reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

Wreszcie zrobiłam zdjęcia z 3 wypraw do mojego ulubionego lumpka :-) Wszystko to kosztowało mnie nie więcej ok 50 zł :-D
Zobacz załącznik 226927Zobacz załącznik 226928Zobacz załącznik 226929Zobacz załącznik 226930Zobacz załącznik 226931Zobacz załącznik 226932Zobacz załącznik 226935

Wczoraj kupiłam tam też sobie śliczny czerwony płaszczyk wiosenny, dziś wszyscy w pracy podziwiali jaki cudny i elegancki, i, że nawet nie wyglądam jak bym była w ciąży :-D Kosztował całe 16 zł :-D:-D Poproszę jutro małża, żeby mi fotę jakąś zrobił to się Wam pochwalę:-)
Same cudeńka;)

reklama
Kajdusia uwielbiam czerwone plaszczyki

zazdroszcze Wam tych lumpkow, u mnie jest humana ale tam dno totalne, taniej w sklepie wychodzi
cale szczescie nie mam problemu z kurtka bo mam plaszczyk z hm taki rozkloszowany i brzucho sie miesci
pozá tym od kolezanki dostalam drugi plaszczyk rozmiar wieeeeeelki wiec jakby co bedzie

Dzięki za gratki... Czasem jak jestem na lumpkach i widzę jakieś tanie perełki dla chłopców to aż mnie nosi, żeby kupić też coś dla czerwcówkowych mężczyzn :-D No nic, w przyszłym tygodniu tez mam nadzieje, że na coś zapoluję dla mojej księżniczki to się pochwalę :-)

A ja sie wybralam na zakupy dla siebie i kupilam świetne dzinsy ciążowe w H&M. Rurki jasne, powycierane z dziurami.. boskie :) I bluzeczka mi sie jeszcze nawineła :-) Super zadowolona jestem choc 220zl zostawilam ;/

I zakupy dla mnie...a koszulka kosztowała całe 15 zł (na tym co pozostało ze stadionu X-lecia)na raz może być, nienawidze spać w koszulach.
Mierzyłam staniki do karmienia ale chyba się nie skusze bo biust wygląda w nich tragicznie...wole staniki z fiszbinami i jakoś sobie w nich z karmieniem poradze.

Te koszule do karmienia sa tragiczne, probowalam znalezdz jakas jednobarwna - po prostu takich brak,wszystkie w jakies misie itp.. niewiem co to za moda dziwna. A co ciuszkow, to mam juz wsio zakupione wszystkie. Moze by sie jeszcze cos przydalo,ale to kupie jak mały przyjdzie na swiat. Buciki adidaski mam jedna pare i kapciaszki dwie , skarpetek tez nakupywalam.

reklama
200zł za koszulę do karmienia to mi się wydaje strasznie dużo:szok::szok:
Zważywszy na to że ubiorę ją właściwie tylko kilka razy.
Ja tam jakoś jeszcze się nie martwię koszulą, może za miesiąc zacznę szukać:-)
Luzik.....

Do góry