reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
dziewczyny, ja też mam komunię męża chrześniaka w maju i ten sam problem -w co się ubrać :/ myślałam o kupnie takiej białej koszuli ** Tunika Koszula Ciążowa 'L' SuPeR CiUsZeK ** (953806135) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy do tego białe lub beżowe spodnie ciążowe lub spódniczka, wszystko tanim kosztem bo cóż później z tymi rzeczami zrobię>? nie muszę wyglądać wspaniale ale na pewno lepiej niż w dresach :) a co do wiosennej kurtki to nie mam pojęcia w czym będę chodziła :(

dziewczyny, ja też mam komunię męża chrześniaka w maju i ten sam problem -w co się ubrać :/ myślałam o kupnie takiej białej koszuli ** Tunika Koszula Ciążowa 'L' SuPeR CiUsZeK ** (953806135) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy do tego białe lub beżowe spodnie ciążowe lub spódniczka, wszystko tanim kosztem bo cóż później z tymi rzeczami zrobię>? nie muszę wyglądać wspaniale ale na pewno lepiej niż w dresach :) a co do wiosennej kurtki to nie mam pojęcia w czym będę chodziła :(
o o o o o coś dla mnie;)))W L na bank nie wleze ale musze sie zagłębic badz zadz i moze mają XL a nalj XXL:D

sprzedawca tych koszul-tunik ma i XL i XXL, tyle że ciągle "rośniemy" hihihi ...i jak tu wybrać, który rozmiar będzie w maju dobry? :D

ja od tego sprzedawcy mam taką koszulę
**Powiew Piękna Koszula 'XXL' Ciuszek Ciążowy** (961695787) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
dokładnie ten rozmiar, bo bałam się,ze XL będzie na teraz i powiem Wam,że jest super teraz jest troszkę luźna i biuście i w brzuszku, mam jakieś 3-4 cm zapasu, więc myślę,że do czerwca spokojnie wystarczy
mi była potrzebna na sesję z brzuszkiem, ale jest bardzo przewiewna i na wiosenne dni będzie sam raz

Obraz 004..jpg
Dla mojej modnisi;)

reklama
Wreszcie zrobiłam zdjęcia z 3 wypraw do mojego ulubionego lumpka :-) Wszystko to kosztowało mnie nie więcej ok 50 zł :-D
Zobacz załącznik 226927Zobacz załącznik 226928Zobacz załącznik 226929Zobacz załącznik 226930Zobacz załącznik 226931Zobacz załącznik 226932Zobacz załącznik 226935

Wczoraj kupiłam tam też sobie śliczny czerwony płaszczyk wiosenny, dziś wszyscy w pracy podziwiali jaki cudny i elegancki, i, że nawet nie wyglądam jak bym była w ciąży :-D Kosztował całe 16 zł :-D:-D Poproszę jutro małża, żeby mi fotę jakąś zrobił to się Wam pochwalę:-)

Do góry