Lencja
:)
Dziewczyny, ja wczoraj trafiłam do sklepu Pepco, mają super promocję na body, są po 4,99 fajne wzory i dobry gatunek, polecam mocno!
Garderoba Nelci się zwiększyła
Sklepy - PEPCO
Garderoba Nelci się zwiększyła
Sklepy - PEPCO
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o o o o o coś dla mnie))W L na bank nie wleze ale musze sie zagłębic badz zadz i moze mają XL a nalj XXLdziewczyny, ja też mam komunię męża chrześniaka w maju i ten sam problem -w co się ubrać :/ myślałam o kupnie takiej białej koszuli ** Tunika Koszula Ciążowa 'L' SuPeR CiUsZeK ** (953806135) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy do tego białe lub beżowe spodnie ciążowe lub spódniczka, wszystko tanim kosztem bo cóż później z tymi rzeczami zrobię>? nie muszę wyglądać wspaniale ale na pewno lepiej niż w dresach a co do wiosennej kurtki to nie mam pojęcia w czym będę chodziła
dziewczyny, ja też mam komunię męża chrześniaka w maju i ten sam problem -w co się ubrać :/ myślałam o kupnie takiej białej koszuli ** Tunika Koszula Ciążowa 'L' SuPeR CiUsZeK ** (953806135) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy do tego białe lub beżowe spodnie ciążowe lub spódniczka, wszystko tanim kosztem bo cóż później z tymi rzeczami zrobię>? nie muszę wyglądać wspaniale ale na pewno lepiej niż w dresach a co do wiosennej kurtki to nie mam pojęcia w czym będę chodziła
a upatrzyłyście coś na wiosne z kurtek??
masakra;(ja allegro non stop magluje;(Ja dzisiaj szukałam i niccccccccccccccccccccc