reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
dziewczyny, ja też mam komunię męża chrześniaka w maju i ten sam problem -w co się ubrać :/ myślałam o kupnie takiej białej koszuli ** Tunika Koszula Ciążowa 'L' SuPeR CiUsZeK ** (953806135) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy do tego białe lub beżowe spodnie ciążowe lub spódniczka, wszystko tanim kosztem bo cóż później z tymi rzeczami zrobię>? nie muszę wyglądać wspaniale ale na pewno lepiej niż w dresach :) a co do wiosennej kurtki to nie mam pojęcia w czym będę chodziła :(

dziewczyny, ja też mam komunię męża chrześniaka w maju i ten sam problem -w co się ubrać :/ myślałam o kupnie takiej białej koszuli ** Tunika Koszula Ciążowa 'L' SuPeR CiUsZeK ** (953806135) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy do tego białe lub beżowe spodnie ciążowe lub spódniczka, wszystko tanim kosztem bo cóż później z tymi rzeczami zrobię>? nie muszę wyglądać wspaniale ale na pewno lepiej niż w dresach :) a co do wiosennej kurtki to nie mam pojęcia w czym będę chodziła :(
o o o o o coś dla mnie;)))W L na bank nie wleze ale musze sie zagłębic badz zadz i moze mają XL a nalj XXL:D

sprzedawca tych koszul-tunik ma i XL i XXL, tyle że ciągle "rośniemy" hihihi ...i jak tu wybrać, który rozmiar będzie w maju dobry? :D

ja od tego sprzedawcy mam taką koszulę
**Powiew Piękna Koszula 'XXL' Ciuszek Ciążowy** (961695787) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
dokładnie ten rozmiar, bo bałam się,ze XL będzie na teraz i powiem Wam,że jest super teraz jest troszkę luźna i biuście i w brzuszku, mam jakieś 3-4 cm zapasu, więc myślę,że do czerwca spokojnie wystarczy
mi była potrzebna na sesję z brzuszkiem, ale jest bardzo przewiewna i na wiosenne dni będzie sam raz

Obraz 004..jpg
Dla mojej modnisi;)

reklama
Wreszcie zrobiłam zdjęcia z 3 wypraw do mojego ulubionego lumpka :-) Wszystko to kosztowało mnie nie więcej ok 50 zł :-D
Zobacz załącznik 226927Zobacz załącznik 226928Zobacz załącznik 226929Zobacz załącznik 226930Zobacz załącznik 226931Zobacz załącznik 226932Zobacz załącznik 226935

Wczoraj kupiłam tam też sobie śliczny czerwony płaszczyk wiosenny, dziś wszyscy w pracy podziwiali jaki cudny i elegancki, i, że nawet nie wyglądam jak bym była w ciąży :-D Kosztował całe 16 zł :-D:-D Poproszę jutro małża, żeby mi fotę jakąś zrobił to się Wam pochwalę:-)

Do góry