reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

Śliczne te spodenki niebieskie;)
Athena szalejesz ostatnio;)
Ja już dałam sobie na wstrzymanie, szczególnie że po moim bratanku nazbierałam jeszcze dwie szuflady w komodzie:)

reklama
Ja już odpuściłam sobie zakupy dla malucha. Teraz muszę ubrać siebie bo z każdym cm mam coraz mniejszy wybór ciuchów do ubrania :-D

Ja już odpuściłam sobie zakupy dla malucha. Teraz muszę ubrać siebie bo z każdym cm mam coraz mniejszy wybór ciuchów do ubrania :-D

To podobnie jak ja:p Tylko ja już zupełnie nie mam co na siebie włożyć. I przeraża mnie perspektywa świąt, gdzie nawet nie będę miała płaszczyka, w który bym się wcisnęła;(
Chyba muszę poszperać trochę po allegro:p

To podobnie jak ja:p Tylko ja już zupełnie nie mam co na siebie włożyć. I przeraża mnie perspektywa świąt, gdzie nawet nie będę miała płaszczyka, w który bym się wcisnęła;(
Chyba muszę poszperać trochę po allegro:p
niestety też nie mam wiosennego zamiennika, ale jednocześnie liczę na to, że zima się szybko skończy, bo już ledwo się dopinam w zimowej kurtce :sorry2:

ehhh swieta i ubiór z nimi związany mnie jak na razie nie przerazaja.Ale jak pomyślę w co ja sie ubiore 16.05 na komunię córci to płakac mi się chce:(Z jednej strony szkoda kasy na płachty bo to juz bd 9 miesiąc a z drubiej nie pójdę przecież w spodniach dresowych//ach

mnie też przeraża wiosna (choć czekam na nią z utęsknieniem) ale nie mam żadnej kurtki czy płaczczyka wiosennego w który bym się zmieściła :-(

chyba zacznę rozglądać się w ciucholandach bo na nowy szkoda mi kasy, czasem coś fajnego się trafi na allegro więc trzeba zacząć szukać

Jesli chodzi o wiosenna kurtke to ja sobie wczoraj kupilam na allegro za całe 20,50 zł :)

Olimpia- ja mam komunie chrzesnicy tez 16.05 i kupilam sobie na tę okazje taką kiecke SUPERELEGANCKA PLISOWANA SUKIENKA CIAZOWA L/XL (908533744) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy do tego mam czarne bolerko i mysle ze bedzie ok :)
;)))) Bd fajna .Ja niestety nie lubuję sie w sukienkach /ale widzialam tam taką w kratkę w razie wu ale jak dla mnie za krótka bo niestety do szczupłych nie nalezę a w niej kolana były by na wierzchu:p Myślę ze moze poszukam jakichś spodni przewiewnych i tuniki;)

Ja póki co z typowo ciążowych ubrań to kupiłam tylko jeansy i leginsy ale coś czuję że niedługo będę zmuszona kupić sobie jakiś wiosenny "namiocik" bo brzuszek rośnie jak szalony :)

reklama
Do góry