reklama
Ja już odpuściłam sobie zakupy dla malucha. Teraz muszę ubrać siebie bo z każdym cm mam coraz mniejszy wybór ciuchów do ubrania
To podobnie jak ja Tylko ja już zupełnie nie mam co na siebie włożyć. I przeraża mnie perspektywa świąt, gdzie nawet nie będę miała płaszczyka, w który bym się wcisnęła;(
Chyba muszę poszperać trochę po allegro
yoshe
Fanka BB :)
niestety też nie mam wiosennego zamiennika, ale jednocześnie liczę na to, że zima się szybko skończy, bo już ledwo się dopinam w zimowej kurtceTo podobnie jak ja Tylko ja już zupełnie nie mam co na siebie włożyć. I przeraża mnie perspektywa świąt, gdzie nawet nie będę miała płaszczyka, w który bym się wcisnęła;(
Chyba muszę poszperać trochę po allegro
ehhh swieta i ubiór z nimi związany mnie jak na razie nie przerazaja.Ale jak pomyślę w co ja sie ubiore 16.05 na komunię córci to płakac mi się chceZ jednej strony szkoda kasy na płachty bo to juz bd 9 miesiąc a z drubiej nie pójdę przecież w spodniach dresowych//ach
agast22
Jesli chodzi o wiosenna kurtke to ja sobie wczoraj kupilam na allegro za całe 20,50 zł
Olimpia- ja mam komunie chrzesnicy tez 16.05 i kupilam sobie na tę okazje taką kiecke SUPERELEGANCKA PLISOWANA SUKIENKA CIAZOWA L/XL (908533744) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy do tego mam czarne bolerko i mysle ze bedzie ok
Olimpia- ja mam komunie chrzesnicy tez 16.05 i kupilam sobie na tę okazje taką kiecke SUPERELEGANCKA PLISOWANA SUKIENKA CIAZOWA L/XL (908533744) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy do tego mam czarne bolerko i mysle ze bedzie ok
nadika
mnie też przeraża wiosna (choć czekam na nią z utęsknieniem) ale nie mam żadnej kurtki czy płaczczyka wiosennego w który bym się zmieściła :-(
chyba zacznę rozglądać się w ciucholandach bo na nowy szkoda mi kasy, czasem coś fajnego się trafi na allegro więc trzeba zacząć szukać
chyba zacznę rozglądać się w ciucholandach bo na nowy szkoda mi kasy, czasem coś fajnego się trafi na allegro więc trzeba zacząć szukać
))) Bd fajna .Ja niestety nie lubuję sie w sukienkach /ale widzialam tam taką w kratkę w razie wu ale jak dla mnie za krótka bo niestety do szczupłych nie nalezę a w niej kolana były by na wierzchu Myślę ze moze poszukam jakichś spodni przewiewnych i tunikiJesli chodzi o wiosenna kurtke to ja sobie wczoraj kupilam na allegro za całe 20,50 zł
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Ja też mam z tym problem i na allegro nic nie ma;(Ja póki co z typowo ciążowych ubrań to kupiłam tylko jeansy i leginsy ale coś czuję że niedługo będę zmuszona kupić sobie jakiś wiosenny "namiocik" bo brzuszek rośnie jak szalony