reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

Agast22 - po praniu będzie dobrze:-)dla Wiktorii miałam kupiona pościel z nizszej półki ze tak powiem:-)i służyła jej przez 2 lata, później jeszcze jednemu dziecku 2 lata i teraz oskarek też z niej skorzysta - bo jest w bardzo dobrym stanie no i oczywiście w koloroach i dla dziewczynki i dla chłopca:-)

reklama
A to Julki ciuszki - wczoraj odebrane z poczty :-D

Załączniki

• 10..jpg
    10..jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 36
  • 11..jpg
    11..jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 40
athena83 i hefi słodkie ciuszki
mam do Was takie pytanie czy te ciuszki z allegro kupujecie używane czy nowe?

ja narazie nie kupuje dużo ciuszków, mam kilka ale nie chce też przesadzać, tymbardziej że siostra urodziła 3 tyg temu i napewno coś od niej dostanę, jedyny problem to ten że ona ma córeczkę a ja będę miała synka, na szczęście nie wszystko ma różowe :-)

Ja też w sumie sporo mam używanych:-) Ale są w dobrym stanie:-) Bo ile razy takie dziecko ubierzena siebie rozmiar 56 czy 62? Nie ma szans nawet tego zniszczyć:-)
Nowych mam też trochę, skusiłam się na nie w przypływie szaleństwa w dziecięcych sklepach:-D

no ja właśnie też myślałam o uzywanych tylko byłam ciekawa waszych doświadczeń ale widzę że zadowolone jesteście :-)

u mnie w miasteczku otworzyli sklep dziecięcy i można kupić naprawdę tanie ciuszki, ja ostatnio kupiłam śpioszki za 9zł a kaftaniki za 5zł, a body na długi rękaw 7zł :-D więc ceny naprawdę bardzo przystępne. spróbuje wstawić zdjęcia i się pochwalić :-D

Ale piękne ciuszki, aż się rozmarzyłam. Nadika, ja też bardzo dużo kupuję dla synka używanych ubranek i te używane są najładniejsze i najlepsze gatunkowo, bo zazwyczaj firmówki. Mój syn dzięki temu jest tak obkupiony w piękne koszule, bluzy, sweterki i spodnie, na które normalnie nie byłoby mnie stać. Wszyscy się za głowę łapią ile on ma ciuszków (nie preferuję chodzenia w ciuchach, w których tonie), no i ile one kosztowały. Na allegro już nie kupuję, bo przesyłka droga, szukanie pochłania za dużo czasu, no i wolę coś dotknąć, oglądnąć, a mam takie dwa superowe ciuchlandy, gdzie sprzedają same firmówki i większość praktycznie nieużywanych, a jestem w tym temacie bardzo wymagająca. Mam już doświadczenia z bodziakami, pajacykami - polskimi nówkami, które po jednym praniu się mechacą i z połowę tańszymi firmówkami i wolę te drugie.
Życzę wam dalszych udanych zakupów. Ale nie szalejcie tak bardzo, bo nie dacie się wykazać rodzinie, która bardzo lubi obsypywać ciuszkami. Moi nadawali ciuszków na pierwsze 3-5 miesięcy synka, ja miałam przed porodem tylko 5-6 ciuszków :-)

reklama
athena83 i hefi słodkie ciuszki
mam do Was takie pytanie czy te ciuszki z allegro kupujecie używane czy nowe?

ja narazie nie kupuje dużo ciuszków, mam kilka ale nie chce też przesadzać, tymbardziej że siostra urodziła 3 tyg temu i napewno coś od niej dostanę, jedyny problem to ten że ona ma córeczkę a ja będę miała synka, na szczęście nie wszystko ma różowe :-)

ja podobnie jak athena i zdec kupuje na allegro głównie używane ale w stanie bardzo dobrym :)

Do góry