reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

Od jutra w sklepach Tchibo będą gadżety dla dzieci: ubranka, pidżamki, czapeczki, bidony, apaszki. Fajne rzeczy :) Ale nie we wszystkich Tchibo, tylko w tych 'patronackich'. W pozostałych dopiero za 3 tygodnie będą mieć te rzeczy.

reklama
dziewczyny czy kupowałyście te pieluchomajtki z pampersa? chcę kupić,a le się zastanawiam czy warto?

ja kupuje te pieluchomajtki, mam juz chyba 4 opakowanie i na pewno nie kupie już zwykłych pampersów, nic w nich nie uwiera tzn te boczki no i przede wszystkim łatwiej sie je zakłada bo u nas założenie zwykłego pampersa to horror, mała nie chce leżeć i od razu jest płacz.

W Biedronce od wczoraj promocje Nasze dzieci

Ja wybrałam się dzisiaj specjalnie po Dady i co? nie ma ani jednej dużej, same newborny. Udało się komuś kupić, czy to tylko taka podpucha?
Przy okazji Bebiko bardzo tanie, ale tylko 2 u mnie była

Ostatnia edycja:
W Biedronce od wczoraj promocje Nasze dzieci

Ja wybrałam się dzisiaj specjalnie po Dady i co? nie ma ani jednej dużej, same newborny. Udało się komuś kupić, czy to tylko taka podpucha?
Przy okazji Bebiko bardzo tanie, ale tylko 2 u mnie była

U mnie tez nie ma pytałam kierowniczki to mowila ze trzeba zagladac\:(
A mleka u nas nawał kupiłam 5 pakietów;)

Dziewczyny, czy są Pampersy do wody dla dzieci? Widziałam dzisiaj Huggiesy, 12 szt ok. 25zl na Realu! Szok! A zbliżają się wakacje i przydałoby się pomału w takowe zaopatrzyć... A jak są pakowane po 12, to kurcze chyba 2 paczki trzeba będzie kupić, czyli 50zł... Niezle.. Dobrze chociaż, ze za wakacje dziecka nic nie płacimy :)

arica nie ma pampersów są tylko Huggisy ewentualnie można w Rosmann kupić babydream do wody są troche tańsze, ale jakościowo Hugissy lepsze.

reklama
Do góry