reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

Dziewczyny, czy są Pampersy do wody dla dzieci? Widziałam dzisiaj Huggiesy, 12 szt ok. 25zl na Realu! Szok! A zbliżają się wakacje i przydałoby się pomału w takowe zaopatrzyć... A jak są pakowane po 12, to kurcze chyba 2 paczki trzeba będzie kupić, czyli 50zł... Niezle.. Dobrze chociaż, ze za wakacje dziecka nic nie płacimy :)

Od trzech miesięcy chodzimy z Ignasiem na basen i używam tylko tych z rossmana i naprawdę są oki.

reklama
Dziewczyny, u nas w Smyku mają teraz przeceny! Mają sporo fajnych ubranek i dla dziewczynek i dla chłopców. A jak stałam przy kasie, to laski metkowały zabawki takie chyba z wystawy, w pogniecionych pudełkach albo 'lekko używanych' i odkładały dla siebie co fajniejsze i w lepszej cenie :)

A w Smyku byłam, bo szukam dla małej sandałków albo jakiś letnich bucików, w zasadzie chodzi mi tylko o 'zabezpieczenie' stópki, bo Pola każde buty i tak ściąga z nóg.. Teraz jak jest ciepło to do wózka jest pakowana z gołymi nogami, a jak jest chłodniej to ma same skarpetki. Ale czasem na spacerze jak ją wyjmuje z wózka i np. siedzimy sobie na ławce, to ona się wyrywa do stawania,a nie chce żeby gołymi stópkami chodziła po takim syfie, bo jeszcze jakaś drzazga albo coś jej się wbije.. Byłam w H&M, 4kids (tam mieli sandałki za 45zł(!!!), ale z bardzo sztywną podeszwą), Smyku i paru innych naszych lokalnych sklepach dla dzieci, ale nigdzie nic nie ma!! Może widziałyście gdzieś sandałki w rozmiarze 18/19?

Dziewczyny, czy są Pampersy do wody dla dzieci? Widziałam dzisiaj Huggiesy, 12 szt ok. 25zl na Realu! Szok! A zbliżają się wakacje i przydałoby się pomału w takowe zaopatrzyć... A jak są pakowane po 12, to kurcze chyba 2 paczki trzeba będzie kupić, czyli 50zł... Niezle.. Dobrze chociaż, ze za wakacje dziecka nic nie płacimy :)
w biedronce hugiesy po 18 zł:)

Dziewczyny, u nas w Smyku mają teraz przeceny! Mają sporo fajnych ubranek i dla dziewczynek i dla chłopców. A jak stałam przy kasie, to laski metkowały zabawki takie chyba z wystawy, w pogniecionych pudełkach albo 'lekko używanych' i odkładały dla siebie co fajniejsze i w lepszej cenie :)

A w Smyku byłam, bo szukam dla małej sandałków albo jakiś letnich bucików, w zasadzie chodzi mi tylko o 'zabezpieczenie' stópki, bo Pola każde buty i tak ściąga z nóg.. Teraz jak jest ciepło to do wózka jest pakowana z gołymi nogami, a jak jest chłodniej to ma same skarpetki. Ale czasem na spacerze jak ją wyjmuje z wózka i np. siedzimy sobie na ławce, to ona się wyrywa do stawania,a nie chce żeby gołymi stópkami chodziła po takim syfie, bo jeszcze jakaś drzazga albo coś jej się wbije.. Byłam w H&M, 4kids (tam mieli sandałki za 45zł(!!!), ale z bardzo sztywną podeszwą), Smyku i paru innych naszych lokalnych sklepach dla dzieci, ale nigdzie nic nie ma!! Może widziałyście gdzieś sandałki w rozmiarze 18/19?

w CCC mają fajne samdałki w rozm 19. 39zl- skórzana wkładka, elastyczna podeszwa i sztywna piętka. Przedwczoraj kupiłam i jestem bardzo zadowolona. Zdjęcie na ogolnym wstawiłam.

reklama
a ja uwielbiam różowy :)))

A co do sandałków to były też biało granatowe:)))

Ostatnia edycja:
Do góry