Lenuszka
Mamusia Gajusi
hmmm to tez ciekawy kolora ja uwielbiam różowy ))
A co do sandałków to były też biało granatowe))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hmmm to tez ciekawy kolora ja uwielbiam różowy ))
A co do sandałków to były też biało granatowe))
w CCC mają fajne samdałki w rozm 19. 39zl- skórzana wkładka, elastyczna podeszwa i sztywna piętka. Przedwczoraj kupiłam i jestem bardzo zadowolona. Zdjęcie na ogolnym wstawiłam.
zgadzam sie,kuba ma wlasnie takie sandalki z ccc
jesli chodzi o buty,mam z nim problem - kupilam sandalki,i chce jeszcze jakies pelne,ala paputki,zeby po np deszczu nie musial chodzic z odkrytymi palcami,
przymierzałam mu mase paputkow - niestety ma wysoki przegub w nozkach,i żadne mu nie pasuja probuje znalesc takie na rzepy,albo wiazane,albo z gumka,ale wszedzie sa tylko te wciskane, i na klamre,ktore sa bardzo waskie
za to kupilam mu na zas potem,klapki a'la crocsy z motywem cars nie moglam sie opapietac
CROCS KLAPKI KAPCIE DISNEY CARS AUTKA ROZMIAR 28 (1637594635) - Aukcje internetowe Allegro
podobne do tych,ale nie identyczne
Ja kupiłam w Galerii Rembielińska ale była ostatnia para i akurat w rozm 21 jak chciałam. W carfurze na głębockiej tych różowych było duzo ale w rozm 19 i 22. A z biało granatowych mieli pełną rozmiarówkeAgast a gdzie kupiłaś te sandałki? bo byłam na Bemowie ale tam mieli tylko właśnie te granatowo białe też łądne ale rozmiaru nie było....
jesuuuu juz sobie wyobrazilam Jagode ze stopa 41 )Haha Jagoda ma stopki po mamusi ) (41)