reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
w CCC mają fajne samdałki w rozm 19. 39zl- skórzana wkładka, elastyczna podeszwa i sztywna piętka. Przedwczoraj kupiłam i jestem bardzo zadowolona. Zdjęcie na ogolnym wstawiłam.

zgadzam sie,kuba ma wlasnie takie sandalki z ccc
jesli chodzi o buty,mam z nim problem - kupilam sandalki,i chce jeszcze jakies pelne,ala paputki,zeby po np deszczu nie musial chodzic z odkrytymi palcami,
przymierzałam mu mase paputkow - niestety ma wysoki przegub w nozkach,i żadne mu nie pasuja:( probuje znalesc takie na rzepy,albo wiazane,albo z gumka,ale wszedzie sa tylko te wciskane, i na klamre,ktore sa bardzo waskie :(

za to kupilam mu na zas potem,klapki a'la crocsy z motywem cars:) nie moglam sie opapietac
CROCS KLAPKI KAPCIE DISNEY CARS AUTKA ROZMIAR 28 (1637594635) - Aukcje internetowe Allegro

podobne do tych,ale nie identyczne

zgadzam sie,kuba ma wlasnie takie sandalki z ccc
jesli chodzi o buty,mam z nim problem - kupilam sandalki,i chce jeszcze jakies pelne,ala paputki,zeby po np deszczu nie musial chodzic z odkrytymi palcami,
przymierzałam mu mase paputkow - niestety ma wysoki przegub w nozkach,i żadne mu nie pasuja:( probuje znalesc takie na rzepy,albo wiazane,albo z gumka,ale wszedzie sa tylko te wciskane, i na klamre,ktore sa bardzo waskie :(

za to kupilam mu na zas potem,klapki a'la crocsy z motywem cars:) nie moglam sie opapietac
CROCS KLAPKI KAPCIE DISNEY CARS AUTKA ROZMIAR 28 (1637594635) - Aukcje internetowe Allegro

podobne do tych,ale nie identyczne

Super te klapeczki:)

Agast a gdzie kupiłaś te sandałki? bo byłam na Bemowie ale tam mieli tylko właśnie te granatowo białe też łądne ale rozmiaru nie było....

Agast a gdzie kupiłaś te sandałki? bo byłam na Bemowie ale tam mieli tylko właśnie te granatowo białe też łądne ale rozmiaru nie było....
Ja kupiłam w Galerii Rembielińska ale była ostatnia para i akurat w rozm 21 jak chciałam. W carfurze na głębockiej tych różowych było duzo ale w rozm 19 i 22. A z biało granatowych mieli pełną rozmiarówke:)

My też mamy sandałki z ccc :-) niestety Kamil już się nauczył je ściągać więc muszę go pilnować na spacerach :-) a sandałki są w sam raz na jego pulchną stopkę :-)

agast dzięki za te sandałeczki:)
Też kupiłam, ale biało-granatowe, bo już też mam trochę dość tego różu, ale tylko troszeczkę:p
Wzięłam rozm 20, ale strasznie duże, małej wystają tylko trochę paluszki spod tej przedniej części:)

reklama
Do góry