reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
w CCC mają fajne samdałki w rozm 19. 39zl- skórzana wkładka, elastyczna podeszwa i sztywna piętka. Przedwczoraj kupiłam i jestem bardzo zadowolona. Zdjęcie na ogolnym wstawiłam.

zgadzam sie,kuba ma wlasnie takie sandalki z ccc
jesli chodzi o buty,mam z nim problem - kupilam sandalki,i chce jeszcze jakies pelne,ala paputki,zeby po np deszczu nie musial chodzic z odkrytymi palcami,
przymierzałam mu mase paputkow - niestety ma wysoki przegub w nozkach,i żadne mu nie pasuja:( probuje znalesc takie na rzepy,albo wiazane,albo z gumka,ale wszedzie sa tylko te wciskane, i na klamre,ktore sa bardzo waskie :(

za to kupilam mu na zas potem,klapki a'la crocsy z motywem cars:) nie moglam sie opapietac
CROCS KLAPKI KAPCIE DISNEY CARS AUTKA ROZMIAR 28 (1637594635) - Aukcje internetowe Allegro

podobne do tych,ale nie identyczne

zgadzam sie,kuba ma wlasnie takie sandalki z ccc
jesli chodzi o buty,mam z nim problem - kupilam sandalki,i chce jeszcze jakies pelne,ala paputki,zeby po np deszczu nie musial chodzic z odkrytymi palcami,
przymierzałam mu mase paputkow - niestety ma wysoki przegub w nozkach,i żadne mu nie pasuja:( probuje znalesc takie na rzepy,albo wiazane,albo z gumka,ale wszedzie sa tylko te wciskane, i na klamre,ktore sa bardzo waskie :(

za to kupilam mu na zas potem,klapki a'la crocsy z motywem cars:) nie moglam sie opapietac
CROCS KLAPKI KAPCIE DISNEY CARS AUTKA ROZMIAR 28 (1637594635) - Aukcje internetowe Allegro

podobne do tych,ale nie identyczne

Super te klapeczki:)

Agast a gdzie kupiłaś te sandałki? bo byłam na Bemowie ale tam mieli tylko właśnie te granatowo białe też łądne ale rozmiaru nie było....

Agast a gdzie kupiłaś te sandałki? bo byłam na Bemowie ale tam mieli tylko właśnie te granatowo białe też łądne ale rozmiaru nie było....
Ja kupiłam w Galerii Rembielińska ale była ostatnia para i akurat w rozm 21 jak chciałam. W carfurze na głębockiej tych różowych było duzo ale w rozm 19 i 22. A z biało granatowych mieli pełną rozmiarówke:)

My też mamy sandałki z ccc :-) niestety Kamil już się nauczył je ściągać więc muszę go pilnować na spacerach :-) a sandałki są w sam raz na jego pulchną stopkę :-)

agast dzięki za te sandałeczki:)
Też kupiłam, ale biało-granatowe, bo już też mam trochę dość tego różu, ale tylko troszeczkę:p
Wzięłam rozm 20, ale strasznie duże, małej wystają tylko trochę paluszki spod tej przedniej części:)

reklama
Do góry