reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Idziemy na zakupy :)

Ja robiłam u nich i niestety nie jestem zadowolona... zdjęcie bardzo ciemne i jakościowo nie fajne... ale to może tylko ja miałam pecha ;)

No to chyba faktycznie miałaś pecha. Moj mąż juz duzo u nich albumow zamawial i tylko raz reklamowaliśmy bo okladka byla uszkodzona (uszkodzenie mechaniczne), wiec dziwne ze Tobie jakieś knoty ciemne wcisnęli.. Szkoda..

Dziewczyny polecam mega superaśną zabawkę!!!!!!!!!!!
AKTYWNE PUDEŁECZKO 43000 KIDDIELAND PROMOCJA SUPER CENA DUMEL

reklama
Zobacz załącznik 353068Zobacz załącznik 353069Zobacz załącznik 353070Zobacz załącznik 353071Zobacz załącznik 353072Zobacz załącznik 353073Zobacz załącznik 353074Zobacz załącznik 353075Zobacz załącznik 353076Zobacz załącznik 353077

DZIEWCZYNY WYBOR UBRAN JEST OGROMNY, DODAJCIE MNIE DO NASZEJ KLASY, A ZOBACZYCIE CALA OFERTE. CENY 50-70% TANSZE OD METEK, WSZYSTKO Z IRLANDII SUPER JAKOSC FIRMY TAKIE JAK EARLY DAYS, GIRL2SIRL, J.d iwona przebinda

No to chyba faktycznie miałaś pecha. Moj mąż juz duzo u nich albumow zamawial i tylko raz reklamowaliśmy bo okladka byla uszkodzona (uszkodzenie mechaniczne), wiec dziwne ze Tobie jakieś knoty ciemne wcisnęli.. Szkoda..

Dziewczyny polecam mega superaśną zabawkę!!!!!!!!!!!
AKTYWNE PUDEŁECZKO 43000 KIDDIELAND PROMOCJA SUPER CENA DUMEL

mam z tej firmy traktorek ze zwierzatkami i jestem mega zadowolona,porzadnie zrobione,i ladne przede wszystkim.

My przymierzaliśmy się do niego, a właściwie do Kiddy guardiana. Fotelik rewelacyjny...tylko ta nakładka...(tylko te dwa modele je posiadają).Helenka miała tę nakładkę pod brodą, a i nóżki są w jakiś sposób ograniczone...Nie wyobrażam sobie gdy urośnie. Myślę, że Kiddy ta wersja ale bez nakładki- od 18 kg-36 sprawdzi się rewelacyjnie i na pewno po Romerze kupimy ten fotelik. A póki co, po licznych przymiarkach w sklepie w końcu zakupiliśmy Romera King Plus i jesteśmy bardzo zadowoleni, a właściwie Helenka ;-) Naprawdę bardzo wygodny, dużo miejsca i w ogóle... ;-) Myślę, że na długo posłuży, tak jak wcześniej ten Kiddy 0-13 kg.

Wg mnie są beznadziejne. Strasznie sztywne i jeszcze ciężej się je zakłada wijącemu dziecku niz te zwykłe. Ja kupiłam kiedys przez pomyłkę bo sie spieszylam i zobaczylam tylko ze 4 a w domu sie okazało ze to te gacie;/ Cierpliwości mi starczyło tylko na pół paczki.. ale wiem ze np Ola Fasola sobie chwaliła.

dziewczyny czy kupowałyście te pieluchomajtki z pampersa? chcę kupić,a le się zastanawiam czy warto?
ja kupiłam kiedyś paczkę czy dwie jak Asia była mała i hmmm... rozczarowałam się nimi
niby łatwiej się zakłada ale żeby założyć nową to trzeba dziecko rozebrać całkiem tzn jakieś rajstopki, spodnie, buty, a przy normalnych wystarczy zsunąć wszystko na dół ( chyba dobrze to wytłumaczyłam ;) )
ja bardzo nie lubiłam ich gdy w zawartości znalazła się kupka :)
i wogóle jak dla mnie są mniej pojemne niż normalne pampersy

reklama
Do góry