reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Idziemy na zakupy :)

ja oczywiście też musiałam się wybra c do h&m :-) oto moje łowy za 160 zł, ale jutro chyba jeszcze raz pójdę może coś jeszcze znajdę:-p IMG_2434.jpg

reklama
Lena- ale dla kogo ta kamizelka? Dla Gai czy dla Ciebie??? Bede dzisiaj w h&m to moze Ci kupic, ale nie wiem dokladnie o co chodzi???

Nie wiem jak u Was ale u mnie było parę kobiecych rzeczy też przecenionych, ale same bluzki i sporo takich których bym nawet za darmo nie ubrała.

Mi siostra bodziaki z długim kupiła na 80-86 z takim czarnym stworkiem ale są dosyć spore narazie jeszcze przyduże
agast-ta czerona sukienka nie ma cekinków jest prościutka a na górze przy szyi róże z tego samego materiału mi sie przyda bo w piątek marysia ma wigilie w przedszkolu to sie odstroi a ta bluza czerwona też ma z tyłu napis ikotka małego a z przodu dużego a ile ten fioletowy dres kosztuje też taki chce

Ale mam chęć dziś do hm skoczyć ale mąż chory to bym musiała z małą

reklama
ewelinka 30zl kosztuje ten dresik. bardzo milutki i mięciutki jest :) Bierz małą i przyjezdzaj :) Przespi sie w aucie i bedzie git :) Byle bys tylko nie musiala wracac zbyt pozno bo 16-17 to juz mozesz utknąc.. A takiej sukienki o ktorej piszesz to ja nie widzialam ..

Do góry