reklama
kurcze, ja na 80 cm bym musiała dla fifiego mieć, a wczoraj max 68 były
żartujesz? dziś właśnie duże były, albo jakieś malusie ale to inne, tego bodziaka ze snoopym wziełam na 86 bo tylko takie były, a przecież dorośnie do tego rozmiaru
ewelinka307
Fanka BB :)
Mi siostra bodziaki z długim kupiła na 80-86 z takim czarnym stworkiem ale są dosyć spore narazie jeszcze przyduże
agast-ta czerona sukienka nie ma cekinków jest prościutka a na górze przy szyi róże z tego samego materiału mi sie przyda bo w piątek marysia ma wigilie w przedszkolu to sie odstroi a ta bluza czerwona też ma z tyłu napis ikotka małego a z przodu dużego a ile ten fioletowy dres kosztuje też taki chce
Ale mam chęć dziś do hm skoczyć ale mąż chory to bym musiała z małą
agast-ta czerona sukienka nie ma cekinków jest prościutka a na górze przy szyi róże z tego samego materiału mi sie przyda bo w piątek marysia ma wigilie w przedszkolu to sie odstroi a ta bluza czerwona też ma z tyłu napis ikotka małego a z przodu dużego a ile ten fioletowy dres kosztuje też taki chce
Ale mam chęć dziś do hm skoczyć ale mąż chory to bym musiała z małą
reklama
agast22
Fanka BB :)
ewelinka 30zl kosztuje ten dresik. bardzo milutki i mięciutki jest Bierz małą i przyjezdzaj Przespi sie w aucie i bedzie git Byle bys tylko nie musiala wracac zbyt pozno bo 16-17 to juz mozesz utknąc.. A takiej sukienki o ktorej piszesz to ja nie widzialam ..