reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

Ja też jeszcze jutro nawiedzę jeden HM jak uda mi się troszkę czasu znaleść. Poluję na jeszcze jedną tuniko-sukienkę taką fioletową;) To w razie czego anecznik dam ci znać co i jak z damskimi spodniami:)
Ale moja koleżanka jak się dowiedziała że są przeceny to popędziła i zakupiła podobno jakaś chustę i sweterek, więc chyba sporo rzeczy jest przecenionych:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ooooo czapek nie widziałam przecenionych;) Kurcze i bodziaków u nas też na dziewczynki nie widziałam, muszę chyba to jeszcze jutro sprawdzić, bo mnie zaintrygowałaś;)

Uprzejmie donosze ze w warszawskich h&m przecena od srody!!! Pani mi w tajemnicy powiedziala bo podobno m nie wolno takich info udzielec:)

Ja mam za daleko do h&m więc pozostaje tylko allegro:(Dziewczyny ZDEC zobacz czy jest na przecenie jeansowa kamizelka rozmiar 38:)

Też zaliczyłam H&M na szczęście same małe rozmiary zostały i dla chłopców mniejszy wybór, ale i tak prawie 50 zł zostawiłam dobrze że byłam z moim to mnie powstrzymał :-)
W zasadzie to kupiłam dwie czapeczki i jedne rękawiczki do kąpletu i body z tygryskiem na rozmiar 80 :-D W zasadzie to niewiem po co bo ciuchy ma ale trudno :-) Chyba sprzedam jego ciotką informację o przecenach w H&M :-)

Jeszcze kupiliśmy dziś kombinezon w SMYKU dla młodego :-) za bagatela 6,90 zł :-D
Mój dostał dla małego dwa bony w pracy i po ich wykorzystaniu tylko tyle musieliśmy dopłacić, takie zakupy to ja mogę robić :-)

reklama
W tarasach też już jest przecena siostra dziś rano było złota tunika i pare innych rzeczy już zakupione a skoro na targówku od środy to pewnie w środe lub czwartek się wybiore chyba że przez ten mróz mi sie odechce

Do góry