reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

hefi - super łupy:) Szczególnie ta pierwsza sukienka w ostatnim rzędzie prześliczna;)
katarzynajanicki - HM ma zawyżoną numerację, moja w sumie chodzi już w ich 74, ale są jeszcze sporo za duże. A na metce przy 80 jest że od 9-12mies. Więc sądzę że da radę... w sumie to mam nadzieję, bo jeszcze kupiłam na przecenach kiedyś trochę koszulek z krótkim rękawkiem z myszką miki:)

hefi - tak właśnie przeglądam nową gazetkę tesco i jest tam forma do mufinek, wiem że byłaś kiedyś zainteresowana, ale nie wiem czy o taką Ci chodzi http://www.tesco.pl/promocje/gazetk...iateczny/szablon.php?hm=wroclaw-ul-dluga-3747 str 8

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny w carrefur fajne promocje np: pieluchy Huggies ok100 sztuk za 59,99 ( z czego 30 zł oddają w e-bonie) i deserki Gerbera za 2,49 ( z czego 2 zł oddają w e-bonie)i wiele innych ciekawych :-)

Już sobie zrobiłam listę do carrefoura i jutro idę na duże zakupy :) Szkoda, że te e-bony to tylko na jeden produkt są- będę musiała z 10 razy wchodzić i wychodzić z carrefoura, żeby się w deserki z e-bonami zaopatrzyć ;p

Już sobie zrobiłam listę do carrefoura i jutro idę na duże zakupy :) Szkoda, że te e-bony to tylko na jeden produkt są- będę musiała z 10 razy wchodzić i wychodzić z carrefoura, żeby się w deserki z e-bonami zaopatrzyć ;p

Ja też zamierzam spory zapas zrobić, bo za kilkadziesiąt groszy to już raczej nigdzie nie kupię :-) no i zapas pieluch :-)

Hej
macie jakis link do gazetki z carrefura?
Nowej gazetki jeszcze nie ma w necie, od jutra wchodzi, więc pewnie się niedługo pojawi.
Ja też zamierzam spory zapas zrobić, bo za kilkadziesiąt groszy to już raczej nigdzie nie kupię :biggrin2: no i zapas pieluch :biggrin2:
A z tymi pieluchami to nie wiem, czy kupować więcej, bo nigdy Huggisów nie używałam i nie wiem, czy są dobre.

reklama
Do góry