reklama
Darianna25
Zaangażowana w BB
Witam.
Jak by ktoś był zainteresowany to sa tanie nowe klocki sensoryczne FP z żyrafą.
NOWA ŻYRAFA FISHER PRICE + KLOCKI SENOSORYCZNE (1346964768) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Huggisy tylko używam i dla mnie sa najlepsze.
Jak by ktoś był zainteresowany to sa tanie nowe klocki sensoryczne FP z żyrafą.
NOWA ŻYRAFA FISHER PRICE + KLOCKI SENOSORYCZNE (1346964768) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Huggisy tylko używam i dla mnie sa najlepsze.
nie musisz wchodzić i wychodzić. wystarczy że przy kasie będziesz płaciła za każdy słoiczek oddzielnie.Już sobie zrobiłam listę do carrefoura i jutro idę na duże zakupy Szkoda, że te e-bony to tylko na jeden produkt są- będę musiała z 10 razy wchodzić i wychodzić z carrefoura, żeby się w deserki z e-bonami zaopatrzyć ;p
nie musisz wchodzić i wychodzić. wystarczy że przy kasie będziesz płaciła za każdy słoiczek oddzielnie.
Nie każdy kasjer na to pójdzie. W ostatniej promocji kupiliśmy sporo żeli pod prysznic i jeden chłopak skasował nam jeden po drugim ale już kasjerzy na drugiej zmianie nie pozwolili na coś takiego. Jednak pewnie co sklep to inaczej.
Ja idę jutro walczyć o pieluchy i o karkówkę :-)
Trochę bez sensu te e-bony Czemu nie można zapłacić na raz wszystkimi?
Pewnie chwyt marketingowy :-) im częściej będziesz wchodzić do sklepu tym większa szansa że kupisz jeszcze coś dodatkowo :-) Wszystko mają dokładnie przemyślane :-)
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
W Tesco jest podobna promocja 2-3grudnia, ale bony tylko na 20złW zeszłym roku byla fajniejsza promocja w carfurze. Za kazde 100zl wydane na zabawki zwracali 40zl w bonach. Super się to opłacało
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
nie musisz wchodzić i wychodzić. wystarczy że przy kasie będziesz płaciła za każdy słoiczek oddzielnie.
A ską macie te e-bony??