reklama
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Wow, ale superMy dla Męża chrześniaka kupiliśmy taki harley
SUPER DUŻY HARLEY, MODEL 2011, OKAZJA OD 1 ZŁ!!! (1320358091) - Aukcje internetowe Allegro
hefi ale super sukienusie, a szlafroczek piękny
Kasiula1982
Fanka BB :)
Hefi włąśnie taki golfik chcę kupić, ale w H&m nie ma już a gdzie indziej nie widziałam gdzie kupiłaś?
Hefi włąśnie taki golfik chcę kupić, ale w H&m nie ma już a gdzie indziej nie widziałam gdzie kupiłaś?
Na bazarku z czapkami, szalikami itp. Babka robi na drutach je Poszukaj u siebie na jakiś straganikach a jak nie będzie to mogę ci kupić przesyłka nie powinna kosztować dużo bo to lekkie i do zwykłej koperty się zmieści
C
cobra18
Gość
jakby komus sie na alledrogo rzucily w oczy body rozm min 80,to dajcie znac.interesuja mnie te mega tanie
A to moje dzisiejsze łowy:
- lumpek, ok 2zł
HM 40zł
jakiś sklep, ale nie wiem czy lumpek, było napisane Tania Odzież, earlyday - 22zł
HM - na przecenach wyczaiłam, ale nie było metki i ceny, przy kasie okazało się że 20zł, także wzięłam będzie na lato roz 80, komplecik tunika i spodenki z różowego lnu
- lumpek, ok 2zł
HM 40zł
jakiś sklep, ale nie wiem czy lumpek, było napisane Tania Odzież, earlyday - 22zł
HM - na przecenach wyczaiłam, ale nie było metki i ceny, przy kasie okazało się że 20zł, także wzięłam będzie na lato roz 80, komplecik tunika i spodenki z różowego lnu
Kasiula1982
Fanka BB :)
zdec, a natalcia w 80 wejdzie latem? bo mój synalek już coś ok 71 ma a do lata strach pomyśleć
reklama
C
cobra18
Gość
zdec, a natalcia w 80 wejdzie latem? bo mój synalek już coś ok 71 ma a do lata strach pomyśleć
moj ma 72cm , ale 74 ubranka za male sa dlugi tulów ma