reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

To i ja się chwalę co kupiłam :)

DSCF5043.JPG nowe za 8zł sztuka :)
DSCF5049.JPGDSCF5047.JPGDSCF5048.JPGDSCF5046.JPG - bluza polarowa, 2 bluzki, 2 sukieneczki za 30zł :)
DSCF5045.JPG - całe 1,20 :-D
DSCF5050.JPG - babcia kupiła bo mówiła że nie mogła się powstrzymać :)

reklama
Świetne łowy dziewczyny! Hefi mam podobną bluzkę z Kubusiem Puchatkiem, tylko ona jest od zestawu dresów;)

Ja ma mikołaja kupiłam szczeniaczka uczniaczka, ale mała już się nim bawi;)

Hefi włąśnie taki golfik chcę kupić, ale w H&m nie ma już:( a gdzie indziej nie widziałam :( gdzie kupiłaś?

Na bazarku z czapkami, szalikami itp. Babka robi na drutach je :) Poszukaj u siebie na jakiś straganikach a jak nie będzie to mogę ci kupić przesyłka nie powinna kosztować dużo bo to lekkie i do zwykłej koperty się zmieści :)

A to moje dzisiejsze łowy:
DSC01666.jpg- lumpek, ok 2zł
1338039312.jpgHM 40zł
DSC01667.jpgjakiś sklep, ale nie wiem czy lumpek, było napisane Tania Odzież, earlyday - 22zł
DSC01668.jpgHM - na przecenach wyczaiłam, ale nie było metki i ceny, przy kasie okazało się że 20zł, także wzięłam będzie na lato roz 80, komplecik tunika i spodenki z różowego lnu:)

zdec super zakupy :) Ja dzisiaj też byłam w lumpku i oto moje łupy (za wszystkie 70zł ;))

DSCF5073.JPGDSCF5063.JPGDSCF5075.JPGDSCF5067.JPGDSCF5072.JPGDSCF5069.JPGDSCF5070.JPGDSCF5066.JPGDSCF5062.JPGDSCF5071.JPG

część rzeczy na przyszły rok ale się powstrzymać nie mogłam :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry