reklama
A u nas się przyjęło że na mikołajki to tak skromnie się daje/dostaje a pod choinką na wigilie jest szał ciał
u nas i na mikołaja i na święta prezenty
Kasiula1982
Fanka BB :)
moje, a raczej mikołajowe łowy (Smykoland) dla filipka:
na mikołajki FISHER PRICE AKTYWNE KLOCKI MALUCHA GRATIS! (1320804816) - Aukcje internetowe Allegro
na gwiazdkę: FISHER PRICE WESOŁE KLOCKI NA KÓŁKACH B44 (1316617568) - Aukcje internetowe Allegro
Fisher Price 2 SAMOCHODZIKI POLICJA I STRAŻ T7180 (1305334849) - Aukcje internetowe Allegro
mialąm w planie kupić takie autka:
FISHER PRICE WESOŁE KLOCKI W SAMOCHODZIKACH (1297860511) - Aukcje internetowe Allegro
ale oczywiście były tylko różowe, więc sobie odpuściłam, najwyżej na alegro zamówię
a te zabawki pomimo, że w stcjonarnym sklepie kupiłam w takich lub niższych cenach jak na allegro
jeszcze moja mam mu kupiła muzyczną kierownicę i ciuchcię muzyczą jak on tymi zabawkami zacznie grać to nam łby popękają
mężowi oczywiście zamówiłam kolekcję Wiedźmina, ale podzielę na 2 części i jedną na Mikołajki a drugą na Święta dostanie
muszę też mamie, bratu, jego dziewczynie i chrześniakowi kupić, teściowej to niech b sam kupi a teściowi to nic, raz, że pewno się nie spotkamy w święta, a dwa, że on nawet fifiemu nic nie da to chyba sobie podaruję
na mikołajki FISHER PRICE AKTYWNE KLOCKI MALUCHA GRATIS! (1320804816) - Aukcje internetowe Allegro
na gwiazdkę: FISHER PRICE WESOŁE KLOCKI NA KÓŁKACH B44 (1316617568) - Aukcje internetowe Allegro
Fisher Price 2 SAMOCHODZIKI POLICJA I STRAŻ T7180 (1305334849) - Aukcje internetowe Allegro
mialąm w planie kupić takie autka:
FISHER PRICE WESOŁE KLOCKI W SAMOCHODZIKACH (1297860511) - Aukcje internetowe Allegro
ale oczywiście były tylko różowe, więc sobie odpuściłam, najwyżej na alegro zamówię
a te zabawki pomimo, że w stcjonarnym sklepie kupiłam w takich lub niższych cenach jak na allegro
jeszcze moja mam mu kupiła muzyczną kierownicę i ciuchcię muzyczą jak on tymi zabawkami zacznie grać to nam łby popękają
mężowi oczywiście zamówiłam kolekcję Wiedźmina, ale podzielę na 2 części i jedną na Mikołajki a drugą na Święta dostanie
muszę też mamie, bratu, jego dziewczynie i chrześniakowi kupić, teściowej to niech b sam kupi a teściowi to nic, raz, że pewno się nie spotkamy w święta, a dwa, że on nawet fifiemu nic nie da to chyba sobie podaruję
Ostatnia edycja:
Klementinka
Kasiula1982
Dla chłopców to już żadnych nowych skarpetek nie ma w h&m i u nas tych dresików w paski też nie było golfików też niem jakaś lipa albo wykupili wszystko
agast22
kasia- a u mnie wczoraj bylo duzo noweo towaru w sensie nowych rzeczy, ktorych wczesniej nie widzialam!! Az sie zdziwilam bo juz takie opatrzone wszystko w tym H&m mialam. Moze i u Was w tygodniu dostawa bedzie
Ja kupilam tez ten golfik H&M SZALIK GOLFIK ONESIZE NOWOŚĆ (1340462027) - Aukcje internetowe Allegro
Ja kupilam tez ten golfik H&M SZALIK GOLFIK ONESIZE NOWOŚĆ (1340462027) - Aukcje internetowe Allegro
Kasiula1982
chyba w tygodniu się przejadę, musze dokupić prezenty, żeby zdążyć przed największym szałem, to zajrzę i tam, w 5-10-15 chcę body świąteczne jeszcze Filipowi kupić
Klementinka
agast cos podobnego musze Jaskowi kupic bo wiazanie szalika dziecku bez szyi mnie przerasta
reklama
Kasiula1982
dobre. dziecko bez szyjiagast cos podobnego musze Jaskowi kupic bo wiazanie szalika dziecku bez szyi mnie przerasta