reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

Te e-bony dostajesz przy kasie za wybrane produkty. Płacisz normalnie za zakupy, a potem oprócz paragonu dostajesz wydrukowany e-bon, którym możesz zapłacić w następnym miesiącu za zakupy.
Chciałam wam zeskanować i wrzucić ulotkę z carrefoura, ale nie mam drukarki zainstalowanej na tym kompie. Może jak P. wieczorem wróci, a ulotki jeszcze w necie nie będzie, to ją zeskanuję.

reklama
Dziewczyny już jest gazetka carrefoura na stronie. Słuchajcie, jak to jest? rozumiem, że jeśli kupię np. huggiesy i kawę, to dostaję jeden bon, ale który? ten za huggiesy większy czy za kawę mniejszy? I jak to jest z realizacją? Bo jeśli pójdę kupić kilka razy i będę mieć kilka e-bonów, to czy potem można zrealizować je wszystkie naraz? Napisane jest, że regulamin na stronie, ale ja go znaleźć nie mogę...

jak kupisz huggiesy i kawe to dostajesz bony za jedno i drugie :)
Dostajesz tylko 1 bon jakbyś np. kupiła 2 paczki huggiesów bo bony są tylko do 1 rzeczy danego rodzaju :)

athena byłam dzisiaj w tesco i nie widziałam tej promocji na kaszki:( Ona nie jest od jutra razem z nową gazetką?

Byłam też w lumpku no i trochę znalazłam, ale raczej większych rzeczy:)
DSC01672.jpgJakiś taki szaliczek:)
DSC01670.jpgSpodnie, ale na kolanie chyba była dziura bo jest łatka. Ale są na 2 latka, więc do latania u babci o ogródku w sam raz;)
DSC01671.jpgHM na 3-4latka rybaczki:)
DSC01669.jpgKomplecik:) Jest śliczny, a z mojej małej główką to jest w sam raz, niby na metce jest napisane AGE 7-9, mam nadzieję że to nie oznacza lat:szok::szok:

Za to wszystko powyżej zapłaciłam 12zł:-D

jak kupisz huggiesy i kawe to dostajesz bony za jedno i drugie :)
Dostajesz tylko 1 bon jakbyś np. kupiła 2 paczki huggiesów bo bony są tylko do 1 rzeczy danego rodzaju :)

O to super! Bo myślałam, że będę tak dyndać w te i z powrotem:). Teraz tylko pytanie czy faktycznie przy realizacji nie ma żadnego haczyka...

edit: wygrzebałam regulamin i wszystko ok, ale zastanawiam się, bo tam jest mowa o 1 szt. produktu lub produktu danego rodzaju... co to jest produkt danego rodzaju? chodzi im o to, że np. ktoś chce kupić gerbery różne smaki, to tak czy siak podchodzi to pod produkty danego rodzaju i wtedy 1 bon się należy czy co? nie kumam.

Ostatnia edycja:
tak tzn nie rozróżniają chyba smaków słoiczków :) rodzaj to np. słoiczek, pieluszki, kawa itp
A co do realizacji bonów to nie ma haczyka.

A na stronie jest jeszcze przeterminowany katalog Carrefour zabawki, może też go zmienią i będzie coś ciekawego bo w sobote jade do W-wy na jakies zakupy,
aqq dobre pytania sama jestem ciekawa

A gdzie bedziesz szalała? bo ja też się wybieram na szaleństwo zakupowe. Już z moim ukochanym załatwiłam że ona powalczy z synem a ja polatam po lumpkach i do tesco po kaszki i słoiczki hipp jadę. Oprócz tej promocji na kaszki mają też promocje na słoiczki z daniami i deserki 2 +1 gratis i jak kupisz 4 słoiczki hipp to dostajesz płyn 200ml do kąpieli i puszczania baniek gratis:)

reklama
Do góry