reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Dobry wieczor :blink:

Rzeczywiscie pustki tutaj...

Aniu
no to macie w czwartki "lekker druk". My plywanie mamy w soboty rano i to tez nie jest za fajnie, bo nie mozna sobie dluzej pospac :dry: O 8:30 zaczynaja sie zajecia.No ale trudno...

Nana po sasiedzku mieszkam bo w Hillegom ;-)

reklama
hejka
a gdzie wy wszystkie :confused::szok: u mnie znowu kabel od laptopa w rozsypce :baffled: posklejalam go znowu ale nie wiem na jak dlugo....... do tego Daan tak mi pokrecil tu cos ze wogole dzwieku nie mam :wściekła/y:
a w poniedzialek przyjezdza moja mama :-) bardzo sie cieszymy :tak:

Marita zapisac go tak czy siak musze na jakies ruchowe zajecia bo on na miejscu nie bardzo umie usiedziec :-) tylko ze od 4 lat chce go jeszcze na zwemles zapisac, a teraz jak nie bede miec pracy to musze napierw zobaczyc jak finansowo bedzie bo niby wszystko pare centow ale do kupy jak sie zbierze to troche jest :dry:

Karola imprezuje :-) bawcie sie dobrze :tak:

Nana ak tam Tymek??? lepiej mu juz ????

dobry wieczor....jak weekend spędzacie?:confused: Marita pochwal się /wstaw zdjęcia/ swoich pociech ... :tak:ja mam dziś MEGA LENIA..ale to chyba przez ta pogode:baffled: Karola pewnie już w polowie imprezki , hihi....:-D wszystkiego NAJ,NAJ kochana!!!

dobry wieczor....jak weekend spędzacie?
Dobry, dobry. ja się właśnie lenię i mam zamiar robić to do jutra, o ile mi Olivia na to pozwoli. Sprzatać dzić prawie nie musialam, bo do starszej corki przyszedl kolega i ta latala jak kot z pecherzem sprzatajac wszystko....
Może jutro będzie ladnie to wybiorę się z mężem i Olivią na spacerek;-)

Witam sie wieczorowo:-) O wreszcie ktos z moich stron:-) Kiedys mieszkalam w Hillegom teraz chodze tam na spacery.Tymcio kaszle no i ten katar.Dzis myslalam czy nie isc z nim do lekarza ale na szczescie jak zrobie mu inchalacje to mu pomaga.Duzo spacerujemy bo na dworze lrzej mu oddychac.U nas na wsi jakas oblawa czy cos bo mnostwo policji ,na motorach ,samochodami .helikopter i lataja po krzakach z latarkami ,a myslalam ,ze to taka mala spokojna wies...

Dobry wieczor!

Dames ik ben op :baffled: Caly zeszly tydzien sie obijalam, za to dzis dalam czadu i teraz padlam na twarz :dry:

Nana no wlasnie,co z ta policja :confused: Nad Hillegom tez caly czas krazy helikopter...

Gosia rzeczywiscie jak sie zbierze te wszystkie dodatkowe zajecia, plywanie to niezla sumka sie uzbiera. Choc ostatnio slyszalam od sasiadki, ze u nas na wsi 4-5 latki moga za darmo trenowac pilke nozna. No ale Ian chodzi juz na judo.Do tego dochodzi plywanie wiec dodatkowe zajecia nie sa mu potrzebne.

A co to za imprezka u karoli? Czyzby urodzinki???:-):-)

Kiedy do mojej corki przyjdzie kolega zeby wreszcie ktos mnie wyreczyl w sprzataniu :cool2:;-):tak:???

Aniu leniu****, leniu**** w koncu po to jest weekend :tak:

Witam :blink:

A dokad to wszystkich wywialo :dry:

U nas dzien uplynal pod znakiem chodzenia z lampionami bo Sint Maarten przecie :-pDzieciaki nie mogly sie doczekac. No i po kolacji zroblili cala grupka (z dziecmi sasiadow) rundke po ulicy, wor cuksow zwlekli do domu i juz chcieli zabierac sie do konsumpcji tego dobra, ale kategorycznie zagonilam cale towarzystwo do mycia i spania :-p Pozwolilam zjesc po jakims malym dropie a reszta z calym worem powedrowala do szafy.

Ja z kolei, choc dzis niedziela robilam hurtem pranie, bo wreszcie slonce u nas sie pokazalo i wszystko mi ladnie wyschlo na powietrzu. Za to teraz mam gore prasowania :baffled:

Pedze lapac za zelazko kobietki ;-)

Spokojnej nocy :-)

A ja się lenilam nieziemsko;-)
Owszem obiadek zrobilam, pranie zrobilam, z dzieciaczkiem się pobawilam. I resztę dnia spędzilam na sofie z robótką.

Nana, nie chcę cię straszyć, ale US przyczepia się do wszystkich i o wszystko... Przeczytaj

reklama
Hej dziewczyny.
Ale tu się pusto zrobiło. Gdzie się wszystkie podziały? W sumie mnie też długo nie było:0 :)
Po "aferze żłobkowej" (hihih) :cool2: uciekłam :zawstydzona/y:
Wiecie co tak sobie pomyślałam że może wrzuce taki temacik. Ponieważ zbliżają się święta mam odwieczny problem co komu kupić....:baffled: istna masakra..
coś pożytecznego, fajnego, stylowego...... coś co może być fajnym i potrzebnym prezentem a nie kolejnym gratem wrzuconym do szuflady czy szafy... jeszcze pół biedy jak ma sie strych czy piwnice... wtedy masz gdzie składować te wszystkie skarby ....:)
W tym roku święta w Polsce , więc do obdarowania jest torchę ludzi...:szok:
rodzice
mężuś
siostra
teść
teśćiowa
szwagier
i to chyba wszyscy mam nadzieję:confused:
No pomożecie?
Byłabym wdzięczna za jakieś ciekawe pomysły...
Może akurat przydadzą się też innym kobitką:)
Pozdrawiam

Do góry