reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Witam
Iskierka smutniej ci będzie bez mamy... nie?
Wiesz, ja ogólnie to jestem takaa bestia, że lubię gości ( w tym rodziców), ale na krótko. A w tym roku mialam ich aż nadto:-D:-D:-D. Ok, fajnie jak są, ale.... dobrze że jedzie do domu. Tym bardziej ze mąż nie pracuje wogole a ja z doskoku....
ale ci fajnie juz konczysz swiateczne porzadki a ja naewt nie zaczelam:eek:
ja mam już posprzątaną całą kuchnię dzięki mamie, ktora się uparla zrobić te porządki. Resztę domu mam raczej posprzątaną na bierząco, no ale przed świętami cos niecoś jeszcze porobię - w grudniu;-)

reklama
Witam!!

Caly czas podczytuje, ale czasu brak na napisanie.

Anp Gratuluje!! Super ze taka mala roznica bedzie mniedzy rodzenstwem :-)
Aniu przykro mi ze cie spotakala taka przykra sytuacja jak wlamanie...Jak przeczytalam o tym to przestalam sie czepiac mojego T bo on ma natrectwo sprawdzania drzwi czy sa dobrze zamkniete i sprawdzania kurkow z gazu.

A tak po za tym to dzisiaj mialam ciezka noc jak nigdy bo Filip obudzil sie o 2 i nie chcial spac plakal. Brzuch go raczej nie bolal stawiam na zabki ale zobaczymy.

U nas noc minela w miare spokojnie ,ale jeszcze o 5 mnie glowa bolala:no::baffled:Na szczescie rano juz nie...

Aneta pewnie Filipkowi zabki ida ,a ma juz jakies?
Aniu i jak glowa?;-)
Iskierko to fajnie ze juz bedziecie miec w domu luzniej:tak:Ja w sumie nie mam jaiegos balaganu bo przed porodem mialam powera do sprzatania:tak: Tylko w " czorku"mam sterte nie potrzebnych rzeczy :baffled::baffled: Ale 13 przychodza sprawdzac piec i wymieniac filtry wie musze tam posprzatac i powyrzucac graty:tak:

Ale cisza Milenka spi juz 2 godz:szok::szok: a Michas film animowany oglada:tak: W sobote mamy spózniona imprezke urodz Michasia i od razu moje ur zrobie za jednym zamachem:tak::tak:

U nas tez ciezka noc Tymcio przeziebiony i walczymy z kaszelkiem i katarkiem do tego jego problemy astmatyczne strasznie mu sie oddychalo,No coz to tez uroki maciezynstwa.Ja podjelam decyzje i zadzwonilam do biura, wyjasnilam szefowej dlaczego musze zrezygnowac.Powiedziala ze rozumie i ze szkoda i ze jak bedzie miala cos co by mi bardziej pasowalo to zadzwoni.Czas pokaze...

Dzien dobry,

Gosia fajnie, ze Daanowi podobalo sie na gimnastyce. Wiesz, takie zajecia moga byc dla niego super jesli jak piszesz jest troche niesmialy. No, ale nic na sile, jesli nie bedzie chcial, nie ma co zmuszac.

Ania no i jak tam? Nie suszylo Cie po wczorajszym?? ;-)

Nana zdrowka dla Tymka. Mam kolezanke, ktorej coreczki maja astme. Bardzo niefajne to jest :no: Zwlaszcza o tej porze roku, kiedy wirusy zaczynaja szalec. BTW zauwazylam, ze mieszkamy po sasiedzku :tak:

Co do porzadkow to dzis wzielam sie w koncu za robote. Wyszorowalam kuchnie :rofl2: Ale najbardziej to by sie przydalo zabrac sie za tzw. bijkeuken, bo tam to jest normalnie jeden wielki (przepraszam) "*******nik". Juz pare tam odgruzowywalam i za kazdym razem w jakis cudowny sposob robi sie balagan :baffled:

Milego wieczoru.

hejka wieczorowa pora... glowa nie boli :-) a wody mineralnej w domu mi nie brakuje hihi... ale ciesze się ze ten dzień się już skonczyl bo nie lubie czwartkow:baffled: miedzy szkola a lunchem mamy logopede z moja dwojka potem oni do szkoły ja do pracy a po szkole o 16.00 mamy zwemles:nerd: - nawet nie wiecie jak się ciesze ze sobie siedze już w piżamie a oni..spia:tak:nana - dobra decyzja!;-)

reklama
ja teraz siadlam na 10 min ,przygotowywalam sie na jutrzejsza imprezke:tak:juz prawie wszystko gotowe ,jutro tylo posprzatac i sie bawic..;-):tak:

Do góry