reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

TAK holenderki tez tam pracuja w takim samym systemie.dzis przydzielili mi tak holendeska niemote.Przez nia ,robote ktora mialysmy zrobic w 90 min robilysmy w 3 h.Porazka.No i szefowa ja wywalila.szkoda mi jej troche bo byla za uczciwa na ta prace,chciala za dobrze ale to za duzo czasu zajmowalo.No a ja przez nia musialam wiecej zaplacic opiekunce niz zarobilam.Dobrze ze chociaz ta opiekunka jest fajna (jak na razie)ANIU tak oglaszam sie ciagle ,roznosilam ulotki po domach itd ,uruchomilam znajomosci ,mialam kilka spotkan ale narazie bez konkretow.dzis bylam na rozmowie o prace do klubu golfowego .Mam przyjsc w pon.zobaczymy co wyjdzie.Bylo by fajnie bo praca jest na popoludnia to nie mosialabym dawac Tymka do opiekunki bo maz bedzie w domu.

reklama
Witam wieczorowa pora

Anp co za wspaniale wiesci ,gratuluje fasoleczki:tak:
Nana faktycznie praca ci sie trafila:sorry2:az dziw ze holenderki sie na takie warunki godza:szok: mysle ze z czasem cos znajdziesz ,trzymam kciuki za klub golf..:tak:
Gosiu na pewno sie Danowi spodoba gym:tak:Michal sie juz nauczyl fikolki robic:tak:
Aniu odnalezliscie sie juz w domu? przykro mi ze akurat na was trafilo...:-(

Ja za bardzo teraz czsu nie mam Milenka duzo chce na rekach byc ( chyba jakis skok rozw) do tego kaszle ,a Michas ma zapalenie oskrzeli . Jak bylismy u lekarza to pytam ile ma z domu nie wychodzic a on na to ze jak goraczki nie ma to moze do szkoly chodzic:szok::tak::tak:na pewno do skonczenia antybiotyku nie pójdzie ..
chyba mi mlodsze dziecie usnelo bo cisza w pokoju:tak:

Witam.
No z praca ciezko, ale bez pracy to masakra... Wiem cos o tym. Dzis moglam byc w pracy, ale mialam wizyte w CB z Olivia. Za to jutro ide na 6.00. Ciekawe czy w czwartek tez pojde...
Mama wraca w piatek do Polski, bo nie chce nam siedziec na glowie...

Olivia ma juz 59 cm i 5,5kg. Po szczepieniu bardzo plakala i ogolnie duzo spala. ominela 1 karmienie i dzieki temu mam mleko na jutro. Teraz spi a ja odciagam kolejne...

Dzien dobry...My ogolnie się już odsprzatalismy w sobote:tak:... ale idąc za ciosem wzielam się za OGOLNE porządki i jak skoncze to będzie jak w pudelku od strychu po garaz / dzisiaj do odstrzalu idzie lazienka, apteczka i kosmetyczki:-D/ Iskierka smutniej ci będzie bez mamy... nie?;-)ale rosnie ci ta corcia:szok::-) a ja się musze pochwalić ze nasz Victor od 2 istopada chodzi do przedszkola i... mu się podoba!:tak::-D miłego dnia laski!

Witam:happy:

Ania widze, ze porzadki ida pelna para :rofl2: Az i mnie wziela nagla chec na sprzatanie, ale oklapla jakas dzis jestem (kiepska aura czy cos) i na razie wrzucilam na luz.
A Victorek chodzi do PSZ czy KDV??

Gosia Daan na pewno polubi gimnastyke.To fajne zajecia dla takich maluchow. U nas kroluje balet :rolleyes: .

Nana niestety tak to jest z wiekszoscia firm sprzatajacych. No ale moze ten klub golfowy bedzie mial do zaoferowania cos lepszego i na godziwych warunkach.

Hej... Marita mój synek chodzi do PSZ... Co do porzadkow to stwierdziłam ze i tak swieta ida a ja lubie mieć w każdym kacie posprzątane wiec... nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo hihi...:-D jeszcze pare razy i będzie ... ZROBIONE!:-p A dziś moja mama ma urodzinki wiec.. szykuje pyszny obiad bo sobie obie wolne popołudnie zrobilysmy wiecie kawki, ciasta i ploteczki!:-) a wy gdzie się podziewacie?:sorry:

Ania w takim razie STO LAT DLA MAMY!!! :-)
Pyszny obiad mowisz...u nas tylko krupnik bo nic wiecej nie udalo mi sie sprodukowac. Caly dzien glowa mi peka :confused2: Wkurza mnie takie nierobstwo,zwlaszcza,ze trwa juz dobry tydzien.Od jutro obiecuje sobie wziac sie do roboty :sorry:

Aniu sto lat dla mamy! ale ci fajnie juz konczysz swiateczne porzadki a ja naewt nie zaczelam:eek:

mi tez glowa dzis peka od rana ,ide sie polozyc bo mam dosc

dzięki dziewczyny...popludnie bbylo istnie babskie:-D a leb to mi będzie pekal bo już 3-cia butelka wina pekla hihi.. no ale w końcu to tylko winko a nas w domu 5osob bo mij braciszek tez tu jest:tak:- mnie glowa zawsze boli przy szybkich zmianach pogody:zawstydzona/y: i wtedy to NIC nie robie bo po prostu masakra... a aktualnie @mnie odwiedzila i ja wlasnie wtedy mam MEGA Powera do pracy hahaha...słodkich snow!:-p

reklama
Aniu najlepszego dla mamy :-)

Karola ja nawet nie zaczelam myslec o swiatecznych porzadkach :-D a co dopiero robic hihihii ja ciagle mam nadzieje ze pojade do Polski, ale urlopu jeszcze nie mam a ceny biletow juz ida do gory :cool:

Marita, Daanowi sie podobalo ale wacham sie czy go zapisac bo mial momenty ze byl szybko zmeczony no i dzisiaj byl z kolezanka a nie wiem jak bedzie jak pojdzie sam. On troche niesmialy jest ......:sorry:

Do góry