reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Dzień Dobry!
Dames chyba wczoraj zaszlały bo dziś taka cisza:-D
U mnie ciąg dalszy okresu więc pewnie dalej będę marudzić i narzekać :-D

Miłej niedzieli wszystkim!
P.S.Kto przygarnie na obiad?;-)

ja cie przygarne...u nas do wyboru:-D albo karkowka i skrzydelka bo pol wielkiego gara zostalo do smazenia na grillu:tak: albo ryba /sandacz/;-) brat zlowil przedwczoraj...

my wlasnie z przyszla szwagierka marjstrujemu tort:cool2:

reklama
My dzisiaj zaliczyliśmy leniwą niedzielę, mały spacerek po parku i generalnie odpoczywamy...bo cały tydzień coś załatwialiśmy i najbliższy tydzień też taki się szykuje.

Alexja, dzięki za info. Poczytałam, teraz się bardziej rozjaśniło. Dzięki:tak:

Dobry wieczor.
My mieliśmy dziś pobudkę o 7.00 rano, bo przyjechała babcia. Niestety telefon "zawiesił" jej sie po przekroczeniu polsko-niemieckiej granicy i nie mogła nam wysłać smsa ze już dojeżdzają i do busa po torby wyszlam rozczochrana, w szlafroku i na bosaka:-D:-D:-D
Niedziela strasznie mi się dłużyła przez tak wczesną pobudkę, a teraz już zasypam przed kompem:-D:-D:-D

dzien dobry...

Iskierka ja tez kiedys ten scenariusz "na bosaka" przerabialam bo busiarz gnal i 5 godz byl wczesniej:szok: niz normalnie czyli o 4 rano...a my sie jej na pozne sniadanie spodziewalismy:-D:tak:

Stawiam kawke ze wzgledu na dzisiajsze okolicznosci,,,ciacho bedzie pozniej:rofl2:

Załączniki

• 10dec065d4.jpg
    10dec065d4.jpg
    7,8 KB · Wyświetleń: 18
Witajcie kobitki ,my juz po wizycie u pediatry.Bylo ok pan doktor fajnie Tymka zbadal nawet brzuszek pomacal.Jak narazie nie widzi nic niepokojacego.Mamy nadzieje ze problemsy z chodzeniem nie wroca:no:
ISKIERKO gratuluje decyzji o powrocie do pracy .No i super ze mozesz liczyc na mame.
SENCILLA kiedy macie USG bioderek z Lilka ?
Pozdrawiam poniedzialkowo :-)

Dobry :)

Ania gdzie to ciacho ? Ja wlasnie czekam na swoja godzine na zjedzenie sniadanka, pol godziny wczesniej musze przyjmowac zelazo i mam wszystko gotowe i wywieszony jezor. Torta nie popuszcze!

Smacznego, ja wlasnie zaczynam konsumowac moje wyczekane sniadanie !

Nana, wlasnie sie umowilam na to usg, mam 9 pazdziernia, maja tylko usg we wtorki, wiec bede musiala sie z pracy zwolnic.. grrr...

Witam

Aniu zloz naszemu malemu solenizantowi zyczenia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :-)

Swieczki sie na torcie mienia,
obok wisnie sie czerwienia,
cudnie pachnie czekolada,
skrzy sie w szklankach lemoniada,
baloniki wisza w górze,
klaun oklasków zbiera burze,
a to wszystko z tej przyczyny,
ze masz dzisiaj urodziny!!!

reklama
Do góry