reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Aniu torcik super :tak: a co zrobilas ze ten marcepan sie tak swieci??? zdradz tajemnice ;-) i jak to zrobilas ze wyglada jakby tort byl oblany tym marcepanem :confused::confused::confused:
Ja lubie tez sie bawic takimi rzeczami i juz znalazlam zdjecia ladnych tortow dla moich chlopakow na drugi rok :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
hello
my wczoraj rano dotarlismy do hagi:tak:

Aniu jeszcze raz sto latek i duzo usmiechu i radosci dla Viktora!:tak: Extra torcik:tak: wow

Iskierka gratuluje decyzji wsprawie pracy.:tak:
Sencilla dla ciebie tez gratki...:-)

Iguana ale obrazek ,moj m uwielbia gwiezdne wojny:tak:

co tam jeszcze ?
nam sie wypad i wesele udaly, zdjec nie mam bo gapa zapomniala apartu:baffled::eek:dopiero para mloda cos wywola..

Aniu torcik super :tak: a co zrobilas ze ten marcepan sie tak swieci??? zdradz tajemnice ;-) i jak to zrobilas ze wyglada jakby tort byl oblany tym marcepanem :confused::confused::confused:

witaj Gosiu...
metoda nakladania marcepanU byla experymentalna:-D tzn najpieRw upieklysmy biszkopt potem wycielismy ksztalt tortu, przelozylismy kremem a na to nakladalysmy rozwalkowany cienko:tak:marcepan w sumie byly 2 kawalki plus pasek na drzwi:-p a swiecil sie bo "polakierowalysmy" go woda:zawstydzona/y: dla zatarcia sladow z cukru pudru...podobno sa nawet spraye jadalne do nablyszczania ale ja jeszcze laik jestem:zawstydzona/y::-)

jeszcze raz wielkie dzieki za zyczonka...

Karola witaj... no to poczekamy na zdjecie z twojej imprezy bo moje foty juz ida z PL:tak::-)

Dzien dobry:-)

A tu co tak pusto dzisiaj.

Aniu spoznione ale szczere zyczonka dla Viktora. a tort super moj Kuba to wielbiciel Cars-ow.
Sencilla zycze powodzenia w podawaniu mleka modyfikowanego. Ja wczoraj odciagnelam za malo melka i wracam z pracy o 24 a moj T z Filipem na lozku siedza i czekaja na mnie bo nie chcial wogole modyfikowanego. Boje sie bo jutro zostaje na nocke w pracy i nie wiem jak to Filip zniesie.

A ja zaczynam eksperymentowac w kuchni. Zaczynam od kuchni meksykanskiej a dzisiaj fajitas:
Fajitas - przepis - kuchnia+
szkoda ze w Nl nie ma za duzego wyboru w polproduktach

dzien dobry..

ja juz bylam wczesniej ale nie bede 2 postow pod soba pisac:-D wiec czekalam na kogos kto tu zajrzy:rofl2:
Anetko daj znac jak smakowalo oke?

A my dzis pol dnia wolnego - przymusowego...:baffled: lece po dzieci na lunch i dopiero do pracy...:tak:

Witam sie tez

Aniu to chyba nie tak zle, ja tam z wolnego jestem zawsze zadowolona :-p

Karola witaj po dlugich wakacjach i czekamy na zdjecia :tak:

Aneta wlasnie zapodalas mi pomysl na obiad, ja zrobie szybsza wersje tortille z mielonym :tak:

Dzisiaj mamy w planach wycieczke rowerowa ciekawe czy pogoda sie troche wyklaruje :nerd:

reklama
Ja właśnie w drodze do pracy. Wybraliśmy się z kuba i filipem na miasto po szkole i myślałam że koniec świata idzie z jednej strony błękitne niebo a z drugiej dosłownie czarne bieglissmy całą drogę i przy samej klatce zaczęło padać. Zmachalam się jak nigdy.

Aniu zrobiłam ten obiad o którym pisałam. Poprostu pychotka. Polecam. Podałam to z salsa z pomidorów, chili, cebuli na upieczonych tortillach. Zawsze mówiłam i dalej tego się trzymam że nienawidzę kminku a tu sproszkowany kminek ma zupełnie inny smak i nadaje super smak wolowemu miesu.

Do góry