reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Dzień Dobry!
Dames chyba wczoraj zaszlały bo dziś taka cisza:-D
U mnie ciąg dalszy okresu więc pewnie dalej będę marudzić i narzekać :-D

Miłej niedzieli wszystkim!
P.S.Kto przygarnie na obiad?;-)

ja cie przygarne...u nas do wyboru:-D albo karkowka i skrzydelka bo pol wielkiego gara zostalo do smazenia na grillu:tak: albo ryba /sandacz/;-) brat zlowil przedwczoraj...

my wlasnie z przyszla szwagierka marjstrujemu tort:cool2:

reklama
My dzisiaj zaliczyliśmy leniwą niedzielę, mały spacerek po parku i generalnie odpoczywamy...bo cały tydzień coś załatwialiśmy i najbliższy tydzień też taki się szykuje.

Alexja, dzięki za info. Poczytałam, teraz się bardziej rozjaśniło. Dzięki:tak:

Dobry wieczor.
My mieliśmy dziś pobudkę o 7.00 rano, bo przyjechała babcia. Niestety telefon "zawiesił" jej sie po przekroczeniu polsko-niemieckiej granicy i nie mogła nam wysłać smsa ze już dojeżdzają i do busa po torby wyszlam rozczochrana, w szlafroku i na bosaka:-D:-D:-D
Niedziela strasznie mi się dłużyła przez tak wczesną pobudkę, a teraz już zasypam przed kompem:-D:-D:-D

dzien dobry...

Iskierka ja tez kiedys ten scenariusz "na bosaka" przerabialam bo busiarz gnal i 5 godz byl wczesniej:szok: niz normalnie czyli o 4 rano...a my sie jej na pozne sniadanie spodziewalismy:-D:tak:

Stawiam kawke ze wzgledu na dzisiajsze okolicznosci,,,ciacho bedzie pozniej:rofl2:

Załączniki

• 10dec065d4.jpg
    10dec065d4.jpg
    7,8 KB · Wyświetleń: 25
Witajcie kobitki ,my juz po wizycie u pediatry.Bylo ok pan doktor fajnie Tymka zbadal nawet brzuszek pomacal.Jak narazie nie widzi nic niepokojacego.Mamy nadzieje ze problemsy z chodzeniem nie wroca:no:
ISKIERKO gratuluje decyzji o powrocie do pracy .No i super ze mozesz liczyc na mame.
SENCILLA kiedy macie USG bioderek z Lilka ?
Pozdrawiam poniedzialkowo :-)

Dobry :)

Ania gdzie to ciacho ? Ja wlasnie czekam na swoja godzine na zjedzenie sniadanka, pol godziny wczesniej musze przyjmowac zelazo i mam wszystko gotowe i wywieszony jezor. Torta nie popuszcze!

Smacznego, ja wlasnie zaczynam konsumowac moje wyczekane sniadanie !

Nana, wlasnie sie umowilam na to usg, mam 9 pazdziernia, maja tylko usg we wtorki, wiec bede musiala sie z pracy zwolnic.. grrr...

Witam

Aniu zloz naszemu malemu solenizantowi zyczenia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :-)

Swieczki sie na torcie mienia,
obok wisnie sie czerwienia,
cudnie pachnie czekolada,
skrzy sie w szklankach lemoniada,
baloniki wisza w górze,
klaun oklasków zbiera burze,
a to wszystko z tej przyczyny,
ze masz dzisiaj urodziny!!!

reklama
Do góry