reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Oj nana dlugo by tu pisac poporstu mialam wyrobiona bardzo dobra opinie w mojej pracy a teraz po przyjsciu z macierzynskiego z kazdym dniem jest coraz gorzej. Nie wiem czy powodem moze byc to ze ja naleze do tych co duzo mowia bo tak oni twierdza ze to wszytsko przez moje gadanie. Dzisiaj moj T wrocil z pracy i mi powiedzila ze gadal z "superwijzerem"na moj temat i to niby jest powod, ale ja poprostu nie potrafie nie gadac. Gupia bylam ze wszytskim wszytsko pokazywalam, uczylam bo dopoki tylko ja wiedzilam to mieli szacunek a teraz to tragedia.....DHL zdominowany przez Litwinski narod

reklama
Ania gdzie to ciacho ? Ja wlasnie czekam na swoja godzine na zjedzenie sniadanka, pol godziny wczesniej musze przyjmowac zelazo i mam wszystko gotowe i wywieszony jezor. Torta nie popuszcze!

!

Prosze oto nasz torcik i solenizant ..dziekujemy za wszystkie zyczenia tutaj i na FB-uku:tak::tak::tak:
Anetko moze kawalek ciasta poprawi ci humor? ;-)

p.s. Torcik-experyment marcepanowy moj wielki debiut / i mojej przyszlej szwagierki hihi/

Załączniki

• DSCF4069.jpg
    DSCF4069.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 33
  • DSCF4086.jpg
    DSCF4086.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 37
Ania szok!! :szok: niedowierzam ze sama to zrobilas :szok:

wow! naprawde piekny jest, ja bym takiego nie potrafila :szok:

najlepsze zyczenia dla najmlodszej pociechy mamy :) sto lat Victorze!

Iguana, obrazeczek najpierw zobaczylam i od razu wiedzialam, ze to TY :) tzn. ze to TY wstawilas obrazek, a nie ze to TY na obrazku haha
Ania, pisalam juz na FB, ale jeszcze raz: STO LAT dla Victorka!

czy u Was tez jest taka pogoda, jak u mnie? ja zamiast siedziec na 4 literach w domowym zaciszu wybralam sie z Lilusia na zakupy do miasta! myslalam, ze mi wozek zwieje, a moja malutka-oczywiscie-zero przerazenia, tylko-smagana wiatrem i deszczem-gapila sie to na mnie, to na folie przeciwdesczowa..

Ogladnelabym jakis fobry film wieczorem, ma ktos pomysl?
Nie mam mleka sciagnietego na jutro, bo wszystko wykorzystali znajomi wczoraj dla Lilusi (bylismy z R w filharmonii na randce ;) ), pierwszy raz sie napije modyfikowanego.

reklama
dzieki kobietki za zyczenia!:tak: tort moze nie calkiem profesjonalny ale ..czlowiek uczy sie na bledach i nastepnym razem wyjdzie jeszcze piekniejszy:-D:rofl2:...
Iguana gdzie ty wykopalas taki obrazek?:laugh2: hihi...

U nas tez po prostu cudnie wieje ze :szok:.. a ja mam spotkanie w Bredzie za pol godzinki:baffled:

zmykam

Do góry