reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Dzisiejsza noc była bardzo niespokojna. Janek budził się co chwilę. Chyba wychodzące zęby dają mu w kość, a przy tym i mamie;-) Na basenie dzisiaj też był dość nerwowy, dopiero pod koniec się rozluźnił i zaczął śmiać jak zawsze.

Teraz śpi, to zabieram się za sprzątanie, bo troche mam zaległości....od 3 dni pralka chodziła na okrągło:szok:

Jutro idziemy po raz pierwszy do innej Speel-o-theeki, z ciekawości. Może będzie jeszcze fajniej;-)

AnnaJ, postaram się odpisać na maila dzisiaj wieczorem jak się w końcu odrobię po tym przyjeździe.

reklama
hejka.

Iguana coś wiem na temat tej pralki ciągle pracującej, ostatnio też to przerabiałam...
Będę czekała na maila...
Anetka ciężki okres przed Tobą i starszym synkiem, każda mama przeżywa takie rzeczy razem z dzieckiem.Mam nadzieję że Kuba szybko się dostosuje do zmian i będzie duszą towarzystwa...

Tymek śpi więc mam chwilę dla siebie...idę zaraz prasować:-D...
Moje dziecko już "takie dorosłe":-p, dziś pierwsza noc w swoim pokoiku.Było dobrze, ja też dałam radę.Niestety w nocy pobudki na jedzonko były....

Ja czytalm ostatnio ze w USA robia tak ze daja dzieciaczki co roku do innej grupy z nowymi dziecmi by przyzwyczajaly sie do nowych sytacji i aby nie mialy stresa w przyszlosci idac w nowe srodwisko albo jak np trzeba sie przeprowadzac za praca.Moze to i niezly pomysl.ANETKO ja widze ze twoj synus to taki przylepiec mamusi oj serce sie kraje.

Zapodajcie pomysl na objadek:-)

Ostatnia edycja:
Hej kobietki!
Czasami jak mam chwile to Was doczytuje,czasami nie daje rady bo tak duzo piszecie,hehehe

Anetka powodzenia,,,,ja to nawet nie chce myslec jak to bedzie jak Alex pojdzie w przyszlym roku do przedszkola,,,,,on jest bardzo za dziecmi ale sam fakt ze go nie bedzie w domu. Kuba da rade--3mam kciuki !!!!

Iguana jak ten czas szybko leci,zaraz Twoj synus ma roczek,bedziemy czekac na fotki,,,,,,a pokazalas nam juz Twojego przystojniaka w okularkach,(moze przeoczyłam).

Nana ja robie pulpety w sosie pomidorowym z ziemniakami i kiszona kapusta z skwarkami...mniam

A u nas po staremu,probuje Alexa uczyc siadac na nocnik,jak narazie w ubraniu -i wychodzi mu to ,wtedy bije mu brawo i on sam sobie tez bije,za jakis czas zaczne bez ubran.Nie chce zeby sie zrazil.
Aniu Gratulacje dla Twojego najmlodszego samodzielnego zalatwiania sie!!!

A my za tydzien do Pl sie wybieramy,na 3 dni ale zawsze cos.....
A tak wogole to czasami juz mysle o drugim dziecku ,,tylko Ci..... .W sumie to uslyszalam od mojej mamy ze po co czekac i chyba ma racje.A Wy jak ,nie myslicie o tym?????
Moja kumpela z Pl urodzila w tymtym roku w styczniu synusia a teraz tydzien temu drugiego,,,,,beda mogli sie razem bawic i wogole.A moj Alus jest biedny sam.Ide bo moje dziecko sie budzi.

ANP dzieki za pomysla mi to samo wczesniej wpadlo tylko Tymus nie bardzo sosiku bo to ze smietanka (ja taki robie) a on ma skaze i pozniej ma problemsy.Co do dzidzi to fajnie ze masz checi ja tez mam tylko troche z kasa ciezko chwilowo;-)

Ostatnia edycja:
ja robie bez smietany i Alexowi bardzo smakuje
Ja narazie tylko mysle...hehe
A co do kasy to...hmmmmm zobaczymy.
A u Was przypomnialo mi sie ze cos z autami bylo......i jak wyjasnilo sie juz???

A ja znowu mam troszke czasu bo Filip sie bawi kolo mnie a Kuba zaprosil sobie kolege tez Kube i sobie graja na XBoxsie.
Mam taki ubaw bo moj Kuba ma w klasie chlopaka ktory nazywa sie BURAK i dzisiaj sie pytam jak bylo w szkole bawiles sie z kims a on mi mowi: "tak mamus bawilem sie z Burakiem", ale ci Holendrzy maja smieszne imiona.

hej laseczki...

ja juz po pracy :-) dzis na obiadek kurczak z piekarnika, fryty:-p i fasolka szparagowa:tak: / ktos pytal o pomysl na obiad/ moja mama dzis wyjezdza wiec juz wstawilam do piekarnika:-)

Anp dziekuje za GRATKI - powiem wam ze jeszcze mokrych spodenek nie zliczylismy:szok: czyli jak narazie bez wpadek... kupki robi tez bez problemu chociaz dwie pierwsze zapowiadaly klopoty ale sie udalo:-D... na dodatek nie uzywa nocnika;-) tylko wsio laduje w toalecie..siuku na stojaco obowiazkowo:cool2:

Anetko moj Erni mial podobna sytuacje w tym roku bo wszyscy jego przyjaciele byli o 1 rok rocznikowo starsi o ...poszli dalej a on musi w tej grupie 1/2 rok jeszcze siedziec:sorry::confused2: wiec mu bylo tez smutno... ale mu wytlumaczylam ze wkrotce nowi koledzy przyjda;-) i..bedzie ok. poza tym ze starymi przyjaciolmi widzi sie na lunchpauzach /mimo ze to 10 min to jest ok dla niech/;-):tak:

ufff...zmykam realizowac plan dnia...

O ludzie faktycznie smieszne imie ha ha.Mojej znajomej ziec z Chin nazywa sie Key *** :-Dslowko na h..

Z autem wyjasnilo sie tyle ze mamy kare za nieujawnione dochody 48 tys zl ale napisalismy odwolanie i czekamy.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry