reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Ania nie nabijam sie, zawsze ogladam perfekcyjna pania domu i podoba mi sie jak ona ma wszystko ladnie zorganizowane, poukladane i wie zawsze gdzie co jest :confused: (pozatym ma sliczny dom, wiec jej zazdroszcze:-D). po czesci tez bym chciala byc taka zorganizowana, bo ja mam czesto wszystko porozrzucane i dlugo mi zajmuje szukanie, ale niestety nie jestem taka ogarnieta:-D Na tym mieszkaniu juz nie ma sensu sie za to zabierac, ale jak juz bedziemy na swoim to postaram sie tez tak wszystko organizowac, zebym wiedziala gdzie dana rzecz przed chwila odlozylam :-D mysle, ze takie pudelka i koszyki to super pomysl jest:tak:

reklama
Ania, wstawilabys mi linka na tego brauna?

Dziewczyny, podsylam Wam link do filmu 20 min. o syndromie postaborcyjnym. Nie ogladam zazwyczaj takich filmow, bo za wrazliwa jestem, ale ten polecila mi kolezanka. Nie ma zadnych drastycznych scen, jedynie wypowiedzi kobiet, ktore dokonaly aborcji. Polecam Wam bardzo, bo jest dobry i madry, nie jest brutalny. Oczywiscie jesli czuje ktoras z Was, ze nie chce ogladac, to oczywiscie jest to zrozumiale.
ja ogladnelam, mimo, ze unikam filmow o takiej tematyce, i nie zaluje.

Syndrom postaborcyjny - YouTube

PS. gdzie mozna obejrzec Perfekcyjna Pania Domu? Przydaloby mi sie kilka rad haha

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry