reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

bardzo WAm dziekuje za linki, rozumiem ze te wszystkie blendery co podalyscie nadaja sie rowniez do orzechow? to najwazniejsze dla mnie jest, bo ja jestem crazy nuts monster - orzechojad i uwielbiam dawac zmielone orzechy do wszystkiego :tak:
wlasnie zglebilam opisy tych, ktore podala Anetka i Anna.. jaka jest roznica miedzy nimi? bo sie im przygladam i nie widze wlasciwie zadnej ;)

Ostatnia edycja:
reklama
czesc kobitki
nareszcie wolne do piatku :tak: pare dni bylam w pracy i jestem doodop i to nawet nie od roboty tylko od wczesnego wstawania do tego jeszcze noce przerywane przez Thijsje .......

Sencilla ja zawsze patrze zeby blender mial moc 600w wtedy orzechy nawet w lupinach przemielesz ;-) a do tego jak jest markowy to jeszcze gwarancja ze bedzie trwaly

Wlasnie sie dowiedzialam ze przyjaciolka wyprowadza sie z wyspy w okolice Enkhuizen wiec za miesiac czeka mnie parapetowa :-) suuuuuper

Pozdrowienia z Krakowa!:-) Tutaj dość ciepło, ale mało słoneczka jak na razie...w najbliższych dniach ma się pogoda poprawić.

krakow.jpg

P.S. Prośba do moderatorów, aby w temacie "Ważne informacje dla mam..." były zamieszczane jedynie posty informacyjne, bez komentarzy i pytań...bo tak to się zrobi temat rzeka i przestanie spełniać swoją funkcję. Mam prośbę, aby jeden z moderatorów pousuwał posty z komentarzami.

reklama
Do góry