Ania nie nabijam sie, zawsze ogladam perfekcyjna pania domu i podoba mi sie jak ona ma wszystko ladnie zorganizowane, poukladane i wie zawsze gdzie co jest (pozatym ma sliczny dom, wiec jej zazdroszcze). po czesci tez bym chciala byc taka zorganizowana, bo ja mam czesto wszystko porozrzucane i dlugo mi zajmuje szukanie, ale niestety nie jestem taka ogarnieta Na tym mieszkaniu juz nie ma sensu sie za to zabierac, ale jak juz bedziemy na swoim to postaram sie tez tak wszystko organizowac, zebym wiedziala gdzie dana rzecz przed chwila odlozylam mysle, ze takie pudelka i koszyki to super pomysl jest
reklama
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Mnie Perfekcyjna denerwuje. Lubię mieć porządek w domu, ale nie muzeum. Potem bym chodziła i dostawała spazm, bo mąż by nie odłożył czegoś na swoje miejsce .
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Astrid mysle, ze wszystko w granicach rozsadku;-)
Ale jej mieszkanie mnie przeraża swoją czystością, nic na to nie poradzę. Nie ważne, czy to brytyjska, czy polska edycja.
Ania, wstawilabys mi linka na tego brauna?
Dziewczyny, podsylam Wam link do filmu 20 min. o syndromie postaborcyjnym. Nie ogladam zazwyczaj takich filmow, bo za wrazliwa jestem, ale ten polecila mi kolezanka. Nie ma zadnych drastycznych scen, jedynie wypowiedzi kobiet, ktore dokonaly aborcji. Polecam Wam bardzo, bo jest dobry i madry, nie jest brutalny. Oczywiscie jesli czuje ktoras z Was, ze nie chce ogladac, to oczywiscie jest to zrozumiale.
ja ogladnelam, mimo, ze unikam filmow o takiej tematyce, i nie zaluje.
Syndrom postaborcyjny - YouTube
PS. gdzie mozna obejrzec Perfekcyjna Pania Domu? Przydaloby mi sie kilka rad haha
Dziewczyny, podsylam Wam link do filmu 20 min. o syndromie postaborcyjnym. Nie ogladam zazwyczaj takich filmow, bo za wrazliwa jestem, ale ten polecila mi kolezanka. Nie ma zadnych drastycznych scen, jedynie wypowiedzi kobiet, ktore dokonaly aborcji. Polecam Wam bardzo, bo jest dobry i madry, nie jest brutalny. Oczywiscie jesli czuje ktoras z Was, ze nie chce ogladac, to oczywiscie jest to zrozumiale.
ja ogladnelam, mimo, ze unikam filmow o takiej tematyce, i nie zaluje.
Syndrom postaborcyjny - YouTube
PS. gdzie mozna obejrzec Perfekcyjna Pania Domu? Przydaloby mi sie kilka rad haha
Ostatnia edycja:
anetka880
Fanka BB :)
Sencilla ja mam tego Brauna i jestem bardzoo zadowolona z niego:
Sprzęt AGD drobny, Miksery, Blendery, Roboty kuchenne, Braun Blender MR 550 FP+HC (stare oznaczenie : MR 6550 M FP + HC) BEZPŁATNY ODBIÓR W KRAKOWIE, RTV, AGD, sklep, internetowy, JUKA
cena tez nie jest jakas przerazajaca bo 100 E placilam a uzywam go praktycznie codziennie.
Sprzęt AGD drobny, Miksery, Blendery, Roboty kuchenne, Braun Blender MR 550 FP+HC (stare oznaczenie : MR 6550 M FP + HC) BEZPŁATNY ODBIÓR W KRAKOWIE, RTV, AGD, sklep, internetowy, JUKA
cena tez nie jest jakas przerazajaca bo 100 E placilam a uzywam go praktycznie codziennie.
reklama
AnnaJ007
Fanka BB :)
Ja mam blender brauna multiquick 5, jest świetny...Blendery Multiquick 5 - Braun