reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Piękną mamy dzisiaj pogodę prawda? :)
A ja nareszcie chwilę dla siebie... zdążyłam już upiec sernik, postawić rosół, zrobić parówki w cieście i przygotować ciasto na kluski plus pieczarki na sos ^^
Teraz chwila relaksu (;

reklama
Cześć wszystkim. ja dzis zrobilam porządek synowi w pokoju... Chyba dwie tony niepotrzebnych rzeczy stamtąd wyciagłam. Teraz bl yszczy, ale ... na jak długo??;-)
Olivia rośnie w oczach, we wtorej mamy szczepienie, a jutro... No tak, mialam napisać, ze będe się nudzić, ale nauczycielce mojego syna urodziła sie wnusia i syn wymógł na mnie obrazek z misiem... mam więc zajęcie na całą niedizelę:-D

Witam.
Powróciłam z wakacji...holenderskie karaiby super i jak dla mnie rzecz ważna to nie było tłumów!!!

Tymek również był zadowolony, basen, morze,piasek i byl gwiazdą w hotelowych restauracjach itp.Usmiechał się i zaczepiał wszystkich i nawet zdjęcia sobie z nim robili:-D...
Lot mimo iż długi moje dziecię zniosło świetnie, aż byłam miło zaskoczona.
Muszę się jeszcze pochwalić że już "mówi" pierwsze "słowo" ze zrozumieniem. Mówi "ka" na kota, który za oknem jest u nas kilka razy dziennie i jak wczoraj byliśmy w parku ze zwierzakami to na kangura, konia i owcę też mówił "ka".Czyli jets to określenie ogólne zwierząt:-D...

Nana plac zabaw fajny:tak:, mój jeszcze za mały ale będę miała na uwadze taki sprzęt.

dzien dobry...

nana fajna zabawka ale cena:szok::eek:
Iskierka ja tez lubie generalki robic...strych mam w planach w przyszlym tygodniu..:tak:a tak wogole wzielo mnie na organizowanie domu wiecie...koszyczki pudeka polki... :-)

pogoda taka sobie i zimno wiec siedzimy jak narazie w domu...Karina uklada w biurku, Erni gra na DS, Victor rysuje kolka, moj M zaprawia pomidory i inne przetwory w sloiki a moja mama wziela sie na drobne reperacje na maszynie do szycia :-D:tak:... niedzielna sielanka ... a wy co robicie?:confused:

Anno WITAJ.........

Witajcie dziew\czynki,
przepraszam, ze tak mnie nie ma, ale po prostu nie mam czasu na forum... malutka prawie w ogole nie spi w dzien, a mam tez dwa inne szkraby :)

mam pytanko: szukam blendera, ktory mi zmieli wszystko, nie tylko warzywa, owoce, ale takze i mieso i orzechy przede wszystkim. Czy ma ktoras z Was namiary na jakis sprawdzony, dobry? bede wdzieczna :)

reklama
Hague nie nabijaj sie:cool2: przy 3 dzieci juz nie ma czasu na myslenie gdzie to odlozyc a ja odkladasz cos w nieskonczonosc byle gdzies to robi sie stos a potem juz MEGA BALAGAN:-D:-D:-D

Sencilla ja obstawilam pewniaka i ...maz mi kupil :-) Brauna / kruszy lod wiec orzechy chyba tez;-)/

Do góry