reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Diana niestety ale dieta dukana zle wplywa na prace nerek i bardzo duzo moich kolezanek ma po tej diecie problemy,a jedna nawet do dzis sie leczy:baffled:

Tak wogole to dzien dobry / choc u nas od 5.00 leje/:baffled:

No właśnie ...lało... nienawidzę kiedy pada:wściekła/y:Normalnie jak zawożę dzieci do kdv to wyciągam je z fotelików,wsadzam w wózek i jazda...a w deszcz przecież nie będę pakować ich do wózka tylko biegnę szybko do budynku z fotelikami...a biegnij w deszcz z ponad 14 kilogramami w rękach :no::no:

Nasz kolega wczoraj byl na plazy i nagral filmik bo gdzies na morzu byla traba powietrzna.

A ja ostatni dzien do pracy i weekend a od pn do szkoly z Kuba. Mam takiego stresa brr...Dzisiaj wogole caly dzien przespalam bo w nocy jedyne 3 godziny spalam chwycil mnie taki bol zeba ze o malo sie nie popakalam. Najlepsze jst to ze boli mnie zdrowy zab.

Cześć Mamusie. Właśnie sobie z Mają leżymy w łóżku i oglądamy tvn. Mała mimo, że ciągnie smoka, to mi nawija i się śmieje :-). Dzisiaj mam plan posprzątać mieszkanie... ale mam lenia i nie chce mi się.

reklama
bry...

ja juz skonczylam na dzisiaj..druga kawka wypita na ogrodzie zlanym sloncem... dzieciaki szaleje z psem, Victor spi ..obiad mi zostal z wczoraj wiec juz dzis nic w planach nie mam:-pno moze powiesic pranie bo wlasnie sie skonczylo prac:-D

Do góry