reklama
Aniulkaa26
Zaciekawiona BB
Hejka dziewczyny czy jest tu może ktoś z venlo:-) chetńie zapoznam sie tu z jakaś mamuska sama spodziewam sie maluszka
czy ktoras z was stosowala diete kapusciana? kolezanka mi polecala i pisala ze schudla na niej 15kg. fakt faktem, jest szczupla teraz, ale zastanawiam sie czy nie ma po niej jojo?? ma ktos jakies doswiadczenie? mi sie marzy zrzucic jeszcze 3 dlatego szukam czegos w miare latwego
Sencilla ale ja lubie kapuste bez przeszkod moglabym jesc ja codziennie, oczywiscie pod roznymi postaciami zeby mi sie nie znudzila a taka dieta trwa normalnie tydzien, ale ta moja znajoma dlugo na tym jechala.
Nigdy w zyciu nie stosowalam zadnej diety i mimo ze po ciazy juz nie ma sladu to chcialabym jeszcze troche zrzucic to i owo i dlatego szukam czegos co bedzie mi pasowalo smakowo
Nigdy w zyciu nie stosowalam zadnej diety i mimo ze po ciazy juz nie ma sladu to chcialabym jeszcze troche zrzucic to i owo i dlatego szukam czegos co bedzie mi pasowalo smakowo
Witaj Aniulka widze ze dotarlas... :-) napisz cos o sobie...
Hague mam te diete na oku ale jakos zmusic sie nie potrafie... daj znac jak idzie hihi...
co do kursow jezykowych to ja mam wolintariuszy i przychodza do domu za darmo moze czegos takiego poszukaj u siebie..na poczatek jak znalazl;-)
Hague mam te diete na oku ale jakos zmusic sie nie potrafie... daj znac jak idzie hihi...
co do kursow jezykowych to ja mam wolintariuszy i przychodza do domu za darmo moze czegos takiego poszukaj u siebie..na poczatek jak znalazl;-)
reklama
ja tez chcialam tego wolontariusza, ale od kiedy mam Tomka to jakos nie mam na to czasu mysle ze za pol roku moze sie zglosze do tej organizacji
Ania tu masz strone o tej diecie, niedawno to wyszukalam, ale poki co jestem w pl to za zadna diete sie nie zabieram, moze jak wroce Dieta kapuściana - opis i stosowanie
Ania tu masz strone o tej diecie, niedawno to wyszukalam, ale poki co jestem w pl to za zadna diete sie nie zabieram, moze jak wroce Dieta kapuściana - opis i stosowanie