reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
ja nic nie pomoge niestety, bo zdawalam kurs z gemeente i mialam go za darmo, gmina dofinansowywala to, a prywatnie to chyba troche drogo :-(

Paulina, mozesz prywatnie, albo u nauczyciela, albo w szkole. Wpisz w google Nederlands als tweede taal i nazwe swojej miejscowosci i na pewno wyskocza Ci szkoly jezykowe.

czy ktoras z was stosowala diete kapusciana? kolezanka mi polecala i pisala ze schudla na niej 15kg. fakt faktem, jest szczupla teraz, ale zastanawiam sie czy nie ma po niej jojo?? ma ktos jakies doswiadczenie? mi sie marzy zrzucic jeszcze 3 dlatego szukam czegos w miare latwego :-D

Hague, blagam, ile mozna jesc kapuste? jedyna skuteczna dieta to MŻ :)
poza tym polecam ksiazki B. Zak-Cyran:wściekła/y:,kuchnia zdrowa, bez :baffled:efektu jojo, uzupelniajaca energie w organizmie.:happy2:

Sencilla ale ja lubie kapuste :-D bez przeszkod moglabym jesc ja codziennie, oczywiscie pod roznymi postaciami zeby mi sie nie znudzila :-D a taka dieta trwa normalnie tydzien, ale ta moja znajoma dlugo na tym jechala.
Nigdy w zyciu nie stosowalam zadnej diety :confused: i mimo ze po ciazy juz nie ma sladu to chcialabym jeszcze troche zrzucic to i owo i dlatego szukam czegos co bedzie mi pasowalo smakowo :-D

Witaj Aniulka widze ze dotarlas... :-) napisz cos o sobie...:tak:
Hague mam te diete na oku ale jakos zmusic sie nie potrafie:-D:-D... daj znac jak idzie hihi...

co do kursow jezykowych to ja mam wolintariuszy i przychodza do domu za darmo:tak: moze czegos takiego poszukaj u siebie..na poczatek jak znalazl;-)

reklama
Do góry