reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
ja nic nie pomoge niestety, bo zdawalam kurs z gemeente i mialam go za darmo, gmina dofinansowywala to, a prywatnie to chyba troche drogo :-(

Paulina, mozesz prywatnie, albo u nauczyciela, albo w szkole. Wpisz w google Nederlands als tweede taal i nazwe swojej miejscowosci i na pewno wyskocza Ci szkoly jezykowe.

czy ktoras z was stosowala diete kapusciana? kolezanka mi polecala i pisala ze schudla na niej 15kg. fakt faktem, jest szczupla teraz, ale zastanawiam sie czy nie ma po niej jojo?? ma ktos jakies doswiadczenie? mi sie marzy zrzucic jeszcze 3 dlatego szukam czegos w miare latwego :-D

Hague, blagam, ile mozna jesc kapuste? jedyna skuteczna dieta to MŻ :)
poza tym polecam ksiazki B. Zak-Cyran:wściekła/y:,kuchnia zdrowa, bez :baffled:efektu jojo, uzupelniajaca energie w organizmie.:happy2:

Sencilla ale ja lubie kapuste :-D bez przeszkod moglabym jesc ja codziennie, oczywiscie pod roznymi postaciami zeby mi sie nie znudzila :-D a taka dieta trwa normalnie tydzien, ale ta moja znajoma dlugo na tym jechala.
Nigdy w zyciu nie stosowalam zadnej diety :confused: i mimo ze po ciazy juz nie ma sladu to chcialabym jeszcze troche zrzucic to i owo i dlatego szukam czegos co bedzie mi pasowalo smakowo :-D

Witaj Aniulka widze ze dotarlas... :-) napisz cos o sobie...:tak:
Hague mam te diete na oku ale jakos zmusic sie nie potrafie:-D:-D... daj znac jak idzie hihi...

co do kursow jezykowych to ja mam wolintariuszy i przychodza do domu za darmo:tak: moze czegos takiego poszukaj u siebie..na poczatek jak znalazl;-)

reklama
Do góry