reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Witam wieczorową porą. Ja dzis cięzki dzień mialam...
Zaczęło się od tego, ze idąc w nocy do toalety jakimś dziwnym trafem poślizgnęłam się na schodach i po prostu z nich spadłam. Z hukiem wylądowalam w przedpokoju na kafelkach, wprawdzie na pupie i wstałam o własnych ciłach, ale cały dzień czułam się fatalnie. Bolala mnie pupa i lewa ręka obite na kilku schodach i bardzo bolały mnie kręgi szyjne - chyba z powodu wstrząsu jakiego doznalam zsuwając się ze schodka na schodek....
Koszmar - ani się schylić do dziecka, ani skręcić głowy. Do tego doszedł ból głowy, który zwalczylam paracetamolem i drzemką. Jutro będe miala siniaki - na ręce i pewnie na pośladkach....
Na szczęście nie uderzyłam sie w plecy, bo obawiam sie ze uszkodzilabym sobie kręgi...
chcialam sie pochwalic ze moja corka od 2 tygodni chodzi bez pieluchy !!!!!!
Gratulacje dla coreczki

reklama
Mamo m gratuluje ,zuch dziewczynka z coreczki:tak:

Iskierka biedna ty :no:,smaruj siniaki i lez jak królowa niech ci Olivie donosza:tak:
Aniu i jak polowanie na buty?
Anetka ja za bardzo nie pomoge, kupowalam tylko fotograficzny z wehkamp:-D

dobrej nocki dziewuszki i dzieciaczki

Dzien dobry...

MamoMikolaja GRATULACJE:tak: MY TEZ CIAGLE NAD TYM PRACUJEMY:sorry2:
Iskierka powaznie pomysl o jakies masci na stuczenia - szybciej przestaniesz cierpiec:tak: wspolczuje bo ja czesto zaliczam takie wywotki ale w lazienkach:baffled:
Anetko ja nie pomoge tez..:zawstydzona/y: bo zawsze poluje na okazje w realu:-)
eola GRATULACJE z okazji roznicy - ktora to juz?;-)
nana zdrowka dla was...

Karola jesli chodzi o buty to........porazka .....3godz chodzilam po sklepach z butami a tam wszystko w odcieniach bezu...:szok::szok::szok: jade jeszcze na Belgie dzis:tak: moze tam cos znajde:dry:

Dzien dobry :-)

Sliczna pogoda za oknem a ja musze z moim T jechac po ta lodowke....

Iskierka wiem co czujesz bo jak mieszklam w domku gdzie mielismy schody to tez przez to przechodzilam. Pierwszy powazny upadek mialam jak wrocilam ze szpitala z reka w gipsie i spadlam z tym gipsem ze schodow. Pamietam wtedy to mnie nic poza reka nie bolalo a drugi powazy to mialam miesiac przed porodem ktory skonczyl sie wizyta w szpitalu i 5 szwami. Moj T kiedys tak spadl ze wyladowal poza domem bo wypadl przez okno kosztowalo nas to naszczescie tylko 180 E za szklarza:-D

A wiec Iskierko ciesz sie ze skonczylo sie tylko na siniakach.Chyba wszytsko opisujesz na innym watku bo nie nie wiem.

Ostatnia edycja:
Anetka zdrowka dla Kuby:tak: a swoja droga to niezlego farta mial T. skoro spadl ze schodow, wypadl przez szybe:eek: masakra, dobrze ze tylko szyba do wymiany a T. wyszedl bez szwanku:tak:
Iskierka wspolczuje, ja sama po swoich schodach zjechalam juz miliard razy, dobrze ze ani razu w ciazy mi sie to nie przytrafilo :baffled: i wiecznie obijam tylek i lewa reke, zawsze w tym samym miejscu schodow spadam :sorry2: hehe
Ania jak kupisz buty to sie pochwal :-)

ja sie wlasnie do pracy wybieram:nerd: ale mi sie nie chce :nerd:

Anetka zdrowka dla Kuby,akurat jak jest pogoda to choruje..:baffled:

A ja myslalam ,ze tylko mój maz ma pecha do schodów i zawsze mu mówlam ze taki poczepany :-D Aneta dobrze ,ze tylko szyba poszla...

Aniu czyzbys nie kupila??:baffled: a jakis inny kolorek teraz takie piekne w modzie..:sorry2:

reklama
Karola powiem ci szczerze ze mam dosc szukania:dry: nawet o ROSADZIE w Rosendalu dzis myslalam bo nie ma juz opcji ...... nie do uwierzenia ale w Bredzie w centrum nie ma butow w odcieniu szarego albo srebrnego.. :baffled:

a co myslicie o takich butach tez z H&M - chyba zamowie przez ... bo nie chce mi sie juz biegac za nimi...:dry::nerd: chyba ze moja mama w PL szybciej znajdzie :-D

Załączniki

• hhhhhhhhhhh.jpg
    hhhhhhhhhhh.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 25
Ostatnia edycja:
Do góry