reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Witam
a my sie zwleklismy z lozka o 9 ;30:tak:jadlam sniadanie i tak mylalam az wymyslilam ,ze dzis babka z cb ma przyjsc:szok::szok::tak: no wiec zaraz do listu na ktora i w bieg,trza bylo sie ogarnac i po uchraniac dom po weekendzie:baffled::nerd::sorry2: Udalo sie ,skonczylam i dzwonek do drzwi:-D:tak:posiedziala ,pogadala i poszla:tak:teraz free ,obiad sie gotuje ,prala idzie ... spacer kolo 13 sobie zrobimy:tak:

Hague fajnie ze odwiedziny sie udaly,ale fajnie ja tez chce taki domek z ogrodem:tak::sorry2:a jak juz nie ogrod to ze dwa pokoje wiecej w naszym bloku i to na gorze ,zeby morze bylo widac balkonu:tak::tak:

Aniu no idz kupic ta sukienke bo ja wykupia..

reklama
nana :szok: a moze to jakis skok rozwojowy? Bo dziecko wtedy zapomina czego sie nauczylo ostatnio i dopiero pozniej wraca to do normy.. Idz moze z nim do lekarza??? bo nie wiadomo co to sie stalo, moze cos z tym bioderkiem??? nie mozna tego lekcewazyc..

No raczej to nie skok bo od kilk dni najpierw na palcach chodzil a teraz to porazka.Rozmawialam z mezem przez skyp i widzial to mu sie plakac chce.Boimy sie ze to jakies neurologiczne problemy.Jak wroci z pracy to pojedziemy do lekarza.

Myslalam zeby pojsc do tego lekarza po 18 albo do szpitala moze mu tam odrazu jakies badania zobia.Do rodzinnego nie dzwonilam bo i tak teraz nie pojade na wizyte bo nie mam czym.

witam,
piszecie i piszecie,zanim nadrobie to wy juz naskrobiecie :tak:

U nas weekend minal fajnie,wkoncu w trojke/bo moj m ostatnio caly czas pracuje cale weekendy i to dlugo/. W sobote zrobilismy sobie grila a wczora wybralismy sie do Spoorwegmuseum w Utrechcie akurat maja 2 tyg temat Stacyjkowo,Olus sie wybawil,wybiegal, byl bardzo zadowolony az przed5 nam zasnal a potem o 22 jeszcze kursowal miedzy swoim pokojem a sypialnia :nerd:

Hague: o ale masz dobra prace :) fajna wycieczka,dobrze,ze przypomnialas mi,bo my tez chcielismy sie wybrac tam ale mi zupelnie z glowy wypadlo to miejsce i zastanawialismy sie co wczoraj robic.
Tak moj Olus tez z 4lutego, tylko 3 lata wczesniej :-)
Mi tez sie marzy domek z ogrodkiem,ale niestety...musze jeszcze poczekac,narazie kupilismy mieszkanko,glownie ze wgledu na okazyjna cene i warunki. Dla Was powodzenia w zalatwianiu hipoteki.

Nana ja wybralabym sie do lekarza.

Co macie dzis na obiadek,bo u mnie w glowie pustka :baffled:

Eola chodzi Ci o Drielandenpunt? fajnie tam:tak: ale nie weszlam na oszklona czesc wiezy (pod stopami jest szyba i widac wszystko tak jakby sie stalo w powietrzu:-D) bo sie balam :-Da moj to smignal tam i jeszcze mnie wolal durny:-p a ja stalam w miejscu i portkami trzeslam :-D
To fajnie, nasze maluchy z tego samego dnia :happy2: wodniczki heheh:happy2:

Nana lec jak najszybciej do lekarza, lepiej nie zwlekac:no: biedny Tymek :no:
karola no to dalas czadu, w tak krotkim czasie chatke ogarnac :-D ja bym wymiekla :nerd: leniuch jestem, no ale wstyd wprowadzic kogos do brudnego domu, to troche motywuje:rofl2:

Obraz 023.jpgObraz 026.jpg Pierwsze foto z najwyzszego pietra wiezy - 353,5m n.p.m., a drugie foto to juz najwyzszy punkt w Holandii, az nie mozna uwierzyc ze Holandia taka plaska ma az taka wysoka gore :-D

Tu foto Tomusia z pol roczku:
Obraz 001.jpg

A na obiad dzisiaj tata robi "chlopski garnek" lekkkkkkeeeerrrr....

Hague a ty co po zdjeciu nam tu cykasz, wklejaj calosc :p
powiem szczerze,ze mi brakuje gor tutaj,chociaz jakis wlasnie takich pagorkow,wzniesien :) ale coz

reklama
Aniu no idz kupic ta sukienke bo ja wykupia..

Karola bylam i... ostatnia na wieszaku a do tego moj rozmiar...:-D:szok: baaaardzo sie ciesze ze ja juz mam...:-p:-p:-p chyba bym sie zalamala jakby tam jej nie bylo:rofl2: a teraz mi powiedzcie jaki buty do tego? pod kolor sukienki?:confused:chyba musze kupic....;-)
Hague wrzuc na watek ten twoj wypad weekendowy - ja chce namiary na to w razie czego a co do twojej pracy to ja naprawde nie pamietam:szok::-:)zawstydzona/y:..uswiadomisz mnie?

Nana nie czekaj - rob cos z tym.. dziwnie to wyglada...:zawstydzona/y:

Karola jak tam po spacerku?

u nas na obiad dzis kabaczki/bo nas sasiad obdarowuje regularnie:tak::-D/ i rybka i fasolka szparagowa;-)

Ale wieje a u was tez?

Do góry