witam sie z wami:-) troszke pozno, ale niedawno wrocilismy z podrozy do zuid limburg :-) chyba wybralismy sobie juz domek ktory kupimy - parter, pierwsze pietro i poddasze, czyli sypialnia zrobiona ze strychu
miodzio
ogrodeczek duzy, z oczkiem wodnym i fontanna :-) sliczna kuchnia i lazienka, jedyne co mi sie nie podoba ze w salonie sa kafelki nie panele, ale to da sie zrobic
co najwazniejsze - spokojnie, cicho, czysto, holendersko, nawet Polakow nie ma prawie wcale, sa gory i pagorki, wiec jak nie w Holandii
moj M. prace ma od reki zalatwiona juz, w kazdej chwili jak sie bedziemy przeprowadzac i dostaniemy ta zasrana hipoteke to z miejsca idzie do pracy
w Limburg bylo gezzelig, bylam w miejscu gdzie spotykaja sie 3 panstwa - niemcy, belgia i holandia - najwyzszy punkt widokowy w Holandii - chyba 355 m.n.m.p ale nie pamietam dokladnie
z tego wrazenia (mam lek wysokosci
)
, jutro spojrze na fotki i w razie czego sie poprawie
oczywiscie z gory Holandia plaska jak patelnia, belgia lekko pagurkowata a niemcy bardzo duzo gor maja
z tego punktu nawet bylo widac morze
masakra, jak wchodzilam na ostatnie pietro tego punktu widokowego to myslalam, ze sie obsr....
ale jakos dalam rade
postaram sie jutro wrzucic wam jakies foty:-) Tomek w drodze powrotnej tak sie rozplakal ze ponad pol godziny gnilismy na parkingu kolo jakiejs stacji benzynowej i nie dalo sie go uspokoic
ale jakos poszlo i pojechalismy dalej
U siostry oczywiscie obzarlam sie jak swinia, nie moge do niej jezdzic
z takich bardziej niemilych wiadomosci, to dziewczyna z miasteczka ode mnie dzis umarla. Byla w moim wieku i od (mniej wiecej) 2 lat chorowala na anoreksje. Kiedys byla troszke przy kosci, chodzila ze mna do rownoleglej klasy. Jak zobaczylam jej zdjecia niedawno to sie przerazilam... Skora i kosci.. :-( Takze dziewczyny - nie odchudzajcie sie na sile, bo z tego naprawde ciezko wyjsc, a osoba chora na to ciagle mysli, ze jest gruba, nawet gdy wyglada jak sam szkielet... szkoda takiej mlodej dziewczyny :-(
Ania kupuj suknie bo przepadnie
Iskierka pojadlabym takiego kurczaczka
Gosiu ja mam taka prace ze prawie w niej nie pracuje nigdy
ale nie bede pisala na forum o tym
napisze Ci pozniej priv
Jak sie ogarne z fotosami z Limburg to wam cos wrzuce no i foto Tomusia tez
buziolki i milej nocy laseczki.