reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Witam
a my sie zwleklismy z lozka o 9 ;30:tak:jadlam sniadanie i tak mylalam az wymyslilam ,ze dzis babka z cb ma przyjsc:szok::szok::tak: no wiec zaraz do listu na ktora i w bieg,trza bylo sie ogarnac i po uchraniac dom po weekendzie:baffled::nerd::sorry2: Udalo sie ,skonczylam i dzwonek do drzwi:-D:tak:posiedziala ,pogadala i poszla:tak:teraz free ,obiad sie gotuje ,prala idzie ... spacer kolo 13 sobie zrobimy:tak:

Hague fajnie ze odwiedziny sie udaly,ale fajnie ja tez chce taki domek z ogrodem:tak::sorry2:a jak juz nie ogrod to ze dwa pokoje wiecej w naszym bloku i to na gorze ,zeby morze bylo widac balkonu:tak::tak:

Aniu no idz kupic ta sukienke bo ja wykupia..

reklama
nana :szok: a moze to jakis skok rozwojowy? Bo dziecko wtedy zapomina czego sie nauczylo ostatnio i dopiero pozniej wraca to do normy.. Idz moze z nim do lekarza??? bo nie wiadomo co to sie stalo, moze cos z tym bioderkiem??? nie mozna tego lekcewazyc..

No raczej to nie skok bo od kilk dni najpierw na palcach chodzil a teraz to porazka.Rozmawialam z mezem przez skyp i widzial to mu sie plakac chce.Boimy sie ze to jakies neurologiczne problemy.Jak wroci z pracy to pojedziemy do lekarza.

Myslalam zeby pojsc do tego lekarza po 18 albo do szpitala moze mu tam odrazu jakies badania zobia.Do rodzinnego nie dzwonilam bo i tak teraz nie pojade na wizyte bo nie mam czym.

witam,
piszecie i piszecie,zanim nadrobie to wy juz naskrobiecie :tak:

U nas weekend minal fajnie,wkoncu w trojke/bo moj m ostatnio caly czas pracuje cale weekendy i to dlugo/. W sobote zrobilismy sobie grila a wczora wybralismy sie do Spoorwegmuseum w Utrechcie akurat maja 2 tyg temat Stacyjkowo,Olus sie wybawil,wybiegal, byl bardzo zadowolony az przed5 nam zasnal a potem o 22 jeszcze kursowal miedzy swoim pokojem a sypialnia :nerd:

Hague: o ale masz dobra prace :) fajna wycieczka,dobrze,ze przypomnialas mi,bo my tez chcielismy sie wybrac tam ale mi zupelnie z glowy wypadlo to miejsce i zastanawialismy sie co wczoraj robic.
Tak moj Olus tez z 4lutego, tylko 3 lata wczesniej :-)
Mi tez sie marzy domek z ogrodkiem,ale niestety...musze jeszcze poczekac,narazie kupilismy mieszkanko,glownie ze wgledu na okazyjna cene i warunki. Dla Was powodzenia w zalatwianiu hipoteki.

Nana ja wybralabym sie do lekarza.

Co macie dzis na obiadek,bo u mnie w glowie pustka :baffled:

Eola chodzi Ci o Drielandenpunt? fajnie tam:tak: ale nie weszlam na oszklona czesc wiezy (pod stopami jest szyba i widac wszystko tak jakby sie stalo w powietrzu:-D) bo sie balam :-Da moj to smignal tam i jeszcze mnie wolal durny:-p a ja stalam w miejscu i portkami trzeslam :-D
To fajnie, nasze maluchy z tego samego dnia :happy2: wodniczki heheh:happy2:

Nana lec jak najszybciej do lekarza, lepiej nie zwlekac:no: biedny Tymek :no:
karola no to dalas czadu, w tak krotkim czasie chatke ogarnac :-D ja bym wymiekla :nerd: leniuch jestem, no ale wstyd wprowadzic kogos do brudnego domu, to troche motywuje:rofl2:

Obraz 023.jpgObraz 026.jpg Pierwsze foto z najwyzszego pietra wiezy - 353,5m n.p.m., a drugie foto to juz najwyzszy punkt w Holandii, az nie mozna uwierzyc ze Holandia taka plaska ma az taka wysoka gore :-D

Tu foto Tomusia z pol roczku:
Obraz 001.jpg

A na obiad dzisiaj tata robi "chlopski garnek" lekkkkkkeeeerrrr....

Hague a ty co po zdjeciu nam tu cykasz, wklejaj calosc :p
powiem szczerze,ze mi brakuje gor tutaj,chociaz jakis wlasnie takich pagorkow,wzniesien :) ale coz

reklama
Aniu no idz kupic ta sukienke bo ja wykupia..

Karola bylam i... ostatnia na wieszaku a do tego moj rozmiar...:-D:szok: baaaardzo sie ciesze ze ja juz mam...:-p:-p:-p chyba bym sie zalamala jakby tam jej nie bylo:rofl2: a teraz mi powiedzcie jaki buty do tego? pod kolor sukienki?:confused:chyba musze kupic....;-)
Hague wrzuc na watek ten twoj wypad weekendowy - ja chce namiary na to w razie czego a co do twojej pracy to ja naprawde nie pamietam:szok::-:)zawstydzona/y:..uswiadomisz mnie?

Nana nie czekaj - rob cos z tym.. dziwnie to wyglada...:zawstydzona/y:

Karola jak tam po spacerku?

u nas na obiad dzis kabaczki/bo nas sasiad obdarowuje regularnie:tak::-D/ i rybka i fasolka szparagowa;-)

Ale wieje a u was tez?

Do góry