reklama
To chodzi o Heffingskorting,jedna osoba musi miec zarobki nie przekraczajace 6500na rok a druga musi wiecej i miec wystarczajaco zaplaconego podatku aby ten korting odciagnac dla tej malo zarabiajacej osoby.
Nie wiem teraz ile w Menzis tabletki bo juz nie stosuje.
Z tym huurtoeslagiem,to my kiedys przekroczylismy limit o 30e i musielismy zwrocic cala roczna kwote,potem i tak juz sie nie nalezal,a teraz kupilismy mieszkanie.
Sorki,ze tak nie odpisuje imienie,ale jeszcze sie nie obylam z imionami a podgladu nie ma.
Nie wiem teraz ile w Menzis tabletki bo juz nie stosuje.
Z tym huurtoeslagiem,to my kiedys przekroczylismy limit o 30e i musielismy zwrocic cala roczna kwote,potem i tak juz sie nie nalezal,a teraz kupilismy mieszkanie.
Sorki,ze tak nie odpisuje imienie,ale jeszcze sie nie obylam z imionami a podgladu nie ma.
anetka880
Fanka BB :)
zle mnie zrozumialyscie. Ja na stronie ubezpieczalni moge sprawdzic co ile kosztowalo i sprawdzilam ile kosztowala ciaza. Mam wyszczegolnione wszytsko wizyta u poloznej badania itp i na koncu mam podliczone ze kosztowalo razem 1800 za ten rok a za 2011 2300 czyli razem 4100. Gdybym nie miala ubezpieczenia to tyle bym musila zaplacic.
No ja mam tylko tyle dofinansowania bo mam niski czynsz 470 E a razem pracujemy z moim T, ale wychodze z zalozenia ze zawsze to 47 euro
No ja mam tylko tyle dofinansowania bo mam niski czynsz 470 E a razem pracujemy z moim T, ale wychodze z zalozenia ze zawsze to 47 euro
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
anetka ja rozumiem o co kaman, jak sie loguje na moje konto ubezpieczalni to tez mam cały wykaz kosztów, np w 2010 moje całe roczne leczenie wynosiło 6000 e z czego ja zapłaciłam tylko 170 e eigen risico bo wtedy tyle bylo heheh to jest interes
reklama