reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Samsungi byly tez w tej cenie ale trzeba bylo czekac na nie 2 tyg:cool2: a moj M chce swoje igrzyska ogladac:-D juz teraz wiec... kupilismy co byla haha...
teraz to ja mam inny problem bo szukam fajnej kiecki na wesele:-D:-D:-D:-D.. jakie sklepy polecacie????

reklama
witam niedzielnie

dzisiaj obudzilam sie jak nowonarodzona :tak: od razu swiat inny. Mysmy dopiero sniadanko zjedli i teaz kombinujemy gdzieby tu wyruszyc .......

Aniu zakupy swietne ci sie udaly, a ja w zeszlym roku za LG 100e drozej zaplacilam :dry: teraz chce zmywarke i chyba tez wezme na raty znowu tylko musze najpierw zobaczyc jak z moja robota i zarobkami bedzie zebym miala z czego splacac :-D a sklepu z kiecka ci nie polece jedynie wolne popoludnie i na jakies dobre centrum handlowe:tak: a prezent znalazlas???

I opowiem wam jeszcze o zdolnosciach jezykowych mojego Daanka
Ostatnio jechalismy na basen, no i zapakowalam ich do auta juz mamy jechac a tu traktor zajechal nam na parkingu tak droge ze nie umielismy wyjechac i musialam czekac, nic strasznego ale w tym upale zaczelam narzekac "patrz Daanus, glupi baran tak stanal ze teraz nie mozemy jechac" itd. Daan tak slucha, slucha i po chwili tez mowi patrz mama, glupia owca stanela i nie mozemy jechac :-D

Pozdrowienia z upalnego Krakowa!!!:-)

Melduję, że po 2 dniach podróży autem wczoraj wieczorem szczęśliwie dotarliśmy na miejsce.

AniaHaven, teraz doczytałam...Nocujemy w Niemczech zawsze jak jedziemy autem do Polski... aby odpocząć, szczególnie chodzi mi o męża, który robi za kierowcę. Na zwiedzanie przeważnie nie ma czasu.

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia z upalnego Krakowa!!!:-)

Melduję, że po 2 dniach podróży autem wczoraj wieczorem szczęśliwie dotarliśmy na miejsce.

witaj Iguana!:-) wypoczywajcie...
ja wlasnie wcielam swieze belgijskie truskawki /slodkie ze szok:-D/ z waniliowym vla:tak: 8 pudelek zamrozilam na pozniejsze czasu i zakupilam 6 fajnych ciuchow z ZARA za jedyne 0,50centow per szt na flomarku:-):-) - jestem mega szczesliwa bo bardzo mi sie podobaja...

Gosiu Danek to ma poczucie humoru haahah:-D

Mam 2 problemy z mala, doradzcie:
1. co zrobic z bialym jezykiem Leny??? Wyczyscic go czy samo przejdzie?? Cos swita mi ze mam wyczyscic go ale czym???:baffled:
2. Podczas jedzenia bardzo malej bulgocze w brzuszku, a po 1h zwala, doslownie zwala "mega smierdzaca" :szok:rzadka kupe, co moze byc tego przyczyna???? U starszej corci nie mialam czegos takiego. Zaznacze ze je cyca i modyfikowane, a bulgotanie wystepuje po obu.:szok:

aniah a gdzie byl folmark???? Uwielbiam truskawki

Ewelina flomark jest co niedziele:tak: na Belgii blisko Galder mala miejscowosc Meersel dreef;-)
Jezyk przemywaj jej jałowym gazikiem zmoczony w przegotowanej wodzie i przetrzyj jezyk małej,jak to nalot z mleka to zniknie plesniawki zostana.:tak:

hej

Aniu ale ty szalejesz, uwielbiam flomarki..:tak: Truskawki jutro musze kupic bo az slinka mi cieknie:tak:
Gosia swietnie ze samopoczucie dopisuje,gdzie sie wybraliscie?
Iguana wypoczywajcie:tak:

My dzis pierwszt spacerek zaliczylismy:tak:Milenka spala caly czas:tak:

dobrej nocki

ania gratki kanapy naprawdę swietna . ty zawsze coś wygrzebiesz jak ja ;d

mi się udało dziś dostać podgrzybki suszone i zrobiłam mięsko z sosem grzybowym i kasza jeczmienna z warzywami. niestety w zeszłym roku się tu za grzybami nie rozgladalam . a jakie w nl można znaleźć?

reklama
dzien dobry...

u nas pogrom jesli chodzi o dzieci... wszystkie przez caly weekend goraczkowaly:zawstydzona/y::szok::szok: i szwagier tez...:-(nie wiem co to jest ale po paracetamolu niewiele ta goraczka spada..
co do kanapy to juz stoi /wczoraj ja cala rodzina wytestowalismy:-)pies i chomik tez byl hahah bardzo wygodna!
Ayni jesli chodzi o grzyby to dostepne w lesie chyba sa wszystkie / my zbieramy tylko prawdziwki i kurki czasami;-) bo te lubimy naprawde....

a ja dzis znowu do pracy - koniec moich wakacji:-p...ciesze sie ze pogoda chociaz dopisala bo z checia polezalabym jeszcze tydzien:-Dno ale coz...

milego dnia

Do góry