reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Samsungi byly tez w tej cenie ale trzeba bylo czekac na nie 2 tyg:cool2: a moj M chce swoje igrzyska ogladac:-D juz teraz wiec... kupilismy co byla haha...
teraz to ja mam inny problem bo szukam fajnej kiecki na wesele:-D:-D:-D:-D.. jakie sklepy polecacie????

reklama
witam niedzielnie

dzisiaj obudzilam sie jak nowonarodzona :tak: od razu swiat inny. Mysmy dopiero sniadanko zjedli i teaz kombinujemy gdzieby tu wyruszyc .......

Aniu zakupy swietne ci sie udaly, a ja w zeszlym roku za LG 100e drozej zaplacilam :dry: teraz chce zmywarke i chyba tez wezme na raty znowu tylko musze najpierw zobaczyc jak z moja robota i zarobkami bedzie zebym miala z czego splacac :-D a sklepu z kiecka ci nie polece jedynie wolne popoludnie i na jakies dobre centrum handlowe:tak: a prezent znalazlas???

I opowiem wam jeszcze o zdolnosciach jezykowych mojego Daanka
Ostatnio jechalismy na basen, no i zapakowalam ich do auta juz mamy jechac a tu traktor zajechal nam na parkingu tak droge ze nie umielismy wyjechac i musialam czekac, nic strasznego ale w tym upale zaczelam narzekac "patrz Daanus, glupi baran tak stanal ze teraz nie mozemy jechac" itd. Daan tak slucha, slucha i po chwili tez mowi patrz mama, glupia owca stanela i nie mozemy jechac :-D

Pozdrowienia z upalnego Krakowa!!!:-)

Melduję, że po 2 dniach podróży autem wczoraj wieczorem szczęśliwie dotarliśmy na miejsce.

AniaHaven, teraz doczytałam...Nocujemy w Niemczech zawsze jak jedziemy autem do Polski... aby odpocząć, szczególnie chodzi mi o męża, który robi za kierowcę. Na zwiedzanie przeważnie nie ma czasu.

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia z upalnego Krakowa!!!:-)

Melduję, że po 2 dniach podróży autem wczoraj wieczorem szczęśliwie dotarliśmy na miejsce.

witaj Iguana!:-) wypoczywajcie...
ja wlasnie wcielam swieze belgijskie truskawki /slodkie ze szok:-D/ z waniliowym vla:tak: 8 pudelek zamrozilam na pozniejsze czasu i zakupilam 6 fajnych ciuchow z ZARA za jedyne 0,50centow per szt na flomarku:-):-) - jestem mega szczesliwa bo bardzo mi sie podobaja...

Gosiu Danek to ma poczucie humoru haahah:-D

Mam 2 problemy z mala, doradzcie:
1. co zrobic z bialym jezykiem Leny??? Wyczyscic go czy samo przejdzie?? Cos swita mi ze mam wyczyscic go ale czym???:baffled:
2. Podczas jedzenia bardzo malej bulgocze w brzuszku, a po 1h zwala, doslownie zwala "mega smierdzaca" :szok:rzadka kupe, co moze byc tego przyczyna???? U starszej corci nie mialam czegos takiego. Zaznacze ze je cyca i modyfikowane, a bulgotanie wystepuje po obu.:szok:

aniah a gdzie byl folmark???? Uwielbiam truskawki

Ewelina flomark jest co niedziele:tak: na Belgii blisko Galder mala miejscowosc Meersel dreef;-)
Jezyk przemywaj jej jałowym gazikiem zmoczony w przegotowanej wodzie i przetrzyj jezyk małej,jak to nalot z mleka to zniknie plesniawki zostana.:tak:

hej

Aniu ale ty szalejesz, uwielbiam flomarki..:tak: Truskawki jutro musze kupic bo az slinka mi cieknie:tak:
Gosia swietnie ze samopoczucie dopisuje,gdzie sie wybraliscie?
Iguana wypoczywajcie:tak:

My dzis pierwszt spacerek zaliczylismy:tak:Milenka spala caly czas:tak:

dobrej nocki

ania gratki kanapy naprawdę swietna . ty zawsze coś wygrzebiesz jak ja ;d

mi się udało dziś dostać podgrzybki suszone i zrobiłam mięsko z sosem grzybowym i kasza jeczmienna z warzywami. niestety w zeszłym roku się tu za grzybami nie rozgladalam . a jakie w nl można znaleźć?

reklama
dzien dobry...

u nas pogrom jesli chodzi o dzieci... wszystkie przez caly weekend goraczkowaly:zawstydzona/y::szok::szok: i szwagier tez...:-(nie wiem co to jest ale po paracetamolu niewiele ta goraczka spada..
co do kanapy to juz stoi /wczoraj ja cala rodzina wytestowalismy:-)pies i chomik tez byl hahah bardzo wygodna!
Ayni jesli chodzi o grzyby to dostepne w lesie chyba sa wszystkie / my zbieramy tylko prawdziwki i kurki czasami;-) bo te lubimy naprawde....

a ja dzis znowu do pracy - koniec moich wakacji:-p...ciesze sie ze pogoda chociaz dopisala bo z checia polezalabym jeszcze tydzien:-Dno ale coz...

milego dnia

Do góry