reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Wiesz tylko ze on byl niedotleniony i to wszystko idze od mozgu a wlasnie Vojta to praca z mozgiem.Jemu krzywi sie kregoslup na bok bo siada na prawym posladku ale tez sie garbi .Jak byl mniejszy to ja tez masowalm go bo mial krwiaka na szyji po vacuum to nam pomoglo zeby ten krwiak sie wchlonal.Za miesiac jedziemy do pl to odwiedze naszego fizjoterapeute mam nadzieje ze nam cos poradzi.Wiesz ty mieszkasz niedaleko mnie i tak sobie pomyslalm ze moze sprobowalbym zapisac sie na fizjo tam u was ? Moglabys mi podeslac namiary?

reklama
Zgadza sie u mnie chlopaki na modyfikowanym niestety :-( cycki tylko do dekoracji, pocieszam sie tylko ze mimo wszystko mlodzi rosna zdrowo :tak:

Nana Sweety biedne wasze dzieciaczki takie malutkie i juz tyle musialy przejsc, dobrze ze maja takie mamy, ze mimo przeciwnosci nie poddajecie sie i walczycie o kazdy krok naprzod :tak:

Oj niedawno czytalam o dziewczynce z wada serca ile opereracji przeszla i ile rodzice sie nawalczyli by wogole operacje miala bo nasi lekarze juz jej szans nie dawali .No ale co sie nie robi dla dziecka.Dziekuje za dobre rady :-)

Sweety i Nana,podziwiam WAS,NAPRAWDE!wspaniale mamy jestescie,tyle wytrwalosci i sily,i nie poddajecie sie.i na wlasna reke szukacie informacji,innych metod,niesamowite.

kupilam dzis Lili pierwsza kaszke z firmy Holle, z prosa. zastanawiam sie, czy nie lepszy bylby ryz?

Ostatnia edycja:
Hague jak mam fluid to nie widac sladu okularów ,a jak jestem bez to trza sie przypatrzec.. na szczescie:-DJakbym nie miala okularów to by bylo jeszcze gorzej bo bym miala biale znarszczki przy oczach i na czole:baffled::happy: slonce razi mnie bardzo i mruze oczy:tak:

Anna ja mam rodzinnego w przychodni obco jezycznej i tam sa rózni specjalisci :tak::tak:My mamy zwyklego a MIchal ma pediatre ,raz w miesiacu jest tez urolog i inni:tak:

sencilla witaj po przerwie:-D

Astrid, no juz przestan ;-):-D

Anna, a wiesz moze, jak jest jaglana po niemiecku? bo tu te kaszki sa tylko z niemieckimi ingrediencjami opisane.

TU JEST NUMER DO REJESTRACJI
+31714071680
ALE POTRZEBUJESZ SKIEROWANIE BO INACZEJ BEDA CIE LICZYC PRYWATNIE
MAM NADZIEJE ZE NIE BEDZIE PROBLEMU ZEBY DO CIEBIE TEZ ZACHACZYLI
moj tez mial niedotlenienie mozgu ale nie wiadomo dlaczego

reklama
Ja kaszek w cale nie podaje, bo zauwazylam w nich bialko... A Tomcio skaze ma no i juz sama nie wiem co mu podawac?
Dzis kupilam w PL sklepie obiadki po 5 miesiacu, jeden z marchewka, ziemniaczkami i cielecina, a drugi z kasza, jagniecina i czyms tam jeszcze :-D jutro bedziemy probowac. A jeszcze dzisiaj dalam Tomusiowi pierwszy raz 'jablka i dojrzale jagody' ale pycha, strasznie mu smakowalo, chyba pierwszy raz zajadal cos ze sloiczka i sie nie krzywil :tak:

Do góry