Nana, ja po prostu staram sie nigdy nie zakladac, ze bedzie tak czy tak, i w zadna strone inaczej. Kazde dziecko inne, inne potrzeby, temperament, itd. Ja raczej panikara nie jestem i staram sie w spokoju wychowywac to moje liczne potomstwo , a przede wszystkim slucham ich potrzeb i wychodzic tym potrzebom naprzeciw :-);-)
reklama
nana19
Fanka BB :)
U mnie w miescie pali sie hala produkcyjna (w polsce) ta gdzie produkuja kosmetyki Zwitsala.
http://wiadomosci.onet.pl/regionaln...owej-w-lubani,1,5183125,region-wiadomosc.html
moj dom jest 7 km dalej a dym i smrod i jakies spalone kawlki docieraja do nas
SENCILLA mama mosi byc elastyczna
Nam w pl ogrod zalalo a miasteczko obok zniszczone
Pozatym wczoraj wybralismy sie nad morze rowerami Tymek uwielbia szybka jazde no i mielismy wracac skrotem i wyszlo 50 km d..a mnie boli ale bylo super widzielismy duzo dzikich zweirzatke ,podziwialismy krajobrazy i ten zapach :-)
http://wiadomosci.onet.pl/regionaln...owej-w-lubani,1,5183125,region-wiadomosc.html
SENCILLA mama mosi byc elastyczna
Nam w pl ogrod zalalo a miasteczko obok zniszczone
Pozatym wczoraj wybralismy sie nad morze rowerami Tymek uwielbia szybka jazde no i mielismy wracac skrotem i wyszlo 50 km d..a mnie boli ale bylo super widzielismy duzo dzikich zweirzatke ,podziwialismy krajobrazy i ten zapach :-)
Ostatnia edycja:
Ja Tomka dopajam, ale herbatkami bo on wody nie chce pic, a herbatki to bardzo chetnie jedna mam rumiankowa, a druga ulatwiajaca trawienie. mam zamiar kupic jeszcze pare, zeby mogl poprobowac roznych smakow a jak wychodzimy na dwor, czasami nawet na 6 godzin, to biore mu moje mleko do butelki i lecimy :-)
no i tak w ogole, to robie praktycznie wszystko na odwrot niz mi w cb kaza u mnie w cb jest Polka i daje cenne rady - mimo wszystko ja tam wiem lepiej
no i tak w ogole, to robie praktycznie wszystko na odwrot niz mi w cb kaza u mnie w cb jest Polka i daje cenne rady - mimo wszystko ja tam wiem lepiej
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Dzisiaj widziałam na tvn24 .U mnie w miescie pali sie hala produkcyjna (w polsce) ta gzdie produkuja kosmetyki Zwitsala.
Dolnośląskie: pożar dużej hali magazynowej w Lubaniu - Onet Wiadomości
moj dom jest 7 km dale a dym i smrod i jakies spalone kawlki docieraja do nas
nana19
Najpierw zajal sie magazyn a teraz poszlo dalej Ludzie w szoku bo to zaklad dajacy wiele miejsc pracy.racuja tam ludzie z pobliskego miasteczka ktore 2 dni temu nawiedzila powodz i zostalo zniszczoen a teraz jescze prace stracili:-(
Ostatnia edycja:
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
A rano mówili, że mają wszystko pod kontrolą. NiefajnieNajpierw zajal sie magazyn a teraz poszlo dalej
Iskierka71
A ja właśniew chcialam zapytać czy słyszałas o pożarze....U mnie w miescie pali sie hala produkcyjna (w polsce) ta gdzie produkuja kosmetyki Zwitsala.
Dolnośląskie: pożar dużej hali magazynowej w Lubaniu - Onet Wiadomości
Ale Tomus ma już 5 miesięcy;-);-);-)Ja Tomka dopajam, ale herbatkami bo on wody nie chce pic, a herbatki to bardzo chetnie jedna mam rumiankowa, a druga ulatwiajaca trawienie. mam zamiar kupic jeszcze pare, zeby mogl poprobowac roznych smakow
Sencilla, ty masz zdrowie 3 dzieci, goście, wyjazd, normalne życie....
reklama
jejku ja sobie drzemke ucielam a u pare stron mi doszlo...
Sencilla witaj...
Iskierka dzieki za odp...;-)
Kochane ja moim dzieciom /oprocz mleczka z piersi/ po 4 tyg dawalam herbatke koperkowa albo tak jak ty Hague ulatwiajaco trawienie/ta mniej lubily/ zeby ich brzuszki nie bolaly jak ja sobie cos nowego zjadlam.... i kolek nikt tez nie mial za to slychac bylo to boskie puszczanie bakow:-)
To bylo nieduza ilosc tylko raz dziennie .. a w upaly podawalam nawet 2-3razy wlasnie jak na spacerki wychodzilismy / a my zawsze mega spacery:-)/
Ja tez sie podpisze ze kazda matka zna swoje dziecie i powinna sluchac jego potrzeb...
moje dzieci mnie wola bo zamek zbudowalo z klockow wiec ide ogladnac ta fortece,pa...
Sencilla witaj...
Iskierka dzieki za odp...;-)
Kochane ja moim dzieciom /oprocz mleczka z piersi/ po 4 tyg dawalam herbatke koperkowa albo tak jak ty Hague ulatwiajaco trawienie/ta mniej lubily/ zeby ich brzuszki nie bolaly jak ja sobie cos nowego zjadlam.... i kolek nikt tez nie mial za to slychac bylo to boskie puszczanie bakow:-)
To bylo nieduza ilosc tylko raz dziennie .. a w upaly podawalam nawet 2-3razy wlasnie jak na spacerki wychodzilismy / a my zawsze mega spacery:-)/
Ja tez sie podpisze ze kazda matka zna swoje dziecie i powinna sluchac jego potrzeb...
moje dzieci mnie wola bo zamek zbudowalo z klockow wiec ide ogladnac ta fortece,pa...