reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Nana, ja po prostu staram sie nigdy nie zakladac, ze bedzie tak czy tak, i w zadna strone inaczej. Kazde dziecko inne, inne potrzeby, temperament, itd. Ja raczej panikara nie jestem i staram sie w spokoju wychowywac to moje liczne potomstwo ;), a przede wszystkim slucham ich potrzeb i wychodzic tym potrzebom naprzeciw :tak::-):cool:;-)

reklama
U mnie w miescie pali sie hala produkcyjna (w polsce) ta gdzie produkuja kosmetyki Zwitsala.

http://wiadomosci.onet.pl/regionaln...owej-w-lubani,1,5183125,region-wiadomosc.html

moj dom jest 7 km dalej a dym i smrod i jakies spalone kawlki docieraja do nas:szok:

SENCILLA mama mosi byc elastyczna:-D

Nam w pl ogrod zalalo a miasteczko obok zniszczone:szok:

Pozatym wczoraj wybralismy sie nad morze rowerami Tymek uwielbia szybka jazde no i mielismy wracac skrotem i wyszlo 50 km d..a mnie boli:-D ale bylo super widzielismy duzo dzikich zweirzatke ,podziwialismy krajobrazy i ten zapach :-)

Ostatnia edycja:
Ja Tomka dopajam, ale herbatkami bo on wody nie chce pic, a herbatki to bardzo chetnie :D jedna mam rumiankowa, a druga ulatwiajaca trawienie. mam zamiar kupic jeszcze pare, zeby mogl poprobowac roznych smakow :) a jak wychodzimy na dwor, czasami nawet na 6 godzin, to biore mu moje mleko do butelki i lecimy :-)
no i tak w ogole, to robie praktycznie wszystko na odwrot niz mi w cb kaza:rofl2: u mnie w cb jest Polka i daje cenne rady - mimo wszystko ja tam wiem lepiej :-D

Najpierw zajal sie magazyn a teraz poszlo dalej :szok: Ludzie w szoku bo to zaklad dajacy wiele miejsc pracy.racuja tam ludzie z pobliskego miasteczka ktore 2 dni temu nawiedzila powodz i zostalo zniszczoen a teraz jescze prace stracili:-(

Ostatnia edycja:
U mnie w miescie pali sie hala produkcyjna (w polsce) ta gdzie produkuja kosmetyki Zwitsala.

Dolnośląskie: pożar dużej hali magazynowej w Lubaniu - Onet Wiadomości

moj dom jest 7 km dalej a dym i smrod i jakies spalone kawlki docieraja do nas:szok:
A ja właśniew chcialam zapytać czy słyszałas o pożarze....
Ja Tomka dopajam, ale herbatkami bo on wody nie chce pic, a herbatki to bardzo chetnie :D jedna mam rumiankowa, a druga ulatwiajaca trawienie. mam zamiar kupic jeszcze pare, zeby mogl poprobowac roznych smakow :)
Ale Tomus ma już 5 miesięcy;-);-);-)
Sencilla, ty masz zdrowie :-D 3 dzieci, goście, wyjazd, normalne życie....:-D:-D:-D

reklama
jejku ja sobie drzemke ucielam a u pare stron mi doszlo...:szok::-D
Sencilla witaj...:tak:
Iskierka dzieki za odp...;-)
Kochane ja moim dzieciom /oprocz mleczka z piersi/ po 4 tyg dawalam herbatke koperkowa albo tak jak ty Hague ulatwiajaco trawienie/ta mniej lubily/ zeby ich brzuszki nie bolaly jak ja sobie cos nowego zjadlam.... i kolek nikt tez nie mial za to slychac bylo to boskie puszczanie bakow:-)
To bylo nieduza ilosc tylko raz dziennie .. a w upaly podawalam nawet 2-3razy wlasnie jak na spacerki wychodzilismy / a my zawsze mega spacery:-)/
Ja tez sie podpisze ze kazda matka zna swoje dziecie i powinna sluchac jego potrzeb...:tak:

moje dzieci mnie wola bo zamek zbudowalo z klockow wiec ide ogladnac ta fortece,pa...

Do góry