reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Sylwka,
co do suwaczka, to wejdz w swoje ustawienia (w zakladce FUNKCJE FORUM), tam masz Edytuj profil. pozniej Edytuj sygnature, wstawiasz link z suwaczkiem, jaki utworzylas.
sprobuj, to nie jest trudne, jakby co to Ci podpowiem, jak to zrobic

reklama
Chwilke mnie nie bylo, a już tylke do czytania:-D
Iskierka jak sie miewacie?
No właśnie - miewamy się świetnie, jak na 38 tydzień ciąży. Gdyby nie fakt, że prawie nie moge chodzić z powodu bólu spojenia, to pewnie już mialabym okna umyte i zakupy zrobione. A tak to dreptam sobie po domu i ogrodzie i jedyne co robię to piorę pranie i szykuje obiad.
Na 16.00 mam wizytę u polożnika a na 18.00 u weterynarza ze Snoopim - mam nadzieję że jedo i drugie już ostatni raz;-)
czesc
jestem nowa na tym forum
jestem mama Nickusia ;-)
Hej Sweety. Witam na forum i zapraszam do czynnego udzielania się na wątkach. Kto pyta nie błądzi, kto daje dobre rady jest na wagę złota:-D:-D:-D
Sylwka, daj EDYTUJ SYGNATURE, a nie EDYTUJ SUBSKRYPCJE ;)
No i chyba problem się rozwiązał:-D:-D:-D

Sweety 22 witamy ,witamy:tak:

Iskierka no to faktycznie ,szkoda ze cie to spojenie boli ,bo bys byla funkiel nówka:tak:

Michas w peuter a ja wlasnie machnelam okna ,juz do porodu ich nie ruszam:-D Obiad gotowy ,pranie sie pierze:tak: Pozniej pojdziemy jeszcze na plac zabaw:tak:

Karola, trzeba wykorzystac wolne chwile, nie?
ja tez zawsze, jak tylko malych nie ma, albo spia, to latam po calym domu :)
strasznie sie u mnie kurzy, u WAs tez?

suwaczek zrobie ale innym razem jak dziecka nie bedzie albo bedzie spal
nick ma dwadziescia miesiecy urodzil sie 10.10.10 :-D:-D:-D:-D:-D
holandie juz troche zwiedzilam a od czterech lat usadowilam sie na stale w katwijku sliczna okolica ale drogie zycie tutaj niestety.... rejony turystyczne

reklama
Do góry