reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
niunia hehe ja też jak byłam mała to mi robili takie fontanny bo miałam okropnie liche włosy i nic sie z nimi nie dało zrobić :) spokojnie teraz nadrobisz :) gumki, spinki, opaski.....mmmm

w sobote jedziemy do rotterdamu pogadac z tym polskim ksiedzem, jak sie nie zgodzi to prosic go ani plakac nie bede, mamy niedaleko holenderski kosciol i tam bedziemy chrzcic w razie 'w' :-) ogolnie to bysmy pojechali do tego ksiedza Obiedzinskiego, ale za duzo ludzi chcemy zaprosic (najblizsza rodzina ahah ale nie wszyscy maja auta :p) i nie beda mieli jak dojechac do tamtego kosciola, a do nas tylko sie chrzestni wcisna.

Niunia No ja w soboty mam wolne i bardzo chetnie sie spotkam. Do Wijku mam rzut beretem wiec czekam na propozycje nasze dzieciaki pewnie by sie fajnie bawily razem bo w tym samym wieku.

Co do waszego spotkania to bardzo chetnie ale u mnie weekend 7.8 lipca odpada bo moj Kuba ma urodziny i mam gosci. W Wijku tez jest bardzo fajna plaza mozna na molo sie wybrac wiec kiedys mozna zorganizowac spotkanie.

Aniu bardzo dziekuje za te linki dzisiaj bede sie zastanawiac i mozliwe ze wykorzystam cos. Nie pamietam o co pytalas jeszcze wroce pozniej i odpisze.

Co do waszej wczorajszej wymiany zdan to szkoda pisac ale podpisuje sie pod wypowiedziami Sencilli i Nany. Ja nie mam czasu zeby sledzic innych watkow a tutaj jest mi dobrze i bede tutaj pisala. Nigdy nie przeszkadzalo mi sie ktos pytac 10 razy o to samo chetnie odpowiadalam i nie zauwarzylam przechwalania sie dziecmi.

Chyba ze ktos to odbierze jakos przechwalanie sie ale moj Filip podobnie jak Tomus od TheHague zaczal bawic sie stopkami. Niestety dalej meczy sie z obracaniem za ciazka pupcie ma i nie chce mu sie zgrac z reszta ciala ;-)

A jak juz sie chwalic to na calego :
DSC05260.jpgDSC05340.jpg

Ostatnia edycja:
Anetka widze, ze lubicie kolor szary, mi sie tez podoba :tak:
juz za niedlugo nasze maluchy beda siadac, raczkowac i chodzic... a pierwszego slowa to sie baaaardzo nie moge doczekac:blink::sorry2:

hihi, pierwsze slowo to zawsze wielka radosc, jak zreszta wszystkie male "kroczki" naprzod.
Co do obracania, to wlasnie mialam WAm w tamtym tygodniu napisac, ale zapomnialam. PIerwszy raz LIlus sie obrocil z pleckow na brzuszek. Obracanie z brzuszka na plecki mala opanowala juz pod koneic kwietnia.

co do spotkanka, ja chyba sie nie pisze, bo 13 lipca lecimy do polski, a od 1 do 8 lipca jest moja mama u nas z dwiema bratanicami. Wiec nici :( ale w Hadze bede wczwartek, bo jedziemy do czeskiej ambasady wyrobic paszporty MArysi i Lili.

Madziula szpital tez mam pod nosem w razie porodu:-D

Mnie to w sumie obojetne gdzie sie spotkamy .oczywiscie o hadze mówie:tak: Bo gdzies dalej to juz troche strach ,jakby czasem mnie wzielo:sorry2:;-)

NIunia na tej plazy nic za bardzo nie ma ,jedna kanajpka:tak:blisko do portu
traktatie kinderdagverblijf - Google zoeken

Anetko Filipek to kopia Kuby:tak::tak:oj te dzieciaczki szybko rosna:tak:

Hague mysle ,ze jak spokojnie pogadasz z ksiedzem to bedzie ok:tak:
Iskierka jak sie miewacie?

Niunia fajna fryzurka :tak:
No nam sie zacznie,Michal hras pras ijuz fryzura:tak::-D Mam nadzieje ,ze mala w przyszlosci bedzie sie lubila czesac:baffled: Kolezanki corka ma min ladna fryzure..:-):szok:

My po wizycie , wsio dobrze:tak: Strasznie mnie "wymacaly" bo nier wiedziedzialy gdzie dokladnie jest glowa .ale w koncu znalazly:-D:tak: jest w dole:-D:tak:

reklama
No to moze w czwartek u Karoli na rejonie :D ma byc 25 stopni (i slonce niby).
ja lece do pracy, uzgodnijcie co i jak, ja jestem za czwartkiem, obojetnie o ktorej, to Tomka uspie wczesniej, zeby mi niespodzianki nie zrobil :-D i byl rzeski jak bedziemy wychodzic.
to do uslyszenia wieczorem :-D

Do góry