reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Sylwka,
co do suwaczka, to wejdz w swoje ustawienia (w zakladce FUNKCJE FORUM), tam masz Edytuj profil. pozniej Edytuj sygnature, wstawiasz link z suwaczkiem, jaki utworzylas.
sprobuj, to nie jest trudne, jakby co to Ci podpowiem, jak to zrobic

reklama
Chwilke mnie nie bylo, a już tylke do czytania:-D
Iskierka jak sie miewacie?
No właśnie - miewamy się świetnie, jak na 38 tydzień ciąży. Gdyby nie fakt, że prawie nie moge chodzić z powodu bólu spojenia, to pewnie już mialabym okna umyte i zakupy zrobione. A tak to dreptam sobie po domu i ogrodzie i jedyne co robię to piorę pranie i szykuje obiad.
Na 16.00 mam wizytę u polożnika a na 18.00 u weterynarza ze Snoopim - mam nadzieję że jedo i drugie już ostatni raz;-)
czesc
jestem nowa na tym forum
jestem mama Nickusia ;-)
Hej Sweety. Witam na forum i zapraszam do czynnego udzielania się na wątkach. Kto pyta nie błądzi, kto daje dobre rady jest na wagę złota:-D:-D:-D
Sylwka, daj EDYTUJ SYGNATURE, a nie EDYTUJ SUBSKRYPCJE ;)
No i chyba problem się rozwiązał:-D:-D:-D

Sweety 22 witamy ,witamy:tak:

Iskierka no to faktycznie ,szkoda ze cie to spojenie boli ,bo bys byla funkiel nówka:tak:

Michas w peuter a ja wlasnie machnelam okna ,juz do porodu ich nie ruszam:-D Obiad gotowy ,pranie sie pierze:tak: Pozniej pojdziemy jeszcze na plac zabaw:tak:

Karola, trzeba wykorzystac wolne chwile, nie?
ja tez zawsze, jak tylko malych nie ma, albo spia, to latam po calym domu :)
strasznie sie u mnie kurzy, u WAs tez?

suwaczek zrobie ale innym razem jak dziecka nie bedzie albo bedzie spal
nick ma dwadziescia miesiecy urodzil sie 10.10.10 :-D:-D:-D:-D:-D
holandie juz troche zwiedzilam a od czterech lat usadowilam sie na stale w katwijku sliczna okolica ale drogie zycie tutaj niestety.... rejony turystyczne

reklama
Do góry