reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
matko ja sie do pracy wybieram jak sojka za morze hahaha :D ale juz bede cisnac, bo mi tram spikoli :-D
Sencilla to szkoda :-( next time :-)
witaj sweety22, w Katwijku bardzo ladnie:tak: zrob suwaczek, bedzie nam latwiej i nie bedziemy ciagle zadawac pytan ile Twoj Nickus ma lat :) skad jestes z Polski?

Sencilla do czeskiej? wiem że mąż Czech a jak z obywatelstwem dzieci? Powójne?

u nas dziś dzień nauczyciela i różne występy Zaraz idę pooglądac "talent show"
słoneczko świeci cieplutko na dworze oby tak do niedzieli bo od poniedziałku Pl wita :-)

ostatni tydzien szkoły i w niedzielę lecimy

028.jpgCzesc wszystkim!!! U nas tez pieknie dzisiaj, u nas wakacje zaczynaja sie tez w piatek o 12 w holenderskiej szkole, w sobote piknik na zakonczenie polskiej i w niedziele do Polski na caly miesiac. Ja juz golabki zrobilam wlasnie sie gotuja no i papryczka faszerowana tez. Jagodka spi Amelka w szkole wiec mam luz. Jeszcze wielkie prasowanie mnie czeka i pakowanie nie lubie tego. Jest mi smutno bo zostaniemy w polsce same moj P musi wrocic do pracy i odswiezyc mieszkanie jak nas nie bedzie zycze wszystkim milego dnie bez wasni!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry