reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Dzień dobry wszystkim śpiochom:-D
Pozwolę sobie jeszcze odnieść się do wczorajszej dyskusji:
Iskierka dziewne ze ty bronisz jej a ona broni ciebie.. i kazda ma jeszcze ALE zawsze do dodania...
Chyba mnie nie doczytałaś - nikogo nie bronię, wyrażam tylko i wyłącznie swoje zdanie, a to mi wolno.
wiesz ze gdybym nie byla taka stara to z checia zdecydowalabym sie na trzecie :tak:
Gosia, ty stara??? To co ja mam powiedzieć???
Na karku 40, dwoje dzieci w wieku 15 i 12 i trzecie w drodze - druga młodośc się zaczyna:-D:-D:-D

super zdjecia, widac ze dzieci zadowolone;-)

u nas wakacje od 21 lipca:szok: jeszcze miesiac... a ja juz doczekac sie nie moge:tak:

i ja wstawie zdjecie Wiki tutaj zeby sprawniej bylo;-)

Załączniki

• 2012-05-04 19_27_36.jpg
    2012-05-04 19_27_36.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 29
hejka ;)

jesli chodzi o spotkanie nad morzem to dla mnie jak najszybciej najlepiej hehe bo potem to juz chyba pozostanie mi przyjsc ze spakowana torbą do szpitala i w razie co prosto na porodówkę ;)

niunia słodka dziewczynka, ciesze sie ze tez bede miała dziewczynke :)i bede robiła jej rozne fryzurki itp :)

Witam

Ja tak jak Madzia najlepiej jak najszybciej:tak: Proponuje "moja" plaze:-D jest tu spokojnie,nie ma az tylu ludzi jak na scheveningen lub kijdauin:tak:
Jest nowy plac zabaw na wydmach dla dzieci w roznym wieku:tak:A przedewszystkim jest moj dom z 50 m od plazy w razie czego...

wiec zapraszam. lece sie zbierac bo do poloznej....

Karolina mowisz o Duindorpie??
Nie mam nic przeciwko, w sumie tez tak mysle, ze na Scheveningen tlok i ludzi zawsze full czy to pogoda czy nie pogoda :D Mi pasuje kazdy weekend lipca i do polowy sierpnia :tak: (o ile mi ksiadz nie wybierze malo wygodnego terminu na chrzest...)

reklama
mi sobota i niedziela rowniez pasuje (7 lub 8lipca)
karola- moglabys podac jakis blizszy namiar na twoja plaze?;-) zerkne gdzie to jest:tak:

magda- u nas mala miala takie krociotkie wloski do dwoch lat:blink: jak widac na zdjeciu za duzo fryzur nie moglismy robic:-D

Załączniki

• Zdjęcie0029.jpg
    Zdjęcie0029.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 28
Do góry