reklama
Iskierka71
Fanka BB :)
Dzień dobry wszystkim śpiochom
Pozwolę sobie jeszcze odnieść się do wczorajszej dyskusji:
Na karku 40, dwoje dzieci w wieku 15 i 12 i trzecie w drodze - druga młodośc się zaczyna
Pozwolę sobie jeszcze odnieść się do wczorajszej dyskusji:
Chyba mnie nie doczytałaś - nikogo nie bronię, wyrażam tylko i wyłącznie swoje zdanie, a to mi wolno.Iskierka dziewne ze ty bronisz jej a ona broni ciebie.. i kazda ma jeszcze ALE zawsze do dodania...
Gosia, ty stara??? To co ja mam powiedzieć???wiesz ze gdybym nie byla taka stara to z checia zdecydowalabym sie na trzecie
Na karku 40, dwoje dzieci w wieku 15 i 12 i trzecie w drodze - druga młodośc się zaczyna
niunia_2008
mama Wiktorii :)
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
hejka
jesli chodzi o spotkanie nad morzem to dla mnie jak najszybciej najlepiej hehe bo potem to juz chyba pozostanie mi przyjsc ze spakowana torbą do szpitala i w razie co prosto na porodówkę
niunia słodka dziewczynka, ciesze sie ze tez bede miała dziewczynke i bede robiła jej rozne fryzurki itp
jesli chodzi o spotkanie nad morzem to dla mnie jak najszybciej najlepiej hehe bo potem to juz chyba pozostanie mi przyjsc ze spakowana torbą do szpitala i w razie co prosto na porodówkę
niunia słodka dziewczynka, ciesze sie ze tez bede miała dziewczynke i bede robiła jej rozne fryzurki itp
Iskierka71
Fanka BB :)
U nas od 7 lipca...u nas wakacje od 21 lipca jeszcze miesiac... a ja juz doczekac sie nie moge
karola82_82
mama slicznego Michałka
Witam
Ja tak jak Madzia najlepiej jak najszybciej Proponuje "moja" plaze jest tu spokojnie,nie ma az tylu ludzi jak na scheveningen lub kijdauin
Jest nowy plac zabaw na wydmach dla dzieci w roznym wiekuA przedewszystkim jest moj dom z 50 m od plazy w razie czego...
wiec zapraszam. lece sie zbierac bo do poloznej....
Ja tak jak Madzia najlepiej jak najszybciej Proponuje "moja" plaze jest tu spokojnie,nie ma az tylu ludzi jak na scheveningen lub kijdauin
Jest nowy plac zabaw na wydmach dla dzieci w roznym wiekuA przedewszystkim jest moj dom z 50 m od plazy w razie czego...
wiec zapraszam. lece sie zbierac bo do poloznej....
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
karola82 ales cwana, 50m od domu hahah też bym chciała
Karolina mowisz o Duindorpie??
Nie mam nic przeciwko, w sumie tez tak mysle, ze na Scheveningen tlok i ludzi zawsze full czy to pogoda czy nie pogoda Mi pasuje kazdy weekend lipca i do polowy sierpnia (o ile mi ksiadz nie wybierze malo wygodnego terminu na chrzest...)
Nie mam nic przeciwko, w sumie tez tak mysle, ze na Scheveningen tlok i ludzi zawsze full czy to pogoda czy nie pogoda Mi pasuje kazdy weekend lipca i do polowy sierpnia (o ile mi ksiadz nie wybierze malo wygodnego terminu na chrzest...)
reklama
niunia_2008
mama Wiktorii :)
mi sobota i niedziela rowniez pasuje (7 lub 8lipca)
karola- moglabys podac jakis blizszy namiar na twoja plaze?;-) zerkne gdzie to jest
magda- u nas mala miala takie krociotkie wloski do dwoch lat jak widac na zdjeciu za duzo fryzur nie moglismy robic
karola- moglabys podac jakis blizszy namiar na twoja plaze?;-) zerkne gdzie to jest
magda- u nas mala miala takie krociotkie wloski do dwoch lat jak widac na zdjeciu za duzo fryzur nie moglismy robic
Załączniki