reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
oby nie na plotka.pl hahahahahaha :)

ważne, żeby pałeczki krztuśca trzymały się od NAS z daleka :) a skąd a gdzie i jak? aż takie do ważne? :)

Oj chciałabym zobaczyć minę mojej Mamy jak przyjdzie rower kurierem dla Niej :)a ona nic nie wie :) dodatkowo zamówiłam jej ten hamak i bluzkę :) Dziś ma urodziny więc mam nadzieję, że dziś lub jutro dojdzie i będzie mega happy bo ostatnio to tylko stresy.. jak to mówi Małe dzieci bolą ręce - duże dzieci boli serce.............. blach....

7axe7 no dla mnie wazne skad i gdzie ,bo mieszkam w hadze i nie chce chodzic w miejsca gdzie sie rozprzestrzenia wirus :sorry2:
Widze ,ze masz dobry humor , jak ci dobrze do polski sobie jedziesz:tak:moja sasiadka tez juz wyjechala na 2 mies :tak:dobrze ze jeszcze mam kolezanki ,co prawda troszke dalej mieszkaja... Jedna idzie ze ,mna rodzic i standardowo sie widzimy raz albo dwa w tyg:tak:

idiemy na plac zabaw i do przedszkola:tak:

Oj tam oj tam Karola krztusiec Nam nie grozi :) Prędzej Yellowstone wybuchnie :) Pewnie nic groźnego z tym krztuścem. Nigdzie nie piszą w wiadomościach więc nie ma co się stresować, w maseczkach też nie każą chodzić więc no stress.. :) a ja humor mam bardzo dobry ostatnio :) Ogólnie codziennie przy Miśce bawie się super, wieczory są smutne bo samotne i takie same ale to się zmieni niebawem :)

Karola miłego spacerowania dla Was!

Hej kobitki :-). Dzisiaj miałam nawet spokojną noc, Maja za wiele nie marudziła. Nawet po porannym karmieniu i 7 rano udało mi się przysnąć do 10. Mimo to, dopiero co zjadłam coś bardziej konkretnego, niż 2 czekoladki Merci, które dostałam z okazji urodzenia Mai. No i odwiedził nas sąsiad z synkiem. Mały był zaaferowany wszystkim dookoła. No i dostałam komplement, że coraz szczuplej wyglądam :-D.

Kuurczę, mam mega odrosty. Na szczęście widzę je tylko ja, bo za wiele się nie odznaczają, no ale sąąą. Nie mam kiedy tego zmienić, bo jak już zaczynam coś konkretnego robić, to Maja się budzi, a potem mi się już nie chce brać za takie bzdury. Przydałby się jakiś fryzjer z dojazdem :nerd:.

AXE no nie dziwie sie ze humor tak ci dopisuje tez bym do nieba skakala jak by udalo sie do pl wyrwac:-)fajna niespodzianke mamie zrobilas.

Mnie sie podoba tu gdzie mieszkamy tylko brak mi sklepow.Ten jeden co jest to marnie zaopatrzony.No i sami uposledzeni tu pracuja .Kazdy albo kuleje albo ma niedorozwoj umyslowy .Pewnie grosze im placa.

Dzien dobry mamusie.

Wszystkim cierpiacym maluszkom i mamusiom zycze duuuuzo cierpliwosci , jak narazie ja to wszystko sobie musze wyobrazic , ale wyobraznia mi podpowiada, ze to cierpienie dla dwojga...

Ja tez dosc dobrze dzis pospalam, skonczyly sie poki co moje problemy z brzuchem , ktorego nie wiadomo gdzie wsadzic, moze jakos juz podswiadomie w nocy nauczylam sie tak klasc, zeby nie przeszkadzal. Maz mi tez humor poprawil dzis z samego rana informujac, ze w weekend porywa mnie do swiata diamentow i czekolady, haha czyli Antwerpii i moim zadaniem jest wyszukanie w necie co chce zobaczyc i gdzie chce pojsc a on mnie wezmie bo miasto dobrze zna, moze nawet jak bedzie ciekawie to zostaniemy na caly weekend. Zawsze jakies oderwanie sie, pojechalibysmy do Francji do ciotki, ale on ma teraz popoludniowki wiec skonczy w piatek o 12 w nocy i sie nie oplaca po prostu na tak krotko.

aOla super takie wiadomosci to miod na rozkolatane o pociechy serce matki. No ja tez sie pochwale Amelka tez ma jedne z pierwszych lokat w klasie ale jej konikiem jest matematyka i musi dostawac trudniejsze zadania do zwykle robi bardzo szybko i pozniej sie nudzi. Ma to po tatusiu bo ja to noga z matmy jestem.:-D
Ja pije wlasnie ale ciacha nie mam i dobrze bo przy moich gabarytach nie wskazane.

Po tym co piszesz Sylwiu widac, ze dzieciaki maja duzy potencjal i tak jak mowisz nie lubia popadac w rutyne, stymulujcie je i postarajcie sie wykrzystac ich potencjal, moze dzieciaki znajda pasje rowniez np w geografii ?

Hej kobitki :-). Dzisiaj miałam nawet spokojną noc, Maja za wiele nie marudziła. Nawet po porannym karmieniu i 7 rano udało mi się przysnąć do 10. Mimo to, dopiero co zjadłam coś bardziej konkretnego, niż 2 czekoladki Merci, które dostałam z okazji urodzenia Mai. No i odwiedził nas sąsiad z synkiem. Mały był zaaferowany wszystkim dookoła. No i dostałam komplement, że coraz szczuplej wyglądam :-D.
Kuurczę, mam mega odrosty. Na szczęście widzę je tylko ja, bo za wiele się nie odznaczają, no ale sąąą. Nie mam kiedy tego zmienić, bo jak już zaczynam coś konkretnego robić, to Maja się budzi, a potem mi się już nie chce brać za takie bzdury. Przydałby się jakiś fryzjer z dojazdem :nerd:.
Wow, bardzo milo przeczytac takie super wiadomosci :) U mnie tez odroscik, ale chyba juz nic samodzielnie nie bede sie bawic, tylko poczekam na lipcowa wizyte w polsce i udam sie chyba juz w pierwszy dzien. A co do fryzjerki z dojazdem to ja mialam taka fajna kolezanke w Schiedamie, ktora plotla warkoczyki , przedluzala wlosy i generalnie caly wachlarz, ale juz chyba tam nie mieszka i nie mam z nia kontaktu :( pewnie by przyjechala jakby ja spytac. Ach jeszcze znajdziesz chwile i niebawem zrobisz wlosa! Tez bym nie pogardzila tymi Merci :D

Astrid Ty juz pewnie wyglądasz jak przed ciaza heheh :) ile Ty przytyłaś? :) Ja po samym porodzie straciłam 8kg :) no ale ja przytyłam 30kg w ciąży...
Nana noo uwielbiam jej spraweiać niespodzianki :)

zapomniałam Sencilla i Aniahaven śniłyście mi się dzisiaj haahh! Że miałyście jeden wspolny duzy dom i was odwiedziłam :)

Ostatnia edycja:
reklama
Astrid Ty juz pewnie wyglądasz jak przed porodem heheh :) ile Ty przytyłaś? :) Ja po samym porodzie straciłam 8kg :) no ale ja przytyłam 30kg w ciąży...
Nana noo uwielbiam jej spraweiać niespodzianki :)

zapomniałam Sencilla i Aniahaven śniłyście mi się dzisiaj haahh! Że miałyście jeden wspolny duzy dom i was odwiedziłam :)
Ja przytyłam 12 kilo. Nie wiem ile straciłam, bo nie mam wagi :-(. W sumie został mi tylko flaczek brzuszkowy i mam poszerzone biodra. No o cyckach to nie wspomnę, bo to mi się podoba akurat :-D. W końcu je mam haha.

Do góry