reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Iskierka, no ja kombinuje z tymi zdjeciami jak kon pod gore, ale napisze po prostu do admina, czy da sie cos zaradzic. Chyba ze WAm nie bedzie przeszkadzac wstawianie zdjec na ogolnym? CHoc ja to inaczej widzialam, aby wlasnie umieszczac na poszczegolnych watkach, bo moznaby od razu cos o tym zdjeciu napisac, itd...
Wiesz, jak sie inaczej nie da, czy będzie za dużo kombinacji z wstawianiem na wątki to bedziemy wstawiac na ogólny. Chociaż z tymi wątkami zdjęciowymi to świetny pomysl.
Widzialam jeszcze tu na forum opcję z ALBUMAMI. Tyle, że wtedy każda z nas musialaby utworzyć swoj album/albumy i zrobić do prywatny i pozapraszać wszystkie uczestniczki naszego forum...

reklama
Zrobilam suwaczek ale nie wiem jak go wkleic, chyba jakas ciemna jestem ale komp nie jest moim konikiem no coz :sorry2:
SYlwia, u góry na listwie obok swojego loginu masz PANEL KONTROLNY. Wchodzisz tam i z lewej strony szukasz MOJE USTAWIENIA i potem EDYTUJ SYGNATURĘ. Jak w to klikniesz to będziesz miala okienko do wklejenia suwaczka - spróbuj

Sylwia, przy tworzeniu suwaczka otrzymalas link do suwaczka. Wystarczy go wkleic tam, gdzie pisala Iskierka. Daj znac, czy sie udalo. Z jakiego miesiaca jest Twoja mlodsza corcia? jest chyba z tego samego roku, co moja,prawda?

suwaczek sie pokazal w ramce obrazek sygnatury i co dalej? Jagodka jest z sierpnia we wtorek idzie na spotkanie ze swoja nowa grupa i pania nauczycielka. Amelka radzi sobie super do szkoly chodzi od stycznia 2011 roku mowi i rozumie po holendersku i z kazdym dniem jej zasob slow jest coraz wiekszy.

Tak zapisalam ale nic z tego bede jeszcze probowac. Jagodka idzie 13 sierpnia ale teraz maj takie spotkanie zapoznawcze z pierwsza i druga grupa. Amelka tez idzie poznac pania z 4 grupy to tak zeby wiedzialy dzieciaki kogo i czego si spodziewac.

A ja mam taki straszny problem z moim Kuba bo musze mu zmienic szkole a jakos nie potrafie sie za to zabrac a on tak nie chce zmieniac szkoly, dzieci prosi mnie zebym zostawila go w tej szkole. W tym tygodniu musze zalatwic to zeby od wrzesnia poszedl juz do nowej.

Astrid Ja mam kolezanke ktora mieszka w pszennie to tez chyba kolo walbrzycha?

Sylwia witaj na forum

reklama
A ja mam taki straszny problem z moim Kuba bo musze mu zmienic szkole a jakos nie potrafie sie za to zabrac a on tak nie chce zmieniac szkoly, dzieci prosi mnie zebym zostawila go w tej szkole. W tym tygodniu musze zalatwic to zeby od wrzesnia poszedl juz do nowej.

Astrid Ja mam kolezanke ktora mieszka w pszennie to tez chyba kolo walbrzycha?

Sylwia witaj na forum

Tak, z tym że to bliżej Świdnicy :)

Do góry