reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

ja tez dolaczylam:tak:;-)

Astrid ja chcialam z kubelkowym siedziskiem ,ale po dluzszych namyslam tez sie zdecydowalam na normalne:sorry2: Ale bardzo mi sie kubelkowe podobaja ,chodz sa waskie ...

Iskierka ty to sie znasz:tak: ja nawet bym nie wpadla zeby tam kliknac:sorry2::baffled:

reklama
U nas to chyba jednak jakis wirus bo ja i maz tez sie zle czujemy i temp.podwyzszona.Kurcze ta pani lezala w szpitalu bo na oczy nie widziala dobrze ,miala zaburzenia rownowagi.Oby to nie to.

Nana19, zycze Wam zdrowia! jesli sie zle poczujecie, to moze warto by bylo jechac na pogotowie, albo przynajmniej do (wszechwiedzacego) lekarza...

Na plaży było bardzo sympatycznie dzisiaj. Pogoda się bardzo udała. Z rana wiało, a potem słońce zaczęło dogrzewać. Super mieć tak bliziutko do morza. W ciągu tygodnia też będę robić wypady spacerkowe z wózkiem, a co;-) Autem to ok 15 minut, busem 30 min, a busa mam spod domu:-D hehe

7axe7 & Sencilla
, niestety ale muszę się z Wami dziewczyny zgodzić odnośnie meczu i tego jak grała nasza drużyna. Ja się na piłce nie znam, nie kibicuję normalnie... Ale jak zaczęli grać z Czechami, to najpierw do męża powiedziałam, że Czesi słabo grają, bo tylko rozgrywają Polacy. A potem to Czesi stopniowo zaczęli się ożywiać, a Polacy niestety spalać. Taka strategia.

AniaHaven, śliczna fotka. Pozujesz jak rasowa modelka:-D

Astrid, gratuluję zakupy wózka. Bardzo fajny, a kolorek czerwony to mój ulubiony:-D

Zaraz zaczyną grać Oranje...

Patrze na mecz i oczywiscie kibicuje Holandii emocje od pierwszej minuty i juz mamy 1:0 moze wyjda z grupy i dalej bede miala komu kibicowac :-)

Czytam co piszecie o ospie i widze ze chyba tylko moj Kuba nie mial jeszcze ospy...wszystko przed nami

reklama
Do góry