reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Moj Tymcio ma goraczke prawie 39.Kurcze boimy sie bo by u nas w czwartek znajomy holender jego zona wrocila dopiero co ze szpitala bo ma jakiegos wirusa...

reklama
Gość nam pokazywał jeszcze taki czarny... ale nie chcę, żeby moja córcia jeździła w czarnej bryce. Czerwona to taka jak Ferrari :-D

hihi a mojej kolezance tylko czarny wozek sie podoba :rofl2: i o zadnym innym slyszec nie chce:-p
Anetko taka poza specjalnie dla Karoli zeby zobaczyla moj juz nie nowy kolor wlosow:-D:-D:-D - Karola sorry ze tak pozno ale sama wiesz jak to jest;-)

Nana obserwuj go dobrze...

u nas policja zastukala do drzwi bo konie uciekly na droge... na szczescie nie nasze:-) - ale oblawa byla!:szok:

Aniu dzieki za fotke ,a kolorek exstra ,bardzo ci w nim do twarzy:tak::tak:My tez zjedlismy dzis pierwsze lody a pozniej obiad..:tak:
Iskierka nie mów ,ze juz rodzisz bo mnie to pzreraza:szok: bo miedzy nami tylko 2 czy 3 tyg roznicy:tak::szok:
Sencilla no wiem ,ze kiedysnie pozwalali kapac z ospa ,ale jak moge nakladac mas cz pianke na brud i bakterie?:sorry2:

Astrid fajny wózek:tak::tak: tez na taki patrzylam... milych spacerków:tak::tak:

Madziula, ja dopiero rozpoznaje , jak to dziala.. wiem, ze musisz ZLOZYC WNIOSEK o przynaleznosc do grupy.. ale jak to sie robi?
sama sie zastanawiam ;)

Astrid witaj na forum;-)
Dzisiaj moi rodzice rano pojechali do PL. W sumie fajnie, że przyjechali, bo dopiero zobaczymy się w grudniu. Wszystko byłoby ok, gdyby nie tona dobrych rad mojej mamy, co mnie doprowadzało do białej gorączki. Teraz mogę robić tak, jak sama uważam. Co prawda byli tylko od czwartku, ale cieszę się, że nie dłużej, bo bym się z mamą pożarła :baffled:. W lipcu przylatuje teściowa na tydzień... mam nadzieję, że nie będzie dawać za wiele dobrych rad, bo zwariuję
Haha, ja też najbardziej kocham rodzicóew i teściów jak są daleko ode mnie:-D:-D:-D.
Co do wózka, to podoba mi sie wszystko oprócz spacerowki - sorki ale jestem staroświecka i nie lubię tych kubełkowych:-(
Iskierka nie mów ,ze juz rodzisz bo mnie to pzreraza:szok: bo miedzy nami tylko 2 czy 3 tyg roznicy:tak::szok:
Sencilla no wiem ,ze kiedysnie pozwalali kapac z ospa ,ale jak moge nakladac mas cz pianke na brud i bakterie?:sorry2:
Nie, jeszcze nie rodzę, ale chcialabym już to mieć za sobą:-D
Co do ospy to moje dzieci miały bardzo łagodne objawy. A z tego co pamiętam z dzieciństwa to właśnie nie wolno było się kąpać, a mama samrowala mnie jakąś specjalną wysuszającą białą substancją - czort wie jak się to nazywało:-D
Kochane forumowiczki, zapraszam do nowo powstalej grupy, ktora pozwoli nam umieszczac nasze fotki bez obaw, ze ktos niepowolany moglby je zobaczyc.

My i nasze dzieci w kadrze, czyli fotki Mamusiek z Holandii - Forum BabyBoom
Dołączyłam - prosze o akceptację
Sencilla u mnie pisze ze musze nalezec do grupy ;(( czyli ja nie mogę :(
Możesz. Kliknij w "Narzędzia grupy" (czy jakoś tak) i tam bedzie opcja DOŁĄCZ

A tak na marginesie - strasznie się dziś zdenerwowalam....
Haftuje sobie na maxa, mąż siedzie z nosem przy monitorze na kompie stacjonarnym i nagle do mnie z pretensją że mu spam przesyłam:szok: Pokazuje mi wiadomośc - faktycznie, wysłana z mojego konta meilowego, ale o godzinie o której mnie na kompie nie bylo, bo siedzialam i dlubalam w igłą w kanwie:szok:
Wchodzę na hotmail a tam informacja - "Twoje konto zostalo zablokowane z powodu wysylania spamu/ataku hakera"
Myślalam że spadne z sofy :szok::szok::szok:
Na szczęscie konto odzyskalam, a teraz siedzę i zmieniam wszystkie możliwe hasla. A wściekła jestem, że hej....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry