reklama
Gość nam pokazywał jeszcze taki czarny... ale nie chcę, żeby moja córcia jeździła w czarnej bryce. Czerwona to taka jak Ferrari
hihi a mojej kolezance tylko czarny wozek sie podoba i o zadnym innym slyszec nie chce
Anetko taka poza specjalnie dla Karoli zeby zobaczyla moj juz nie nowy kolor wlosow - Karola sorry ze tak pozno ale sama wiesz jak to jest;-)
Nana obserwuj go dobrze...
u nas policja zastukala do drzwi bo konie uciekly na droge... na szczescie nie nasze:-) - ale oblawa byla!
Aniu macie konie? bo napisalas, ze na szczescie nie wasze to pomyslalam, ze tez macie?
hihi kazdy kto do nas przyjezdza to idzie konie o krowy ogladac bo tak blisko sa... i mysla ze nasze - temu tak napisalam...
my bysmy moze i chcieli miec ale to drogi interes i duzy obowiazek moze kiedys...
karola82_82
mama slicznego Michałka
Aniu dzieki za fotke ,a kolorek exstra ,bardzo ci w nim do twarzyMy tez zjedlismy dzis pierwsze lody a pozniej obiad..
Iskierka nie mów ,ze juz rodzisz bo mnie to pzreraza bo miedzy nami tylko 2 czy 3 tyg roznicy
Sencilla no wiem ,ze kiedysnie pozwalali kapac z ospa ,ale jak moge nakladac mas cz pianke na brud i bakterie?
Astrid fajny wózek tez na taki patrzylam... milych spacerków
Iskierka nie mów ,ze juz rodzisz bo mnie to pzreraza bo miedzy nami tylko 2 czy 3 tyg roznicy
Sencilla no wiem ,ze kiedysnie pozwalali kapac z ospa ,ale jak moge nakladac mas cz pianke na brud i bakterie?
Astrid fajny wózek tez na taki patrzylam... milych spacerków
KArola, no wlasnie ja kąpalam moje dzieci ile wlezie
Kochane forumowiczki, zapraszam do nowo powstalej grupy, ktora pozwoli nam umieszczac nasze fotki bez obaw, ze ktos niepowolany moglby je zobaczyc.
My i nasze dzieci w kadrze, czyli fotki Mamusiek z Holandii - Forum BabyBoom
Kochane forumowiczki, zapraszam do nowo powstalej grupy, ktora pozwoli nam umieszczac nasze fotki bez obaw, ze ktos niepowolany moglby je zobaczyc.
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Sencilla u mnie pisze ze musze nalezec do grupy ;(( czyli ja nie mogę
Iskierka71
Fanka BB :)
Astrid witaj na forum;-)
Co do wózka, to podoba mi sie wszystko oprócz spacerowki - sorki ale jestem staroświecka i nie lubię tych kubełkowych:-(
Co do ospy to moje dzieci miały bardzo łagodne objawy. A z tego co pamiętam z dzieciństwa to właśnie nie wolno było się kąpać, a mama samrowala mnie jakąś specjalną wysuszającą białą substancją - czort wie jak się to nazywało
A tak na marginesie - strasznie się dziś zdenerwowalam....
Haftuje sobie na maxa, mąż siedzie z nosem przy monitorze na kompie stacjonarnym i nagle do mnie z pretensją że mu spam przesyłam Pokazuje mi wiadomośc - faktycznie, wysłana z mojego konta meilowego, ale o godzinie o której mnie na kompie nie bylo, bo siedzialam i dlubalam w igłą w kanwie
Wchodzę na hotmail a tam informacja - "Twoje konto zostalo zablokowane z powodu wysylania spamu/ataku hakera"
Myślalam że spadne z sofy
Na szczęscie konto odzyskalam, a teraz siedzę i zmieniam wszystkie możliwe hasla. A wściekła jestem, że hej....
Haha, ja też najbardziej kocham rodzicóew i teściów jak są daleko ode mnie.Dzisiaj moi rodzice rano pojechali do PL. W sumie fajnie, że przyjechali, bo dopiero zobaczymy się w grudniu. Wszystko byłoby ok, gdyby nie tona dobrych rad mojej mamy, co mnie doprowadzało do białej gorączki. Teraz mogę robić tak, jak sama uważam. Co prawda byli tylko od czwartku, ale cieszę się, że nie dłużej, bo bym się z mamą pożarła . W lipcu przylatuje teściowa na tydzień... mam nadzieję, że nie będzie dawać za wiele dobrych rad, bo zwariuję
Co do wózka, to podoba mi sie wszystko oprócz spacerowki - sorki ale jestem staroświecka i nie lubię tych kubełkowych:-(
Nie, jeszcze nie rodzę, ale chcialabym już to mieć za sobąIskierka nie mów ,ze juz rodzisz bo mnie to pzreraza bo miedzy nami tylko 2 czy 3 tyg roznicy
Co do ospy to moje dzieci miały bardzo łagodne objawy. A z tego co pamiętam z dzieciństwa to właśnie nie wolno było się kąpać, a mama samrowala mnie jakąś specjalną wysuszającą białą substancją - czort wie jak się to nazywało
Dołączyłam - prosze o akceptacjęKochane forumowiczki, zapraszam do nowo powstalej grupy, ktora pozwoli nam umieszczac nasze fotki bez obaw, ze ktos niepowolany moglby je zobaczyc.
Możesz. Kliknij w "Narzędzia grupy" (czy jakoś tak) i tam bedzie opcja DOŁĄCZSencilla u mnie pisze ze musze nalezec do grupy ;(( czyli ja nie mogę
A tak na marginesie - strasznie się dziś zdenerwowalam....
Haftuje sobie na maxa, mąż siedzie z nosem przy monitorze na kompie stacjonarnym i nagle do mnie z pretensją że mu spam przesyłam Pokazuje mi wiadomośc - faktycznie, wysłana z mojego konta meilowego, ale o godzinie o której mnie na kompie nie bylo, bo siedzialam i dlubalam w igłą w kanwie
Wchodzę na hotmail a tam informacja - "Twoje konto zostalo zablokowane z powodu wysylania spamu/ataku hakera"
Myślalam że spadne z sofy
Na szczęscie konto odzyskalam, a teraz siedzę i zmieniam wszystkie możliwe hasla. A wściekła jestem, że hej....
reklama