reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Ja to Portugalii bede kibicowac, bo tam Ronaldo smiga, a chcialabym go jak najdluzej poogladac hahahahahahhaa :-D i dlatego ciesze sie, ze Holandia przegrala i utarli jej nosa:tak: na ulicy niedaleko mnie cale kamienice poobklejali na pomaranczowo, teraz troche sie napracuja z tym zdejmowaniem hehe, petardy strzelaja, bankowo na krzyzowce niedaleko mnie stoi kilkanascie radiowozow policyjnych i jeszcze policja na koniach, bo jak co 2 lata, przy kazdych mistrzostwach jak NL przegrywa to kibole sie bija :sorry2: co najlepsze, to jakos 10% z tych ludzi to moze holendrzy sa :sorry2: :-p o i nawet syreny policyjne zawyly, dobrze ze mam kawalek do tego miejsca, bo Tomek pewnie juz by nie spal i plakal :dry:

Sencilla moze to glupio zabrzmi ale taki sam kupilam dla mojego pieska jak byl maly tez za 15 euro i ci powiem ze troszke byl taki nie za stabilny ale moze ten nowszy. A nie wolalabys turystycznego lozeczka? W baby dump sa nowe nawet za ok 30 euro takie zwykle bez zadnych bajerow.

anetka, nie chce turystycznego, bo za "gleboko" by LIla lezala. poza tym glupio bedzie wygladac turystyczne w moim salonie z czasow Ludwika XVI haha

Iskierka, zaraz obejrze reklame, uwielbiam zarty z jezyka czeskiego :)

dziewczyny, een probleem, zalozylam ten cudowny watek zdjeciowy, ale widze, ze nie da sie wstawiac w posty zalacznikow?? hulp... nie dziwie sie, ze nikt na razie foty nie wstawil, bo sie nie da :D

Ostatnia edycja:
reklama
Sencilla ten box lepszy niz ten co przedtem wstawilas :tak:
umow sie z babeczka, pojedz, obejrzyj i jak bedzie w dobrym stanie (bez odpadajacego lakieru), to bierz :D
ja dzisiaj bylam po moj box, pozniej postaram sie wam wrzucic fotke.

Sencilla ja moge wstawiac zdjecia w nowym watku zdjeciowym, tzn mam ten obrazek przez ktory moge wrzucac fotki tak jak zawsze tu na forum.

A nie, cofam to co napisalam, bo mozna tylko z linka wrzucic, a bezposrednio z komputera nie :/

Ostatnia edycja:
Do góry