reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Ja to Portugalii bede kibicowac, bo tam Ronaldo smiga, a chcialabym go jak najdluzej poogladac hahahahahahhaa :-D i dlatego ciesze sie, ze Holandia przegrala i utarli jej nosa:tak: na ulicy niedaleko mnie cale kamienice poobklejali na pomaranczowo, teraz troche sie napracuja z tym zdejmowaniem hehe, petardy strzelaja, bankowo na krzyzowce niedaleko mnie stoi kilkanascie radiowozow policyjnych i jeszcze policja na koniach, bo jak co 2 lata, przy kazdych mistrzostwach jak NL przegrywa to kibole sie bija :sorry2: co najlepsze, to jakos 10% z tych ludzi to moze holendrzy sa :sorry2: :-p o i nawet syreny policyjne zawyly, dobrze ze mam kawalek do tego miejsca, bo Tomek pewnie juz by nie spal i plakal :dry:

Sencilla moze to glupio zabrzmi ale taki sam kupilam dla mojego pieska jak byl maly tez za 15 euro i ci powiem ze troszke byl taki nie za stabilny ale moze ten nowszy. A nie wolalabys turystycznego lozeczka? W baby dump sa nowe nawet za ok 30 euro takie zwykle bez zadnych bajerow.

anetka, nie chce turystycznego, bo za "gleboko" by LIla lezala. poza tym glupio bedzie wygladac turystyczne w moim salonie z czasow Ludwika XVI haha

Iskierka, zaraz obejrze reklame, uwielbiam zarty z jezyka czeskiego :)

dziewczyny, een probleem, zalozylam ten cudowny watek zdjeciowy, ale widze, ze nie da sie wstawiac w posty zalacznikow?? hulp... nie dziwie sie, ze nikt na razie foty nie wstawil, bo sie nie da :D

Ostatnia edycja:
reklama
Sencilla ten box lepszy niz ten co przedtem wstawilas :tak:
umow sie z babeczka, pojedz, obejrzyj i jak bedzie w dobrym stanie (bez odpadajacego lakieru), to bierz :D
ja dzisiaj bylam po moj box, pozniej postaram sie wam wrzucic fotke.

Sencilla ja moge wstawiac zdjecia w nowym watku zdjeciowym, tzn mam ten obrazek przez ktory moge wrzucac fotki tak jak zawsze tu na forum.

A nie, cofam to co napisalam, bo mozna tylko z linka wrzucic, a bezposrednio z komputera nie :/

Ostatnia edycja:
Do góry