reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Uffff ja juz po pracy, ale spac mi sie chce.. duzo stron naskrobalyscie :tak:
ja tam jestem za wszystkim za, mi obojetne co i jak bedzie, poki co podoba mi sie tak jak zastalam to forum :tak::tak:

reklama
Anna ja jak w polscejestem to oczywiscie ,ze Michalka z babciami zostawiam:tak:Nawet i na noc:tak:

Jakby bylo trzeba to bez roblemu i na pare dni ,ale wtedy wiem ze jestem blisko :tak: A liczba km mnie przeraza ,i te wieczory bez niego:-D:sorry2::tak:

jeszcze sie nawczasuje bez mamusi:tak::-D:-D

A ja sie chyba coraz bardziej nerwowa robie ,albo Misiek ma jakis bunt:no:Wogóle mnie nie slucha i musi byc na jego...skorion typowy:tak:

Sencilla ale jak byl malutki czy terazniejsza?
Wlasnie opatrzylam do ksiazki z CB i jak mial miesiac to wazyl 3200 i mial 51 cm:szok::tak: taki maluszek byl:tak:

juz szukam:tak: jak sie urodzil mial 2980 i 47cm:tak::szok:

Załączniki

• 747.jpg
    747.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 37
  • 743.jpg
    743.jpg
    50 KB · Wyświetleń: 42
  • 728.jpg
    728.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 36
reklama
ufff dotarlam do was...

Karola ale on przystojniaka wow:tak::-) Sencilla o Lilusi nie wspomne - jak zawsze powalajaca...
no i oczywiscie brzusio sliczny..
Ja tez uwazam ze watek zamkniety trza skasowac a zalozyc filter na zdjecia - super pomysl...:tak:

Co do nowych watkow ja tez zamierzam jakis otworzyc i o niego dbac hihi ale jeszcze nie mam pomyslu - troche mnie Niunia ubieglas z tym tematem hahaha - ja proponuje npKEUKENHOF:tak: bo to warto zobaczyc...
Jesli chodzi o wakacje to my z moim M tez zamierzamy sie wyrwac / w koncu/ bez dzieci do HISZPANII chyba:cool2: - moja mama tu bedzie przez wakacje wiec no problem... :tak:poza tym moje dzieci tez nigdy nie byly w PL same - jak chcialam w tamtym roku ich puscic to Karina i owszem ale Erni strach w oczach ..:szok::no:

Iskerka tak postanowilysmy i tak zostaje... nikt z nowych nie musi czytac 3000stron:-p - po prostu wpadaja - pisza kto skad i juz..istnieje nowa forumowiczka... tak chyba najprosciej nie?:sorry2:Tak wogole to ja myslalam ze jak masz swoj watek to obecne forum nie powinno cie juz tak stresowac...;-)my lubimy je takie jakie jest i jak napisala Sencilla to czesc naszej historii...

Anno cudownych wakacji wam zycze....

A teraz mi powiedzcie co mozna zrobic samemu dla nauczycielki....?:sorry2:taki jakis maly ciekawy prezent - laurki odpadaja...:cool2:
Anetko na poczatku na lozku pietrowym spala KARINA a jak Erni skonczyl 4 to on sie przeniosl bo na dole sypia Victor czasami... nigdy nie spadl :zawstydzona/y:- nic sie nie wydarzylo.. wiec to chyba kwestia przelamania oporu...:tak:

Do góry